Ázerbájdžán – Sev. Irsko 0:1 (kon.) | Kazachstán – Dánsko 1:3 (kon.) | Skotsko – Anglie 2:2 (kon.)
Slovinsko – Malta 2:0 (kon.) | Německo – San Marino 7:0 (kon.) | Norsko – Česko 1:1 (kon.)
Černá Hora – Arménie 4:1 (kon.) | Polsko – Rumunsko 3:1 (kon.) | Litva – Slovensko 1:2 (kon.)
konec
Skotsko
2:2 (0:0)
Anglie
Sobota 10.06.2017, 18:00 • Hampden Park, Glasgow • Kvalifikace MS (Evropa)
Předzápasové kurzy
    90+3. Harry KANE - 2:2
     
    90+3
    Anglie právě vstřelila branku!
    Neskutečné, do konce zápasu nezbývá ani minuta a Angličanům se podařilo srovnat! Proti Dierově střele z přímého kopu se vyznamenal brankář Gordon, tlak Albionu ale ještě pokračoval. Do špatně zkonsolidované skotské obrany přilétl centr od Sterlinga, na který si naběhl HARRY KANE a přesnou ranou zřejmě zařídil hostům bod!
    90. Leigh GRIFFITHS - 2:1
     
    90
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Tohle je naprosto neuvěřitelné, Skotsko dvěma brankami během tří minut otáčí vývoj utkání ve svůj prospěch, Hampden Park je na nohou! K exekuci přímého kopu se opět postavil LEIGH GRIFFITHS, který se i tentokráte trefil parádně přes zeď, Hart na balon nemohl dosáhnout!
    87. Leigh GRIFFITHS - 1:1
     
    87
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    No vida, krátce před závěrečným hvizdem máme vyrovnáno! Skotové toho dnes směrem do útoku příliš nepředvedli, nyní ale zahrávali přímý kop a LEIGH GRIFFITHS s ním naložil naprosto bravurně, když balon přes zeď poslal až za záda brankáře Harta!
    70. Alex OXLADE-CHAMBERLAIN - 0:1
     
    70
    Anglie právě vstřelila branku!
    Gareth Southgate může být se svým tahem velmi spokojen, dvacet minut před koncem se totiž jeho svěřenci dostávají do vedení a střelcem vedoucí branky je před pár okamžiky příchozí ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN! Záložník londýnského Arsenalu si z obránců soupeře udělal tréninkové kužele, prokličkoval se až ke střele a tvrdou ranou prostřelil brankáře Gordona!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 87. Griffiths, 90. Griffiths – 70. Oxlade-Chamberlain, 90+3. Kane (Sterling)

    Karty:   3. Brown (SCO) – 44. Livermore (ENG), 60. Dier (ENG)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 7:9.
    Skotsko: C. Gordon – Tierney, Berra, Mulgrew, Robertson – Brown (C), J. Morrison (46. McArthur) – Anya (81. Ch. Martin), Armstrong, Snodgrass (66. Fraser) – Griffiths.
    Náhradníci: Hamilton, Marshall – Martin, Reynolds, Bannan, D. Fletcher, McArthur, Cairney, Fraser, Forrest, Ch. Martin, Naismith.

    Anglie: Hart – Walker, Cahill, Smalling, Bertrand – Dier, Livermore (90+2. Defoe) – Lallana, Alli (84. Sterling), Rashford (65. Oxlade-Chamberlain) – Kane (C).
    Náhradníci: Forster, Butland, Heaton – B. Gibson, Stones, P. Jones, Cresswell, Trippier, Oxlade-Chamberlain, Lingard, Sterling, Defoe.

    Rozhodčí: Paolo Tagliavento – Alessandro Constanzo, Matteo Passeri (všichni Itálie)
    bahis siteleri