MHKM Skalica – Sparta 1:4 (kon.)
konec
MHKM Skalica
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 06.04.2017, 18:00 • Zimní stadion Eden • Memoriál Jiřího Baráka
Partner:
     
    55:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Trochu překvapivá čtvrtá branka v brance slovenského týmu. Potůček nahazoval na teč, načež ADAM MÁCHA v hodně těžké pozici zády k bráně usměrnil puk přesně k tyči. Asistence: Matyáš Potůček, Jan Krupička.
     
    38:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    MICHAL KLIMO vrací Spartě v oslabení dvoubrankový náskok. Pražský útočník využil velkou hrubku v obraně Skalice, pěkně si před Rekošem potáhl puk a zavěsil do prázdné branky. Asistence: Josef Slavíček.
     
    33:00
    Tým MHKM Skalica právě vstřelil branku!
    Skalica se konečně dočkává. Po velkém tlaku se puk odrazil na pravý kruh k DOMINIKU CAGÁŇOVI, který si ke střele přiklekl a přesným projektilem po zemi prostřelil Sluku. Asistence: Richard Hodáň, Richard Nemec.
     
    23:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané ale přesilovku nakonec využívají! Sparta se rychle dostala ze své třetiny, zaměstnala Rekoše několika střelami a puk poté za rozhozeného gólmana uklidil OTTO THEIMER. Asistence: Jan Krupička.
     
    02:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané z velké aktivity vytěžili úvodní gól zápasu. JOSEF SLAVÍČEK dostal přihrávku zpoza branky a sám před Rekošem nezaváhal. Asistence: Ondřej Výkruta.

    Jakub Slunečko

    Branky a nahrávky: 33. Cagáň (Hodáň, Nemec) – 3. Slavíček (Výkruta), 24. Theimer (Krupička), 39. Klimo (Slavíček), 56. Mácha (Potůček, Krupička)


    MHKM Skalica: Rekoš – Gagáň, Funtek, Kočka Matúš, Kubányi, Mikula, Zaňát, Balát, Hodáň, Jarčík, Kočka David, Kuba, Kučera, Kucharič, Lipovský, Rajcak, Michálik, Nemec, Staňka
    HC Sparta Praha: Sluka – Bláha, Mašek, Procházka, Šesták, Truhlář, Zemchenkov, Klimo, Krupička, Mácha, Potůček, Slavíček, Theimer, Vágner, Vítů, Výkruta
    bahis siteleri