Itálie – Rusko 1:10 (kon.) | Slovinsko – Kanada 2:7 (kon.) | USA – Dánsko 7:2 (kon.)
Finsko – Francie 1:5 (kon.) | Lotyšsko – Slovensko 3:1 (kon.) | Norsko – Švýcarsko 0:3 (kon.)
konec
Itálie
1:10 (0:2, 1:3, 0:5)
Rusko
Neděle 07.05.2017, 12:15 • LANXESS arena, Kolín nad Rýnem • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:54 Sergej ANDRONOV - 1:10

     
    58:54
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec to přišlo, Rusové dávají svému soupeři desítku! Provorov poslal kotouč rozjetému Barabanovovi, jenž se ještě ke střele nedostal, protože mu puk sjel, ale jeho práci dokončil SERGEJ ANDRONOV, který z mezikruží trefil švihem přesně do šibenice – 1:10! Asistence: Alexander Barabanov, Ivan Provorov.
    50:21 Artěmij PANARIN - 1:9

     
    50:21
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové drtí Italy a místy až exibičními kombinacemi! Mozjakin dostal další přihrávku na pravý kruh, ale tentokrát nepálil a raději křižně nabil ARTĚMIJOVI PANARINOVI, jenž z první tvrdou střelou zamířil přesně z levé kruhu k tyči – 1:9! Asistence: Sergej Mozjakin, Vadim Šipačov.
    45:48 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 1:8

     
    45:48
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Desítka se blíží! Kučerov se protáhl do pásma a přenechal puk VLADISLAVU NAMĚSTNIKOVOVI, jenž nejprve trefil jen bránícího hráče, ale Cloutier šel s hrou, a na jeho následnou opakovanou střelu z mezikruží k pravé tyči už nedosáhl – 1:8! Asistence: Nikita Kučerov.
    45:30 Sergej MOZJAKIN - 1:7

     
    45:30
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Pobyde tam však jen dvacet sekund, sedmá branka je tu! Za brankou se dostal ke kotouči Panarin, poslal jen na Šipačova, jenž nabil na vrchol pravého kruhu SERGEJI MOZJAKINOVI a ten z první parádní bombou vymetl vzdálenější šibenici branky Italů – 1:7! Asistence: Vadim Šipačov, Artěmij Panarin.
    43:39 Sergej PLOTNIKOV - 1:6

     
    43:39
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná rozjela již tradičně v útočném pásmu své ruské kolo a přidává další trefu. Kučerov od pravého mantinelu našel u levé tyče zaparkovaného SERGEJE PLOTNIKOVA, který nejprve šikovně odrazil kotouč o beka, ale Cloutier ještě zasáhl, ovšem útočník Ruska poté na brankové čáře natřikrát došťouchal kotouč do sítě – 1:6! Asistence: Nikita Kučerov, Vladislav Naměstnikov .
    36:21 Artěmij PANARIN - 1:5

     
    36:21
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Pátá branka na sebe nenechal dlouho čekat! Nejprve Bělov z kruhu trefil jen břevno, ale poté Mozjakin podržel kotouč u pravé mantinelu a přes šířku pásma poslal skvělý pas vzduchem na ARTĚMIJE PANARINA, který zůstal sám u levé tyče a v telemarku poslal kotouč po ledě přesně do odkryté části branky za bezmocného Cloutiera. Asistence: Sergej Mozjakin, Vadim Šipačov.
    35:04 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 1:4

     
    35:04
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Jakoby Rusové svého soupeře uspali a nyní přidávají z nenápadné akce čtvrtý úder. Kučerov projel s pukem do třetiny, strhl obranu sebou a přenechal jej do tandemu VLADISLAVU NAMĚSTNIKOVOVI, který si najel zleva a prudkou střelou na bližší tyč propálil brankáře Itálie – 1:4! Asistence: Nikita Kučerov.
    24:51 Nikita KUČEROV - 1:3

     
    24:51
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A to se jim také daří, opět je to od dvě branky! Naměstnikov roztáhl na modré čáře hru na NIKITU KUČEROVA, který měl prostor ke střele a prudkou ránou ze zápěstí vymetl pavučinky v levé šibenici branky Itálie – 1:3! Asistence: Vladislav Naměstnikov, Nikita Gusev.
    23:40 Tommaso TRAVERSA - 1:2

     
    23:40
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové se nakonec dočkali a snižují! Kapitán Italů Bernard se skvěle protáhl do pásma, obehrál dva soupeře a Vasiljevskij jeho pokus z mezikruží vyrazil ranemem. K dorážce se dostal TOMMASO TRAVERSA, jenž z otočky poslal kotouč přesně pod břevno – 1:2! Asistence: Anton Bernard, Armin Helfer.
    18:59 Jevgenij DADONOV - 0:2

     
    18:59
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové přesilovku využívají! Šipačov rozdal puk za branku na zcela volného Panarina, který v pravou chvíli našel na brankovišti povedenou žabičkou volného JEVGENIJE DADONOVA a ten z první zamířil přesně pod břevno – 0:2! Asistence: Artěmij Panarin, Vadim Šipačov.
    09:35 Sergej ANDRONOV - 0:1

     
    09:35
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové podle očekávaní otevírají skóre a jdou do vedení! Barabanov zavezl po pravé straně kotouč do třetiny, kde zasekl, rychle si vyměnil kotouč s Gavrikov a poté rychlé nahodil, přičemž jeho střílenou přihrávku na brankovišti tečoval SERGEJ ANDRONOV, a kotouč skončil přesně za zády Cloutiera – 0:1! Asistence: Alexander Barabanov, Vladislav Gavrikov.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 24. Traversa (And. Bernard, Helfer) – 10. Andronov (Barabanov, Gavrikov), 19. Dadonov (Panarin, Šipačov), 25. Kučerov (Naměstnikov, N. Gusev), 36. Naměstnikov (Kučerov), 37. Panarin (Mozjakin, Šipačov), 44. S. Plotnikov (Kučerov, Naměstnikov), 46. Mozjakin (Šipačov, Panarin), 46. Naměstnikov (Kučerov), 51. Panarin (Mozjakin, Šipačov), 59. Andronov (Barabanov, Provorov)


    Itálie: Cloutier (And. Bernard) – Hofer, Helfer (A), T. Larkin, L. Zanatta, Egger, Marchetti, Miglioranzi, Glira – Insam, Ant. Bernard (C), Traversa – Scandella, Morini, Frigo – Andergassen, D. Kostner (A), S. Kostner – Gander, Goi, Frank.
    Rusko: Vasilevskij (41. I. Sorokin) – Gavrikov, Kiselevič, Antipin, A. Bělov (A), Provorov, Mironov, Zub – Tělegin, Andronov, Barabanov – Dadonov, Panarin, Šipačov (A) – Kučerov, Naměstnikov, N. Gusev – Mozjakin (C), S. Plotnikov, Tkačjov.

    Rozhodčí: Jozef Kubus (SVK), Linus Ohlund (SWE) – Brian Oliver (USA), Hannu Sormunen (FIN)
    bahis siteleri