Bosna a Hercegovina – Tchaj-wan 0:5 (kont.) | Lucembursko – Gruzie 6:4 (kon.) | SAE – Jihoafrická rep. 0:8 (kon.)
Hongkong – Bulharsko 3:10 (kon.)
konec
Hongkong
3:10 (2:4, 1:2, 0:4)
Bulharsko
Úterý 11.04.2017, 19:00 • Palác zimních sportů, Sofia (kapacita 4600 míst) • Mistrovství světa - III. A Divize • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:13 Georgij ISKRENOV - 3:10
     
    58:13
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči přidávají kýžený desátý gól! Při vlastním oslabení se po vyhraném vhazování v obranném pásmu dostal do samostatného úniku GEORGIJ ISKRENOV, který úspěšnou střelou přidává svůj čtvrtý gól v zápase! Asistence: Veselin Dikov.
     
    58:04
    Vyloučení v týmu Bulharsko (Janaki Gatčev – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    53:28 Georgij ISKRENOV - 3:9
     
    53:28
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají devátou branku! Po dalším tlaku v útočném pásmu se z minusového úhlu prosazuje GEORGIJ ISKRENOV, který tak zaznamenává hattrick! Asistence: Rejmand Mladenov a Veselin Dikov.
     
    47:34
    V brance Hong Kongu dochází ke střídání. Po osmi gólech zápas končí pro Kinga Ho, místo něho utkání dochytá Čing Čcheung.
    47:34 Stanislav MUHAČEV - 3:8
     
    47:34
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    A další puk se třepetá v hongkongské síti! Po přihrávce Alexeje Jotova se před brankou prosazuje STANISLAV MUHAČEV, který tak zaznamenává druhý gól v dnešním zápase! Asistence: Alexej Jotov a Miroslav Vasilev.
     
    44:56
    Po icingu Hong Kongu se domácí hráči drží s kotoučem v útočném pásmu, Georgij Cicelkov si vytvořil výbornou střeleckou příležitost, trefil však jen tyč!
    42:44 Alexej JOTOV - 3:7
     
    42:44
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Nyní už se Bulhaři prosazují a zvyšují svůj náskok na 7:3! U volného kotouče před brankou byl jako první ALEXEJ JOTOV, kterému se povedlo prostřelit Ho! Asistence: Veselin Dikov a Miroslav Vasilev.
    39:29 Daniel DILKOV - 3:6
     
    39:29
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Nyní se to už Ho nepodařilo, Bulhaři přidávají další branku! Po nepřehledné situaci u hongkongské branky se podruhé v dnešním zápase prosazuje DANIEL DILKOV! Asistence: Janaki Gatčev.
    36:30 Stanislav MUHAČEV - 3:5
     
    36:05
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Domácí opět navyšují svůj náskok na dva góly! Po tlaku v útočném pásmu se nejdříve individuálně neprosadil Alexej Jotov, který ale následně přihrál před branku na volného STANISLAVA MUHAČEVA a ten už byl úspěšný! Asistence: Alexej Jotov a Miroslav Vasilev.
     
    30:18
    Obrovská šance Hong Kongu! Při vlastním oslabení se dostali do přečíslení dvou na jednoho, které zakončoval Pun Jü Fung střelou do odkryté branky, brankář Dimitar Dimitrov se však dokázal včas přesunout a kotouč letící do branky zastavit!
     
    29:20
    Čchi Iok Čchau se dostal do samostatného úniku, ve finální fázi byl ale rozhozen dojíždějícím protihráčem, a tak ani nezakončil!
     
    28:40
    Vyloučení v týmu Hong Kong (Kcha Ho Wong – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:58
    Vyloučení v týmu Bulharsko (Ivan Hodulov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    26:44 Čch Lok LAU - 3:4
     
    26:39
    Hong Kong právě vstřelil branku!
    Hongkongští se nevzdávají! Po vhazování v obranném pásmu se kotouč velmi rychle dostal na druhou stranu kluziště, kde si jej našel ČCH LOK LAU a snižuje na rozdíl jedné branky! Asistence: Alvin Šam a Jeffrey Tchaj.
     
    21:21
    Vyloučení v týmu Bulharsko (Vasilij Vasilev – 2 min., nedovolené bránění).
    19:12 Georgij ISKRENOV - 2:4
     
    19:08
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    V závěru úvodního dějství Bulhaři ještě navyšují své vedení na 4:2! Z bezprostřední blízkosti se po přihrávkách od Gatčeva a Dikova prosazuje podruhé v dnešním zápase GEORGIJ ISKRENOV! Asistence: Janaki Gatčev a Veselin Dikov.
    16:12 Daniel DILKOV - 2:3
     
    16:13
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    V samém závěru přesilové hry se domácí prosazují a poprvé v zápase se ujímají vedení! King Ho ještě dokázal zastavit střelu Vasilije Vasileva, na dorážku DANIELA DILKOVA už byl krátký! Asistence: Vasilij Vasilev.
     
    14:48
    Bulhaři naprosto dominují hře, do velké šance se nyní dostal Stanislav Muhačev, sám před brankářem ale nedokázal zavěsit!
     
    14:19
    Vyloučení v týmu Hong Kong (Alvin Šam – 2 min., držení protihráče).
    11:29 Martin NIKOLOV - 2:2
     
    11:14
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulharská kombinace v početní výhodě končí gólem! Po několika přihrávkách v útočném pásmu se kotouč dostal k MARTINU NIKOLOVOVI, který se z mezikruží trefil přesně! Asistence: Ivan Hodulov a Martin Bojadžiev.
     
    10:03
    Vyloučení v týmu Hong Kong (Jeffrey Tchaj – 2 min., faul kolenem + 2 min., podražení).
    09:13 Georgij ISKRENOV - 2:1
     
    09:20
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Domácí ovšem přispěchali s velmi rychlou odpovědí! Po střele Veselina Dikova se z dorážky prosadil GEORGIJ ISKRENOV, který tak velmi rychle vrací na bulharskou stranu jednobrankové manko! Asistence: Veselin Dikov a Vasilij Vasilev.
    08:45 Lok Lam AU-YEUNG - 2:0
     
    08:55
    Hong Kong právě vstřelil branku!
    Hong Kongu se sice v přesilové hře vůbec nedařilo. Po chvilce se však Bulharům nepodařilo vyhodit, Čchun Jing Jieng zachytil puk a rychle jej poslal před branku na volného LOKA LAMA AU-YEUNGA, který se nadvakrát dokázal prosadit! Asistence: Čchun Jing Jieng a Jasper Tchang.
     
    08:08
    Vyloučení v týmu Bulharsko (Ivan Hodulov – 2 min., sevření puku rukou).
     
    03:40
    Alexej Jotov vypálil tvrdě z levého kruhu a kotouč se odrazil od horní tyčky!
     
    03:02
    Vyloučení v týmu Hong Kong (Siu Him Kchan – 2 min., podražení).
    01:54 Lok Lam AU-YEUNG - 1:0
     
    02:01
    Hong Kong právě vstřelil branku!
    Nyní už se Hong Kong prosazuje! Po chybě domácích v útočném pásmu se asijský tým vyřítil do přečíslení tří na jednoho. Jasper Tchang se svou střelou ještě neuspěl, LOK LAM AU-YEUNG s dorážkou už ano! Asistence: Jasper Tchang.
     
    01:06
    Po obrovské chybě domácích hráčů v obranném pásmu mohli poslat Hong Kong do vedení Siu Him Kchan a Čch Lok Lau, situaci před bulharskou brankou ale nezvládli!

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 3. Au-Yeung (Tchang), 9. Au-Yeung (Jieng, Tchang), 27. Lau (Šam, Tchaj) – 10. Iskrenov (Dikov, V. Vasilev), 12. M. Nikolov (Hodulov, Bojadžiev), 17. Dilkov (V. Vasilev), 20. Iskrenov (Gatčev, Dikov), 37. Muhačev (Jotov, Vasilev), 40. Dilkov (Gatčev), 43. Jotov (Dikov, Vasilev), 48. Muhačev (Jotov, Vasilev), 54. Iskrenov (Mladenov, Dikov), 59. Iskrenov (Dikov)


    Hongkong: Ho (48. Č. H. Čcheung) – Leung (C), Wong, Fung, P. W. Čcheung, Jieng, Č. K. Kchan, Ma (A) – Šam (A), Au-Yeung, Tchang – Ngan, S. H. Kchan, Čchau – Suen, Čchan, Tchaj – Lau.
    Bulharsko: Dimitrov (N. Nikolov) – V. Vasilev (A), Cvetanov, Gjurov (A), Mladenov, Georgijev, Stojlov, Cicelkov – M. Nikolov, Dilkov, Vasilev – Muhačev, Hodulov, Jotov – Gatčev, Dikov, Iskrenov – Bojadžiev (C), Georgijev.

    Rozhodčí: Kim (J. Korea) – Tichon (Izrael), Zień (Polsko)

    Diváci: 800
    bahis siteleri