Bělorusko – Lotyšsko 2:0 (kon.) | Finsko – Česko 6:5 (po pr.) | Kanada – Švédsko 3:7 (kon.)
Rusko – Slovensko 3:2 (po pr.) | USA – Švýcarsko 4:2 (kon.)
po prodl.
Rusko
3:2 (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)
Slovensko
Čtvrtek 20.04.2017, 17:38 • Aréna Poprad, Poprad • Mistrovství světa do 18 let • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    68:42
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Poměrně smolný gól pro Slováky. Po dohrání Koltygina za slovenskou brankou se kotouč odrazil na hůl KIRILLA SLEPCE, který mířil přesně k bližší tyči. Asistence: Pavel Koltygin.
    41:14 Ivan ČECHOVIČ - 2:2
     
    41:14
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A je znovu srovnáno. Rusové se na chvíli usadili před Sklenárem a kombinovali. K puku se pak dostal Samorukov, který poslal dlouhou přihrávku Svečnikovovi na levý kruh. Ten pak našel na pravé straně volného IVANA ČECHOVIČE, který mířil přesně mezi tři tyče. Asistence: Andrej Svečnikov, Dmitrij Samorukov.
    34:02 Miloš FAFRÁK - 1:2
     
    34:02
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci poprvé v utkání vedou! Adam Liška obkroužil ruskou branku a nahrál na pravou stranu volnému MILOŠI FAFRÁKOVI, který mířil přesně za záda Žukova. Asistence: Adam Liška.
    30:35 Adam RUŽIČKA - 1:1
     
    30:35
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Jozef Baláž vybojoval za ruskou brankou puk a nahrál osamocenému ADAMU RUŽIČKOVI, který mířil přesně do pravého horního růžku. Asistence: Jozef Baláž.
    05:36 Ivan ČECHOVIČ - 1:0
     
    05:36
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Svečnikov se mezi slovenskými beky protáhl před branku Sklenára, který ale kotouč vyrazil jen na hůl IVANA ČEHOVIČE, který mířil kolem levého betonu za záda Sklenára. Asistence: Andrej Svečnikov.
    Marken.cz

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 6. Čechovič (Svečnikov), 42. Čechovič (Svečnikov, Samorukov), 69. Slepec (Koltygin) – 31. Ružička (Baláž), 35. Fafrák (Liška)


    Rusko: Žukov (Ustimenko) – Dědov, Samorukov (A), Galeňuk, Rubinčik (A), Baranov, Kalabuškin, Pereljajev – Lipanov (C), Svečnikov, Čechovič – Bicadze, Alexejev, Toropčenko – Slepec, Maximov, Klisunov – Muranov, Marušev, Šaškov – Koltygin.
    Slovensko: Sklenár (Kostelný) – Ivan, Fehérváry (C), Kupec (A), Žiak, Korenčík, Dúžek, Demo – Ružička, Fafrák, Liška (A) – Miloš Roman, Krivošík, Hrehorčák – Stacho, Baláž, Urbánek – Havrila, Regenda, Köver – Pospíšil.

    Rozhodčí: Holm (SWE), Piragic (CRO) – Caillot (FRA), Hancock (USA)
    bahis siteleri