Švýcarsko – Lotyšsko 4:0 (kon.) | Česko – Bělorusko 7:4 (kon.)
konec
Česko
7:4 (2:1, 4:1, 1:2)
Bělorusko
Pátek 14.04.2017, 19:40 • Zimný štadión, Spišská Nová Ves • Mistrovství světa do 18 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Jáchym Kondelík dostává menší trest za hrubost.
     
    58:26
    Igor Martynov si náležitě užil oslavu, když naznačil natáhnutí šípu a vypálil. Pro jeho oslavy neměl hlavní sudí příliš pochopení a udělil hostujícímu útočníkovi osobní desetiminutový trest.
     
    57:24
    Vladislav Gabrus odjíždí na trestnou lavici za držení hokejky a uvidíme hru čtyři proti čtyřem.
     
    56:47
    Dmitrij Kot byl podražen Šladou, který i přes menší protesty usedá na trestnou lavici.
     
    41:42
    Další potyčka po hvizdu. Filip Chytil míří na trestnou lavici za hrubost, stejně tak i Gurban a Savrickij. Češi mají k mání přesilovou hru pět na tři!
     
    41:00
    Drobyš si odpyká dvě minuty na trestné lavici za sekání a Češi mají ideální příležitost rozjet gólový brankostroj i ve třetí třetině.
     
    32:31
    Zbytečného podražení v útočném pásmu se dopustil Sapego a míří na dvě minuty na trestnou lavici. Skvělá šance pro Česko navýšit své vedení.
     
    27:26
    Po tvrdém úderu u mantinelu se strhla trochu větší potyčka a bude se vylučovat po dvou hráčích na každé straně. Z týmu České republiky to budou David Kvasnička a a Jaroslav Dvořák. Dvořák obdržel 2+10 za naražení zezadu. Z Běloruska to jsou Gurban a Ažgirej po dvou minutách za hrubost.
     
    24:46
    Přesilová hra Běloruska ale netrvala příliš dlouho. Dmitri Kot to před Škarkem trochu přehnal s agresivitou a hlavní sudí se ho rozhodl vyloučit. Dvě minuty pro běloruského útočníka za hrubost.
     
    24:24
    Menší nepříjemnost pro výběr domácího Česka. Na trestnou lavici za podražení míří opět David Kvasnička, pro kterého to není vůbec dobrý vstup do druhé třetiny.
     
    20:41
    To byla velká chyba na útočné modré a velké štěstí pro Čechy. Kvasnička propadl a hráči Běloruska mohli jet dva na nikoho. David Kvasnička ještě před půlkou zatáhl za záchrannou brzdu, když svého protihráče podrazil. Dvě minuty pro českého obránce.
     
    19:15
    Martin Nečas se od pravého mantinelu tlačil před bránu, přičemž byl podražen Nikitinem, který bez debat odjíždí na trestnou lavici. Přesilovka pro Čechy!
     
    14:50
    Jakub Škarek si připsal další zákrok. Po hvizdu ho po lapačce sekl Dmitri Kot a teď už se bude vylučovat! Kot míří na trestnou lavici za sekání a bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    13:05
    Přesilová hra pro Bělorusko. Daniel Bukač v obranném pásmu fauloval a odpyká si dvě minuty na trestné lavici za podražení.
     
    03:56
    První přesilová hra také pro Bělorusko. Filip Zadina odjíždí na trestnou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    00:42
    První přesilová hra pro Českou republiku a skvělá příležitost jít do rychlého vedení! Vladislav Jerjomenko vyhodil kotouč přes plexisklo na tribunu a míří na trestnou lavici za zdržování hry.
    Marken.cz

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 3. Hrabík (Kvasnička, Nečas), 6. Hladoník (Chytil, Bukač), 31. Kondelík (Škvrně, Šalda), 31. F. Král (Zadina, Chytil), 34. M. Kaut (Zadina), 35. Kern (J. Galvas), 51. Chytil (Nečas, Kondelík) – 20. Martynov (Savrickij), 37. Kot (Martynov), 59. Martynov (TS), 60. Baltruk


    Česko: Škarek (Patera) – Bukač, Kvasnička, J. Galvas, Šalda, Buchtela, F. Král – Nečas (C), Zadina, Chytil – Hladoník, Hrabík, M. Kaut – Kern (A), Machala (A), Safin – Kondelík, J. Dvořák, Škvrně.
    Bělorusko: Grišenko (Tolopilo) – Děrjabin (C), Nikitin, Jerjomenko (A), Savrickij, Boršjov, Gurban, Sapego, Gabrus – Filjajev, Kot, Martynov (A) – Baltruk, Drobyš, Pavlenko – Drozdov, Firsov, Anosov – Anufrienko, Ažgirej.

    Rozhodčí: Heikkinen (FIN), Nikolic (AUT) – Harrington (CAN), Park (KOR)
    bahis siteleri