Kanada – Česko 0:4 (kon.) | Česko – Francie 3:3 (kon.)
konec
Česko
3:3 (2:1, 1:2 - -:-)
Francie
Čtvrtek 15.06.2017, 19:00 • MeranArena, Merano • MS veteránů v inline hokeji - kategorie Veteráni
Partner:
     
    39:19
    Francie právě vstřelila branku!
    Tentokrát už ale dokázali Francouzi dostat puk za Hrachovinu. Brocherieho pokus ještě v brance neskončil, ale k odraženému kotouči se dotal ERIC GUILLON, který byl důrazný na brankovišti a zařídil vyrovnání. Asistence: Franck Brocherie.
     
    30:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tahle kombinace do prádzné branky se opravdu povedla. Mecera se prokličkoval až před branku a poté předložil puk DUŠANOVI VÁPENÍKOVI před prázdnou branku, který z hranice brankoviště snad ani nemohl minout. Asistence: Martin Mecera.
     
    21:17
    Francie právě vstřelila branku!
    Würtherle přišel na útočné polovině o kotouč a byl z toho rázem brejk soupeře dvou na jednoho. Napoprvé ještě dokázal Hrachovina vyrazit, ale na následující střelu LYONNELA REIGNERA byl už krátký. Asistence: Frederi Guiheux.
     
    10:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nyní už ale gólové odpověď přichází. Kolínský našel perfektně před brankou IVA JINDRÁKA, který z bezprostřední blízkosti prostřelil Aubryho. Asistence: Karel Kolínský.
     
    09:19
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzi dostali nečekaně až moc volného prostoru. Guiheux se rozjel od vlastní branky až před tu Hrachoviny a poté předal kotouč FRANCKOVI BROCHERIEMU, který bez problémů zakončil. Asistence: Frederic Guiheux.
     
    01:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skórovali ale naopak Češi. Vápeník, který našel voleného ROMANA KALU a ten z první vážnější české akce vsítil puk do branky. Asistence: Dušan Vápeník.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 2. Kala (Vápeník), 11. Jindrák (Kolínský), 31. Vápeník (Mecera) – 10. Brocherie (Guiheux), 22. Reigner (Guiheux), 40. Guillon (Brocherie)


    Česko: Hrachovina (Kudělka) – Würtherle, Vápeník, Jindrák, Pelech, Suhrada, Stehlík – Kala, Mecera (C), Kolínský, Gudera, Ulrich, Resler. Trenér: Pavel Würtherle.
    Francie: Aubry (Voyneau) – Collet, Fazilleau, Guillon, Spinetti, Paqeureau, Guiheux, Sergent, Brocherie, Reigner, Olivier, Le Gallic.Trenér:. Jerome Hostein.
    bahis siteleri