Lotyšsko – USA 3:5 (kon.) | Norsko – Finsko 2:3 (po pr.) | Rusko – Slovensko 6:0 (kon.)
Slovinsko – Bělorusko 2:5 (kon.) | Itálie – Německo 1:4 (kon.) | Kanada – Švýcarsko 2:3 (po pr.)
po prodl.
Kanada
2:3 (2:0, 0:0, 0:2 - 0:1)
Švýcarsko
Sobota 13.05.2017, 20:15 • AccorHotels Arena, Paříž • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:40 Fabrice HERZOG - 2:3

     
    63:40
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    80 sekund před koncem prodloužení rozhodl o výhře Švýcarska FABRICE HERZOG, když dokonal své přečíslení. Najel si k pravé tyči a blafákem zakončil ke vzdálenější tyči. Švýcaři tedy senzačně porazili jako první tým na tomto mistrovství Kanadu. Asistence: Ramon Untersander, Andres Ambühl.
    49:44 Vincent PRAPLAN - 2:2

     
    49:44
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Zničehonic Švýcaři velice překvapivě vyrovnávají. Kanada v závěru zápasu polevila a je to znát i na skóre. Hokejisté v bílých dresech vyhráli buly v útočném pásmu, od mantinelu vystřelil VINCENT PRAPLAN a kanadský gólman nezvládl zkrotit puk, který šel poměrně z dálky. Asistence: Denis Hollenstein.
    46:37 Fabrice HERZOG - 2:1

     
    46:37
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarští hráči podporováni cinkáním kravských zvonků měli přesilovou hru velice dobře rozehranou a nakonec se jim ji podařilo využít. U levé tyče se podařilo nasměrovat puk do branky FABRICEOVI HERZOGOVI. Asistence: Vincent Praplan, Tanner Richard.
    06:28 Mitch MARNER - 2:0

     
    06:28
    Kanada právě vstřelila branku!
    Další puk ve švýcarské brance znamená druhou oslavu gólu ze strany Kanaďanů. Švýcarští hokejisté si znovu nepočínali důrazně v obranném pásmu, čehož využil MITCH MARNER a procpal puk pod betony střídajícího Jonase Hillera. Asistence: Chris Lee, Travis Konecny.
    04:22 Ryan O'REILLY - 1:0

     
    04:22
    Kanada právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a je to 1:0. Nadvakrát se podařilo procpat puk pod brankářovými betony RYANU O´REILLYMU. Asistence: Mitch Marner, Colton Parayko.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 5. R. O'Reilly (Marner, Parayko), 7. Marner (Lee, Konecny) – 47. Herzog (Praplan, Richard), 50. Praplan (Hollenstein), 64. Herzog (Untersander, Ambühl)


    Kanada: Pickard (Ch. Johnson) – Parayko, Vlasic (A), Demers, de Haan, Matheson, Lee, Morrissey – MacKinnon, Scheifele, R. O'Reilly – Simmonds, Giroux (C), Killorn – Duchene (A), Couturier, Skinner – Konecny, Marner, Point.
    Švýcarsko: Hiller (Genoni) – Diaz (C), Furrer, Kukan, Untersander, Loeffel, Genazzi, Marti – Rüfenacht, Schäppi, Almond – Praplan, Hollenstein (A), Haas – Ambühl (A), Suter, Brunner – Bodenmann, Suri, Herzog – Richard.

    Rozhodčí: Odins (LAT), Salonen (FIN) – Leermakers (NED), Sormunen (FIN)

    Diváci: 12 932
    bahis siteleri