Finsko – Kanada 6:3 (kon.) | Švédsko – USA 1:5 (kon.) | Česko – Rusko 4:5 (po pr.)
Švýcarsko – Slovensko 1:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Úterý 18.04.2017, 17:30 • Budvar aréna (kapacita: 6 421) • Baráž o extraligu • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Motor si bere oddechový čas a bude hrát v šesti. Teď už jde o všechno, na led půjdou ti nejlepší hráči.
     
    58:21
    Motor už hraje v šesti a vzápětí měl velkou šanci Tomáš Nouza, ale tentokrát svůj tým nespasil!
    50:22 Josef SKOŘEPA - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    50:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš. Neschopnost domácích proměňovat šance nezůstala bez odezvy. Jihlavští učebnicově vyřešili přečíslení dva na jednoho a slaví vedoucí branku! Jiránek naservíroval na osu hřiště puk JOSEFU SKOŘEPOVI, který ranou z první trefil puk do sítě. Asistence: Tomáš Jiránek a Petr Šidlík.
     
    50:16
    Michal Chovan tečoval střelu od modré čáry a byla to velká šance!
     
    46:46
    Tohle není příjemné pro Motor. Zaprvé Miloslav Čermák oslabil tým na dvě minuty kvůli krosčeku, o chvíli později si vysloužil ještě osobní desetiminutový trest za nesportovní chování. Menší trest odpyká Jakub Babka.
     
    46:09
    Jakub Suchánek pálil od modré a Luboš Rob, který projel před Svobodou, puk lehce tečoval. Svoboda by neměl šanci reagovat, ale podařilo se mu ramenem puk vytěsnit nad branku!
     
    43:45
    Důrazný forvard Michal Důras fauloval Miloslava Čermáka vysokou holí a oslabí svůj mančaft.
     
    41:31
    Michal Chovan chyboval v rozehrávce a Michal Důras mohl uhánět sám na branku! Kváča ale skvěle zasáhl a uchránil domácí od pohromy.
    37:46 Tomáš NOUZA - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    37:46
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To je návrat do sestavy jako hrom! TOMÁŠ NOUZA stihl jen první tři utkání play-off WSM ligy a do sestavy se vrátil až nyní. Hlavně kvůli střelecké nemohoucnosti Motoru. Dnes se stal prvním hráčem domácího týmu, který vyzkoušel střelu z úhlu, a vyplatilo se. Díky jeho kulišárně, když vypálil z nulového úhlu nad rameno Svobody, České Budějovice vyrovnávají. Asistence: Filip Vlček.
     
    33:25
    Jihlava vyhodila kotouč do útočného pásma a českobudějovický gólman se tak dlouho rozhodoval, zda pro něj má vyjet, až raději zůstal v brance. Tomáš Jiránek se k němu dostal a zkusil blafák do bekhendu, který ale Kváča vyrazil betonem.
     
    27:40
    Michal Chovan si vybruslil na pravý kruh a orazítkoval vzdálenější tyč!
     
    25:29
    Emoce stříkají na všechny strany. Petr Šidlík se nejprve vyfauloval sekáním, při odjezdu na trestnou lavici pak ještě znovu zbytečně atakoval Žigu Pavlina a inkasoval další dvouminutový trest za nedovolené bránění. Motor bude hrát čtyřminutovou přesilovou hru.
    24:18 Ján MUCHA - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    24:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí se přece jen dočkali a prosadil se vskutku sváteční střelec! Při signalizované výhodě se Motor držel v útočné třetině a na modré se dostal puk k JÁNU MUCHOVI. Ten si vyjel na hranici kruhu, nejprve naznačil střelu a poté už zamířil přesně mezi lapačku a beton na vzdálenější tyč. Asistence: Jakub Babka a Tomáš Vak.
     
    22:18
    Michal Chovan měl ohromnou šanci po střele z mezikruží, ale Svoboda ho vychytal!
     
    21:53
    Obránce Václav Půža je vyloučený na dvě minuty za vysokou hůl a Motor si vyzkouší přesilovou hru.
    21:00 Filip SEMAN - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se dostává do dvoubrankového vedení a situace už je pro Motor více než kritická! Zeman poslal puk mezi kruhy FILIPU SEMANOVI, jenž pohotovou střelou trefil ideálně mezi lapačku a beton. Dukla podruhé využila početní výhodu. Asistence: Adam Zeman.
     
    19:42
    Martin Heřman dostává 2 + 10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    18:00
    Střelu obránce Nováka tečoval před brankou Čermák a následně se k dorážce přímo v brankovišti dostal Rok Pajič! Je neuvěřitelné, co dnes brankář Jihlavy předvádí.
     
    17:37
    Jihlavští vyhazují puk z obranného pásma mimo hřiště a sudím to neuniklo. Potrestaným hráčem je Radek Hubáček.
     
    16:52
    Vyložená šance Motoru, ale znovu to není gól! Střelu od modré čáry nejprve Štěpán Hřebejk šikovně tečoval, vzápětí se ještě dostal k dorážce a puk se zastavil o brankovou konstrukci.
     
    12:00
    Jihlavský David Kajínek dostává dvě minuty za hákování a bude se tedy hrát 20 sekund čtyři na tři.
     
    10:20
    Jak je při takových situacích běžné, sudí vylučuje po jednom hráči na obou stranách. Jiří Říha dostává dvě minuty za hrubost, Tomáš Vak za sekání.
    07:28 David KAJÍNEK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    07:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Při tak dlouhé přesilovce pět na tři se branka v síti Motoru zřejmě dala čekat. Obránci Dukly si vyměnili puk na modré čáře a DAVID KAJÍNEK poslal puk z pozice pravého beka přesně ke vzdálenější tyči. Domácí budou stále hrát ve třech. Asistence: Michal Důras a Josef Skořepa.
     
    06:53
    Tohle se jen tak nevidí. Sudí jsou dnes hodně přísní na Motor, protože posílají dalšího jeho hráče na trestnou lavici! Žiga Pavlin dostává dvě minuty za sekání.
     
    06:22
    Pozor, tak to může být jeden z rozhodujících momentů zápasu! Miloslav Čermák dostává dvě minuty za nedovolené bránění a Motor jde do tří! Dvojnásobnou přesilovku bude Dukla hrát 1:43.
     
    06:05
    Domácí faulují a na trestnou lavici si odchází za hákování sednout Michal Chovan.
     
    04:53
    Další výborný šance domácích! Michal Chovan se dostával ke střele z mezikruží, ale puk byl zblokován a následně se k němu dostal Miloslav Čermák. Ten byl sám před Svobodou, ale ani on nedokázal brankáře Dukly ošálit.
     
    03:13
    Za následnou potyčku jsou vyloučeni hráči z obou mužstev. Hostující Jiří Říha i domácí Štěpán Hřebejk dostávají menší tresty za hrubost.
     
    03:13
    Obrovská šance Motoru, v níž se ocitl Štěpán Hřebejk! Ten měl puk úplně sám před brankou a vedle měl ještě lépe postaveného spoluhráče. Forvard Jihočechů měl dost času, ale akci vzal na sebe a nenaložil s ní dobře. Svoboda podržel Duklu.
     
    00:48
    Filip Seman je prvním vyloučeným hráčem utkání a Motor bude mít hned zkraje zápasu přesilovku. Jeho přestupkem bylo nedovolené bránění.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 25. Mucha (Babka, Vak), 38. Nouza (Vlček) – 8. Kajínek (Důras, J. Skořepa), 21. F. Seman (Zeman), 51. J. Skořepa (Jiránek, Šidlík)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Gába) – Fillman, Novák (C), Pavlin, Pýcha, Suchánek, Mucha, Žovinec – Chovan, Pajič, M. Čermák (A) – Nouza, Vlček, Heřman – Hřebejk (A), Vak, Rob – Dostálek, Babka, Šulek – Bárta.
    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Brož) – Říha, Dundáček, Szathmáry, Šidlík, Půža, Kajínek, Kaláb – Jiránek, Skořepa, Anděl – Čachotský (C), Seman (A), Zeman – Důras (A), Hubáček, Diviš – D. Čermák, Březina, Jícha – Danišovský.

    Rozhodčí: Hribik, Svoboda – Jelínek, Komárek.

    Diváci: 6 421 (vyprodáno)
    bahis siteleri