Česko – Velká Británie 10:0 (kon.) | Česko – Slovensko 2:3 (po pr.)
konec
Česko
10:0 (7:0, 3:0)
Velká Británie
Pátek 16.06.2017, 08:30 • MeranArena, Merano • MS veteránů v inline hokeji - kategorie Veteráni • Play-off
Partner:
     
    38:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se dočkávají jubiljenho desátého gólu. W§urtherle našel za sebou lépe postaveného DUŠANA VÁPENÍKA, který střelou na bližší tyč vyhnal Holdinga z branky. Asistence: Tomáš Würtherle.
     
    34:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    K odraženému kotouči se ale dostal Suhrada, který jej ihned adresoval DUŠANOVI VÁPENÍKOVI a střelec národního týmu se tentokrát nemýlil. Asistence: Jiří Suhrada.
     
    31:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Napodruhé už to ale KARLU GUDEROVI vyšlo. Nabral rychlost a přízemní střelou zápěstím navyšuje čeké vedení. Bez asistence.
     
    17:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle bude mít ROMAN KALA zřejmě drahé. Ihned po buly se vrhl do brejku a bekhendovým blafákem zvyšuje již na 7:0. Podruhé na turnaji tak zaznamenává hattrick.
     
    17:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    ROMAN KALA pokračuje ve svém galapředstavení. Několika rychlejšími tempy se dostal za obranu soupeře, položil si Holdinga a přes bezmocně ležícího brankáře poslal puk do branky.
     
    15:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už ale musí lovit kotouč z branky, po krásné kombinaci Suhrady a ROMANA KALY zůstal bezmocně ležet na zemi a jen rezignovaně se podíval do branky. Asistence: Jiří Suhrada.
     
    07:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Britové mají problém s přihrávkami od zadního mantinelu, poněvadž teď Ulrich našel zpoza branky před ní DUŠANA VÁPENÍKA, který z první překonal gólmana soupeře. Asistence: Tomáš Ulrich.
     
    06:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kala si vzápětí spravil chuť, když si dojel pro touš a poté našel volného KARLA GUDERU, který se dočkal v předbrankovém prostoru první trefy na šampionátu. Asistence: Roman Kala.
     
    05:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Suhrada vzal celou akci na sebe. Nejprve pálil mimo, ale dostal se k odraženému kotouči, který následně předložil LUĎKOVI STEHLÍKOVI a ten bez bázně a hany překonal Holdinga. Asistence: Jiří Suhrada.
     
    02:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Drtivý tlak v úvodu zápasu nakonec končí gólem. DUŠAN PELECH si v klidu najel na osu hřiště a pohotovou střelou zápěstím překvapil Holdinga. Bez asistence.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 3. Pelech, 6. Stehlík (Suhrada), 7. Gudera (Kala), 8. Vápeník (Ulrich), 16. Kala (Suhrada), 18. Kala (Kolínský), 18. Kala, 32. Gudera, 35. Vápeník (Suhrada), 39. Vápeník (Würtherle)


    Česko: Kudělka (Hrachovina) – Würtherle (C), Vápeník, Jindrák, Pelech, Suhrada, Stehlík – Kala, Kolínský, Gudera, Ulrich, Resler. Trenér: Pavel Würtherle.
    Velká Británie: Holding (Coubrough) – Brookes, Hammond, Thompson, Phillips, Brooks, Fowler, Fox, Knowles, Barvait, Morling.
    bahis siteleri