Club Bruggy – Oostende 3:1 (kon.) | Eupen – Genk 1:1 (kon.) | Mechelen – Sint-Truiden 1:0 (kon.)
Mouscron – Lokeren 2:2 (kon.)
konec
Royal Excel Mouscron
2:2 (1:0)
Sporting Lokeren
Středa 26.04.2017, 20:30 • Stade Le Canonnier, Mouscron • Belgická liga • O Evropskou ligu
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:25:22)
     
    Je konec! Mouscron v hektickém závěru dokázal vyrovnat na 2:2 a s Lokerenem nakonec získal cenný bod. Hostům se po přestávce podařilo zásluhou Persoonse vyrovnat na 2:2 a nadále se tlači do útoku. Snaha Lokerenu byla odměněna v 88. minutě, kdy si Peyre srazil míč do vlastní branky! To ale nebylo vše! Stejný hráč, tedy Peyre, zůstal v nastaveném čase zapomenutý v pokutovém území a vyrovnal na konečných 2:2!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává N´Kala (Royal Mouscron-Péruwelz).
    90+2. Thibault PEYRE - 2:2
     
    90+2
    Mouscron právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! Mouscron přeci jen dotahuje náskok svého soupeře! THIBAULT PEYRE napravil svůj vlastní gól a hlavičkou z těsné blízkosti vyrovnal na 2:2!
     
    90+1
    Střídání v týmu KSC Lokeren: ze hřiště odchází Martin, přichází Ňinaj.
     
    90
    Nastavují se tři minuty!
    88. Thibault PEYRE - 1:2
     
    88
    Lokeren právě vstřelil branku!
    A Lokeren v samotném závěru utkání otáčí vývoj zápasu! Centr z pravé strany propadl na zadní tyč a po prudké střele si THIBAULT PEYRE srazil míč do vlastní branky!
     
    87
    Arslanagić si v pokutovém území naskočil na povedený centr z pravé strany, nicméně jeho prudká hlavička těsně minula levou tyč!
     
    86
    Centrovaný míč z přímého kopu přilétl na hranici pokutového území. Před nažhaveným Kabaselem odhlavičkoval míč do bezpečí jeden z obránců.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Persoons (KSC Lokeren).
     
    85
    Arslanagić byl faulován při rozehrávce na polovině soupeře a domácí celek bude mít k dispozici zajímavý přímý kop.
     
    84
    Verhulst vyběhl ven z branky a odkopl míč daleko od pokutového území hostujícího celku před dobíhajícím Kabaselem.
     
    83
    Mouscron tentokrát rozehrával rohový kop. Nadýchaný centr sice propadl na zadní tyč k volnému Vojvodovi, ale někdo v červeném fauloval.
     
    82
    Domácí zahrávali přímý kop. Centrovaný míč přilétl na přední tyč, kde číhali hostující zadáci, kteří vyhlavičkovali míč do bezpečí.
     
    81
    Střídání v týmu Royal Mouscron-Péruwelz: ze hřiště odchází Tirpan, přichází Huyghebaert.
     
    80
    Tirpan se nakonec zvedá a odchází po svých za postranní čáru. Na lavičce domácího celku se už ale chystá střídání.
     
    79
    Hra je přerušena! Na trávníku zůstává ležet Tirpan, který byl faulován u postranní čáry. S domácím obráncem to nevypadá moc dobře.
     
    78
    Lokeren zahrával rohový kop. Centrovaný míč přilétl na malé vápno, kde se do zakončení dral právě de Sutter, ale obrana domácích byla pozorná.
     
    77
    Střídání v týmu KSC Lokeren: ze hřiště odchází Ofkir, přichází de Sutter.
     
    76
    Persoons operoval s balónem na pravé straně, vybídl k náběhu Terkiho, který chtěl centrovat ve skluzu, nicméně balón mu utekl do zámezí.
     
    75
    Lokeren se nyní usadil v blízkosti pokutového území a operuje s míčem na levé straně. Nikdo z hostujících fotbalistů si zatím netroufl na centr.
     
    74
    Mouscron zahrával rohový kop a byla z toho pořádná šance! Prudkou hlavičku zneškodnil na bližší tyči dobře postavený obránce!
     
    73
    Persoons raději odkopl padající míč na malém vápně. Z levého křídla se totiž před branku hnal rozběhnutý Kabasele.
     
    72
    Hostující zadáci se snaží uklidnit hru kombinací na vlastní polovině. Nikdo v červeném dresu rozehrávku Lokerenu neatakuje.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Terki (KSC Lokeren).
     
    70
    Střídání v týmu Royal Mouscron-Péruwelz: ze hřiště odchází Matulevičius, přichází Diédhiou.
     
    69
    Arslanagić odkopl míč z pokutového území před dotírajícím Terkim. Domácí stoper zasáhl před dobíhajícím soupeřem na poslední chvíli.
     
    68
    Další nedovolený zákrok! Na hřišti to v posledních minutách opravdu jiskří. Matulevičius v hlavičkovém souboji zboural jednoho z obránců.
     
    67
    Hra je přerušena! Právě N´Kaka zůstává ležet uprostřed hrací plochy a drží se za tříšlo. Podle všeho však bude schopen pokračovat ve hře.
     
    66
    N´Kaka si chtěl zpracovat odražený míč, avšak balón se mu od hrudníku odrazil přímo k nohám soupeřova záložníka. Lokeren se může vydat do útoku.
     
    65
    Domácí trenér žene své svěřence do útoku. Lodivod Mouscron cítí, že jeho celek by si na Lokeren dnes mohl vyšlápnout.
     
    64
    Kabasele si znovu dělal prostor v pokutovém území. Domácí kanonýr si naskočil na přetažený centr, ale byl dobře bráněn a jeho zakončení na branku neprošlo.
     
    63
    Mouscron mohl jít do vedení! Kabasele dostal přihrávku do pokutového území, ale dloubákem těsně minul pravou tyč hostující branky!
     
    62
    Ani jeden z celků se nikam nežene. Hostující brankář si dal na čas s rozehrávkou a poté nepřesným výkopem odevzdal balón soupeři.
     
    61
    A právě Galitsios se skvěle vrátil na vlastní polovinu hřiště a před rozběhnutým soupeřem zastavil prudkou přihrávku na pravé křídlo.
     
    60
    Lokeren bleskově rozehrál přímý kop na polovině hřiště a vydal se do útoku. Galitsios ale nemohl pokračovat v útoku, jelikož byl přistižen v ofsajdu.
     
    59
    Mouscron se už zase dostal k míči a tlačí se na polovinu Lokerenu. Domácímu celku se podařilo zachytit nástup soupeře a nyní může zaútočit.
     
    58
    Na stadionu panuje komorní atmosféra. Tribuny jsou zaplněny jen z malé části a diváci své oblíbence zrovna nepodporují.
     
    57
    Střídání v týmu Royal Mouscron-Péruwelz: ze hřiště odchází Olinga, přichází Huyghebaert.
     
    56
    Lokerenu po vyrovnání narostla křídla. Hostující celek se nyní drží u míče a kombinuje na polovině domácího celku. Pro Mouscron to bude těžký duel.
     
    55
    Střídání v týmu KSC Lokeren: ze hřiště odchází Hupperts, přichází Straetman.
     
    54
    Lokeren právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Také Lokeren zahrával standadní situaci! Na centr do pokutového území si naskočil KOEN PERSOONS, jehož hlavička se otřela o břevno a zapadla do branky!
     
    52
    Žlutou kartu dostává Hubert (Royal Mouscron-Péruwelz).
     
    51
    Před branku Lokerenu lítá po přestávce jeden centr za druhým. Po další pobídce na zadní tyč zakončoval Olinga, ale Verhulst jeho pokus bez problémů zneškodnil.
     
    50
    Do míče se totiž opřel Trézéguet, jehož povedený technický pokus prolétl kolem zdi a brankář Verhulst jej nad břevno vytáhl konečky prstů!
     
    49
    Terki zahrál rukou v blízkosti pokutového území hostujícího celku a Mouscron bude zahrávat přímý kop z nadějné pozice. Lokeren si situaci komplikuje.
     
    48
    Na druhé straně si Delač s přehledem poradil s vysokým centrem z levé strany. Domácí brankář stáhl míč do rukavic a okamžitě rozehrál.
     
    47
    Olinga potáhl míč vpřed po pravé straně a po souboji s jedním z obránců upadl na hranici pokutového území. Hlavní rozhodčí se rozhodl nepískat faul.
     
    46
    Domácí obstarali výkop do druhého poločasu dnešního duelu. Mouscron se pokusil překvapit obranu okamžitou přihrávkou na Kabaseleho, ale míč proskákal až k brankáři.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali zajímavé střetnutí! Lokeren si vypracoval dvě vyložené šance, ale Terkiho vychytal brankář Delač a Persoons zamířil vysoko nad břevno! Do vedení se proto dostali domácí. Dvě minuty před přestávkou si Kabasele vychutnal hostujícího brankáře krásnou střelou do šibenice! Do kabin se proto odchází za stavu 1:0!
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Mohlo to být 2:0! Kabasele tentokrát centroval na malé vápno, kde si míč zpracoval Matulevičius, ale střelou po zemi poslal míč vedle pravé tyče!
    43. Nathan KABASELE - 1:0
     
    43
    Mouscron právě vstřelil branku! A domácí celek se ujímá vedení! Opravdu krásný gól! NATHAN KABASELE dostal přihrávku na hranici pokutového území, zasekl si míč okolo obránce a technickou střelou do šibenice poslal Mouscron do vedení!
     
    42
    Terki fauloval jednoho z domácích stoperů na polovině Mouscronu. Hlavní rozhodčí ale ponechal výhodu a domácí mohou pokračovat.
     
    41
    Kabasele v první půli hýří aktivitou. Domácí útočník tentokrát prohnal Mariće. Hostující obránce se ale stačil před soupeře natlačit a nepustil Mouscron do šance.
     
    40
    Hosté zahrávali další rohový kop. Centrovaný míč přilétl na malé vápno, jenže Marić jej v pádu netrefil podle svých představ.
     
    39
    Kabasele se v souboji na polovině hrací plochy dopustil útočného faulu. Lokeren bude rozehrávat. Tempo hry v posledních minutách hodně opadlo.
     
    38
    Tirpan si špatným zpracováním vysoké přihrávky zbytečně zkomplikoval situaci. Domácí obránce svou chybu stačil napravit a Mouscron může zaútočit.
     
    37
    Persoons vymyslel krásný centr na přední tyč, kam si nabíhal osamocený Terki, jenže před hostujícím hlavičkářem zasáhl brankář Delač.
     
    36
    Marić dostal nepřesnou přihrávku na levou stranu. Hostující obránce míč sice udržel na hrací ploše, ale v souboji s Olingou o něj rychle přišel.
     
    35
    Ofkir operoval s balónem na levé straně hřiště, zbavil se obránce a postupoval proti obraně. Defenzíva Mouscronu se však stačia srovnat.
     
    34
    Mohamed váhal s rozehrávkou a dostal se pod tlak! Napadající Persoons jej dostal pod tlak, avšak Mohamed dokázal situaci ustát a vybojoval vhazování.
     
    33
    Mohamed fauloval u postranní čáry Rassoula a může být rád, že neviděl žlutou kartu. Hosté budou rozehrávat přímý kop.
     
    32
    Lokeren se v posledních minutách více tlačí do pokutového území. Další nadýchaný centr na malé vápno odhlavičkoval Arslanagić.
     
    31
    Obrovská šance Lokerenu! Po chybě domácí obrany se k odraženému míči dostal Persoons, ale z malého vápna přestřelil branku!
     
    30
    Kabasele je v prvním poločase opravdu aktivní. Domácí útočník si dělal prostor na pravé straně hřiště, kde ale neobešel důrazného Mariće.
     
    29
    De Ridder se na levé straně zmocnil odraženého míče, navedl si jej na hranici šestnáctky, jenže dělovkou po zemi trefil jen reklamní baner.
     
    28
    Tirpan znovu podpořil domácí ofenzívu náběhem po pravé straně. Krajní obránce Mouscron doběhl s balónem až k pokutovému území, kde vybojoval aut.
     
    27
    Ofkir se v pokutovém území pustil do hlavičkového souboje s Peyrem. Domácí stoper byl ve vzduchu důraznjší a ulehčil Delačovi práci.
     
    26
    Do hry se musel zapojit i hostující brankář Verhulst. Gólman Lokerenu vyběhl až na hranici pokutového území, odkud odkopl balón před dotírajícími soupeři.
     
    25
    Na druhou stranu spěchal Kabasele, který obešel svého strážce na pravé straně, jenže už nedostihl balón na hrací ploše.
     
    24
    Martin táhl další akci Lokerenu středem hřiště. Hostující fotbalista se prokličkoval až do pokutového území, jenže zakončit se mu nepovedlo.
     
    23
    Domácí zahrávali přímý kop. Exekuce se ujal obránce Mohamed, který vymyslel nadýchaný centr na malé vápno, kde kralovala obrana.
     
    21
    Lokeren se snad poprvé v utkání usadil na delší dobu na polovině Mouscronu. Hostující fotbalisté se prokombinovali až na hranici šestnáctky, nicméně Martin přízemní střelou minul branku.
     
    20
    Martin si zpracoval míč hrudí, obhodil si svého strážce a ihned se dostal do střelecké pozice. Na poslední chvíli mu zakončení znemožnil obětavý zadák Mouscronu.
     
    19
    Na druhé straně obdržel Hubert přihrávku proti noze a pohotově zakončil. Jeho rána pravou nohou naneštěstí pro domácí mířila přímo do rukavic brankáře Verhulsta.
     
    18
    Rassoul poslal oblouček podél pravé postranní čáry, který ale přečetl domácí obránce Mohamed a bez váhání zakopl míč do zámezí.
     
    17
    A velká šance také na straně Mouscronu! Po rohovém kopu se Tičinović dostal k odraženému míči, uvolnil se a přízemní střelou jen těsně minul zadní tyč!
     
    16
    Kabasele se lehkým dotykem na hranici pokutového území zbavil svého strážce, jenže míč mu uskočil k dalšímu obránci Lokerenu. Bude z toho jen roh.
     
    15
    Kabasela se prohnal do pokutového území, kde si převzal pěknou kolmici, jenže akci domácího útočníka zastavuje ofsajd!
     
    14
    A další zajímavá akce Lokerenu! Martin se ve vápně opřel do padajícího míče, avšak pravačkou napálil jen obránce před sebou.
     
    13
    První obrovská šance dnešního utkání! Terki se v pokutovém území rázem dostal k odraženému balónu, ale z blízka trefil jen vyběhnutého brankáře!
     
    12
    Rassoul potáhl balón na polovinu soupeře. Hostující záložník se pokusil překvapit obranu nadýchaným obloučkem, jenže jeho pobídka byla nepřesná.
     
    11
    A právě Kabasele byl faulován při napadání hostující rozehrávky na polovině hřiště. Fotbalisté Lokerene se zatím spíše rozkoukávají.
     
    10
    Zadáci Mouscronu vyslali dlouhou přihrávku na polovinu soupeře. Za míčem sprintoval Kabasele, před kterým odkopl balón do bezpečí Tičinović.
     
    9
    Hupperts sprintoval na pravé křídlo za prudkou přihrávkou. Hostující křídelní vystartoval příliš pozdě a balón mu utekl do zámezí.
     
    8
    Marić se na levé straně hřiště pokusil vyhnout svému strážci, jenže klička mu vůbec nevyšla a míč utekl do zámezí. Mouscron bude vhazovat.
     
    7
    Mouscron svého soupeře v úvodu dnešního duelu prakticky nepouští k balónu. Domácí fotbalisté kombinují opravdu s jistotou a tlačí se do útoku.
     
    6
    Kabasele dostal přihrávku do středu hrací plochy, jenže si nerozuměl se zpracováním a míč mu uskočil mimo dosah.
     
    5
    Tirpan podpořil ofenzívu domácího celku náběhem po pravé straně a odcentroval do šestnáctky. Nikdo v červeném jeho pobídku nezasáhl.
     
    4
    Domácí fotbalisté v úvodu dnešního duelu nikam nespěchají a stále kombinují na vlastní polovině hřiště. Rozehrávku diriguje stoper Peyre.
     
    3
    Brankář Delač váhal s rozehrávkou na vlastní polovině. Gólman Moucronu nakonec přenesl hru na pravou stranu. Domácí stopeři kombinují na polovině hřiště.
     
    2
    Brankář Verhlust vyběhl ven z branky, aby zakopl míč do bezpečí před napadajícím útočníkem Mouscronu. Domácí budou vhazovat.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do dnešního utkání. Lokeren se ihned vydal do útoku. Hupperts spěchal za přihrávkou na pravé křídlo, ale míč na hrací ploše nedostihl.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Royal Mouscron-Péruwelz: Delač – Tirpan, Arslanagić, Peyre, Mohamed – Olinga, N´Kaka, Hubert, Trézéguet – Kabasele, Matulevičius
    Náhradníci: Selak, Stojanović, Diédhiou, Cedrés, Vojvoda, Huyghebaert, Defourny

    KSC Lokeren: Verhulst – Persoons, Tičinović, Galitsios, Marić – Rassoul, Martin, de Ridder – Ofkir, Terki, Hupperts
    Náhradníci: Barry, Ansah, de Sutter, Ňinaj, Monsecour, Enoh, Straetman

    Rozhodčí: Visser – Gilon, Hillaert.
     
    Vzájemné duely v letošní sezóně

    Mouscron – Lokeren 2:1
    Lokeren – Mouscron 2:1
     
    Oba celky nabraly ve skupině o postup do druhé nejprestižnější soutěže značnou ztrátu. Lokerenu patří po čtyřech odehraných utkáních čtvrtá pozice a na vedoucí Genk ztrácí už sedm bodů. Svou jedinou výhru si připsal v minulém kole, když porazil poslední Roeselare. Mouscron je na tom ještě hůře. Dosud získal jen tři body za výhru nad Roeselare. V minulém kole ale schytal debakl 6:0 na půdě Genku.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům belgického fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z Jupiler Pro League. Společně se dnes podíváme na duel ze skupiny o evropskou ligu mezi Royal Mouscron-Péruwelz a KSC Lokeren. Výkop je stanoven na 20:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 43. Kabasele, 90+2. Peyre – 54. Persoons, 88. Peyre (vla.)

    Karty:   52. Hubert (MOP), 90+3. N´Kala (MOP) – 71. Terki (LOK), 85. Persoons (LOK)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 8:5. Rohy: 4:5.
    Royal Excel Mouscron: Delač – Tirpan (81. Huyghebaert), Arslanagić, Peyre, Mohamed – Olinga (57.Vojvoda), N´Kaka, Hubert, Trézéguet – Kabasele, Matulevičius (70. Diédhiou)
    Náhradníci: Selak, Stojanović, Diédhiou, Cedrés, Vojvoda, Huyghebaert, Defourny

    Sporting Lokeren: Verhulst – Persoons, Tičinović, Galitsios, Marić – Rassoul, Martin (90+1. Ňinaj), de Ridder – Ofkir (77. de Sutter), Terki, Hupperts (55. Straetman)
    Náhradníci: Barry, Ansah, de Sutter, Ňinaj, Monsecour, Enoh, Straetman

    Rozhodčí: Visser – Gilon, Hillaert
    bahis siteleri