Mexiko – Izrael 2:6 (kon.) | KLDR – Turecko 11:3 (kon.) | Čína – Nový Zéland 5:2 (kon.)
konec
KLDR
11:3 (6:0, 4:2, 1:1)
Turecko
Středa 05.04.2017, 06:30 • Paradice Ice Skating Rink Botany Downs, Auckland • Mistrovství světa - II. B Divize • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Vyloučení v týmu KLDR (Man Gum Kang – 2 min., hrubost).
     
    58:34
    Vyloučení v týmu Turecko (Yusuf Kars – 2 min., hákování).
     
    55:18
    Vyloučení v týmu Turecko (Sait Bingol – 2 min., podražení).
     
    49:50
    Vyloučení v týmu Turecko (Emre Faner – 2 min., faul loktem).
     
    49:18
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Turecko využívá přesilovou hru a snižuje už tak velký náskok KLDR. Po krásné kombinaci na jeden dotek se prosazuje rychlou střelou zápěstím YUSUF HALIL. Asistence: Serdar Semiz a Serkan Gümüs.
     
    48:47
    Vyloučení v týmu KLDR (Čchol Hjok Kim – 2 min., hákování).
     
    44:33
    Vyloučení v týmu KLDR (Mjong Čchol Kim – 2 min., hákování).
     
    42:15
    Za rozhodnutého stavu KLDR střídá brankáře, ze hry odchází Kuk Čchol Pak, místo něho přichází Il Pak.
     
    42:15
    KLDR právě vstřelila branku!
    Hokejisté Korejské lidově demokratické republiky stále ještě nemají dost a přidávají další branku. Tentokrát se po rychlé kombinaci prosazuje pohlednou střelou KWANG HO KIM. Asistence: Man Gum Kang.
     
    36:21
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Po buly ve středním pásmu se ke kotouči dostal SERKAN GÜMÜS. Vyhl se všem nástrahám, vybruslil si před branku a Kuk Čchol Paka překonal ránou mezi betony. Bez asistence.
     
    34:33
    KLDR právě vstřelila branku!
    Tým vedený jako domácí pokračoval v aktivní hře v útočném pásmu, po rychlé přihrávce Ponga II Ri zůstal volný ČCHUN RIM HONG, který se svou povedenou střelou nemýlil. Asistence: Pong Il Ri.
    32:56 Kwang Ho Kim - 9:1
     
    32:56
    KLDR právě vstřelila branku!
    In Hjok Kang vyslal do brejku svého spoluhráče do brejku. KWANG HO KIM ujížděl sám na brankáře, udělal kličku a poslal kotouč do odkryté části branky. Asistence: In Hjok Kang.
     
    29:49
    Vyloučení v týmu Turecko (Batuhan Akay – 2 min., podražení).
     
    29:04
    KLDR právě vstřelila branku!
    Krátce po inkasované brance získává šestigólové vedení KLDR Zpět. Prosazuje se povedenou tečí rány od modré čáry MJONG ČCHOL KIM. Asistence: Pong Il Ri.
     
    27:11
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilová hra znamená, že je sníženo. Ogün Uzunali vystřelil od modré čáry a jeho ránu dorazil z bezprostřední blizkosti YUSUF HALIL. Asistence: Ogün Uzunali a Gürkan Cetinkaya.
     
    27:06
    Vyloučení v týmu KLDR (Song Gun Kim – 2 min., hákování).
     
    25:27
    KLDR právě vstřelila branku!
    KLDR navyšuje své vedení. V samotném závěru přesilové hry se po pěkné samostatné akci prosazuje aktivně hrající ČCHOL MIN RI. Muhammed Karagül jeho ránu neudržel před brankovou čárou.
     
    23:50
    Vyloučení v týmu Turecko (Batuhan Akay – 2 min., podražení).
     
    18:47
    KLDR právě vstřelila branku!
    Z pohledu KLDR lze konstatovat, že mise je splněna. Kotouč dostal opět za brankovou čáru zkušený ČCHUN RIM HONG. Využitá přesilová hra. Asistence: Čchol Min Ri.
     
    17:23
    Vyloučení v týmu Turecko (Sefa Kavaz – 2 min., sekání).
     
    12:59
    KLDR právě vstřelila branku!
    A je to už 5:0! Další krásná rychlá kombinace týmu, který je veden jako domácí, znamená, že se mohl uvolnit SONG GUN KIM. Ten mířil sám na brankáře Muhammeda Karagüla a snadno jej střelou pod horní tyčku překonal. Asistence: Man Gum Kang.
     
    10:30
    Turecko se rozhodlo pro střídání brankářů, ze hry odchozí Tolga Bozaci. Jeho místa obsadí Muhammed Karagül. Trenér Turecka se snaží dát svému týmu impuls.
     
    10:30
    KLDR právě vstřelila branku!
    Výborně hrající KLDR se prosazuje i při vlastním oslabení, po krásné přihrávce se ke střele dostal ČCHOL HJOK AN a snadno překonal brankáře Turecka. Asistence: Čchun Rim Hong.
     
    10:11
    Vyloučení v týmu KLDR (Song Gun Kim – 2 min., hrubost).
     
    08:27
    Vyloučení v týmu KLDR (Nam Hjok Kim – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    07:33
    KLDR právě vstřelila branku!
    Úvodní zápas na turnaji se hokejistům KLDR nepovedl, nyní dělají maximum pro napravení nepovedeného výsledku. V osmé minutě přidávají třetí gól, tentokrát ránou z první uspěl z blízka HJOK ČU KIM. Asistence: Song Gun Kim.
     
    07:09
    KLDR právě vstřelila branku!
    Na další střelu už byl brankář tureckého celku krátký. Po dobré přihrávce se prosazuje střelou z bezprostřední blízkosti ČCHUN RIM HONG. Asistence: Čchol Min Ri.
     
    02:58
    KLDR právě vstřelila branku!
    Korejská lidově demokratická republika vstoupila do zápasu výborně, hned pět střel během prvních tří minut vyslala na branku soupeře a nyní se prosadil po pěkné individuální akci zkušený PONG IL RI. Bez asistence.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 3. P. I. Ri, 8. Hong (Č. M. Ri), 8. H. Č. Kim (S. G. Kim), 11. An (Hong), 13. S. G. Kim (M. G. Kang), 19. Hong (Č. M. Ri), 26. Č. M. Ri, 30. M. Č. Kim (P. I. Ri), 33. Kw. H. Kim (I. H. Kang), 35. Hong (P. I. Ri), 43. Kw. H. Kim (M. G. Kang) – 28. Halil (Uzunali, Cetinkaya), 37. Gümüs, 50. Halil (Semiz, Gümüs)


    KLDR: K. Č. Pak (43. I. Pak) – S. G. Kim, P. I. Ri, N. H. Kim, An, Č. H. Kim, Rju – H. Č. Kim, Č. M. Ri, Hong – Č. G. Kim, I. H. Kang, Kw. H. Kim – M. Č. Kim, M. G. Kang, Ku. Č. Kim – I. Č. Ri, Won, Č. R. Kim.
    Turecko: Bozaci (11. Karagül) – Savas, Y. Kars, Öztürk, Cetinkaya, Secer, Coskun, Faner – Gümüs, Halil, Semiz – Uzunali, Kamis, Bakal – O. Kars, Kavaz, Taygar – Akay, Inanc, Aytac – Bingol.

    Rozhodčí: Zviedritis – Lee, Jamaguči

    Diváci: 100
    bahis siteleri