Česko – Itálie 3:1 (kon.) | Německo – Dánsko 3:0 (kon.)
konec
Česko
3:1 (1:0)
Itálie
Středa 21.06.2017, 18:00 • Stadion Miejski, Tychy • Mistrovství Evropy U21 • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    90
    Nastavují se tři minuty nad rámec hrací doby!
     
    88
    Žlutou kartu dostává Alberto Cerri (Itálie).
    85. Michael LÜFTNER - 3:1
     
    85
    Česko právě vstřelilo branku!
    Neskutečné, Češi přidávají třetí trefu a jsou blízko výhře! To, co nyní předvedl stoper MICHAEL LÜFTNER se jen tak nevidí! Rodilý stoper si zpracoval míč na prsa na polovině hřiště a vydal se dopředu. Z hodně velké dálky se nakonec odhodlal k životní ráně, která lehce zaplavala a zapadla přesně k pravé tyči překvapeného brankáře Donnarummy. Skvěle hoši – 3:1!
     
    84
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Patrik Schick, přichází Michal Sáček.
     
    83
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Danilo Cataldi, přichází Alberto Cerri.
    79. Marek HAVLÍK - 2:1
     
    79
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fantazie, Češi jdou deset minut před koncem znovu do vedení po parádní akci! Michal Trávník byl uvolněn na levé straně, kde se zbavil dvou hráčů a přenechal balón střídajícímu Chorému. Ten se neukvapil a přihrávkou do druhé vlny našel nabíhajícího MARKA HAVLÍKA, jenž se ukázal jako skvělý žolík a placírkou nasměroval balón přesn k pravé tyči mimo dosah Donnarummy – 2:1!
     
    77
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Michal Hubínek, přichází Tomáš Chorý.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Marek Havlík (Česko).
     
    76
    A málem bylo zle nedobře pro český výběr! Po chybě Havlíka vyrazili Italové dopředu, Petagna dostal pas osamocen před branku, Zima navíc lehce podklouzl, ale nakonec italský hráč přeloboval nejen českého brankáře, ale také celou branku!
     
    75
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Federico Bernardeschi, přichází Roberto Gagliardini.
     
    74
    Chiesa se skvěle protáhl po levé straně, odkud už ve vápně centroval po zemi na zadní tyč, naštěstí pro český výběr ale na jeho pas nikdo v bílém nedosáhl!
     
    73
    Další karetním hříšníkem duelu je Conti, který fauloval tvrdě na levé straně a po zásluze si ze souboje odnesl žlutou kartu.
    70. Domenico BERARDI - 1:1
     
    70
    Itálie právě vstřelila branku!
    Jenže stačí jedna chyba a vše je jinak. italové vyrovnávají! Vše začalo chybnou rozehrávkou ve středu hřiště na Součka, čehož využil jeden z Italů, aby kolmicí mezi stopery vysunul DOMENICA BERARDIHO, jenž nejprve ztroskotal na Zimovi, ovšem poté hlavou zamířil do odkryté části branky – 1:1!
     
    66
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Martin Hašek, přichází Marek Havlík.
     
    63
    Skvělý Lukáš Zima! Berardi tentokrát míč zakroutil přes zeď na jeho stranu, ovšem český gólman skvěle zasáhl a soupeř se neprosadil ani z dorážky!
    56. Federico Bernardeschi (ITA)
     
    56
    Dobrá možnost Italů! Jeden z hostů se dostal před Holzera k centru, přízemní pasem našel Bernadeschiho, jenž pálil z otočky k tyči, ale Lukáš Zima se vytasil se skvělým zákrokem!
     
    54
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Alberto Grassi, přichází Federico Chiesa.
     
    39
    Domenico Berardi se dostal k nebezpečné střele z pravé straně, míč se svezl po trávníku, ovšem Lukáš Zima u své levé tyče dobře zasáhl!
     
    33
    Danilo Cataldi poté vyfasoval žlutou kartu, když se před brankou Zimy strhla menší mela a právě italský obránce je dalším karetním hřišníkem.
     
    32
    A málem z toho bylo vyrovnání! Italové stále pokračovali ve hře a na hranici vápna dostal míč volný Petagna, který z druhého doteku vypálil na zadní tyč, ovšem těsně ji minul! Velké štěstí pro český výběr!
     
    29
    Začíná se přiostřovat! Domenico Berardi zajel do jednoho z českých fotbalistů u pravé lajny a za svůj zákrok obdržel zalouženou žlutou kartu!
     
    27
    I Češi však přispěchali s dobrou šancí! Patrik Schick se uvolnil na levé straně a pokusil se Donnarummu překvapit střelou na zadní tyč, ovšem italský gólman skvěle zasáhl!
    26. Berardiho přímý kop
     
    26
    K míči se postavil Berardi, jenž nebyl moc daleko od toho, aby vyrovnal, když míč umně zatočil přes zeď a ten proletel těsně kolem levé tyče.
    24. Michal TRÁVNÍK - 1:0
     
    24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle! Češi jdou do nesmírně důležitého vedení! Celá akce začala už na obranné polovině u Holzera, který jemným centrem našel v útoku Schicka, jenž skvěle hlavou sklepl míč. Rugani podklouzl, čehož využil MICHAL TRÁVNÍK, jenž si zleva navedl míč a z hranice vápna křižnou přízemní ranou ke vzdálenější tyči rozvlnil síť – 1:0!
     
    20
    První vážnější šance Čechů! Jankto dobře odcentroval z pravé strany, ale Italové míč před Schickem odvrátili, nicméně jen na hranici vápna, kde se do rány z voleje opřel Hašek, ovšem míč poslal kousek nad břevno!
     
    18
    První karetní trest utkání. Michal Hubínek zajel na útočné polovině do soupeře a je potrestán žlutým karetním trestem. Italové rozehrávají.
    11. Federico Bernardeschi (ITA)
     
    11
    První větší šance duelu a v ní Italové! Pellegrini dostal míč do vápna, ale jeho střela byla zablokována, přičemž se balón vzápětí odrazil k Bernadeschimu, jenž z první placírkou provětral rukavice Lukáše Zimy!
     
    8
    Italové se v úvodu prezentují ostrým presinkem. Chybu nyní málem vyrobil Milan Havel, jenž poslal hodně pomalou malou domů Zimovi, jenž mohl být opravdu rád, že na posledních chvíli rozehrál před atakujícím Berardim!

    Daniel Kinc

    Branky: 24. Trávník (Schick), 79. Havlík (Chorý), 85. Lüftner – 70. D. Berardi

    Karty:   18. Hubínek (CZE), 76. Havlík (CZE) – 29. D. Berardi (ITA), 33. Cataldi (ITA), 73. Conti (ITA), 88. Cerri (ITA)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 4:5. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 24:9.
    Česko: Zima – Havel, Lüftner, Simič, Holzer – Souček, Hubínek (77. Chorý) – Jankto, Trávník (C), M. Hašek (66. Havlík) – Schick (84. Sáček).
    Náhradníci: Macej, Vejmola – Kaša, Stronati, Barák, Černý, Havlík, Nečas, Sáček, Ševčík, Chorý, Juliš.

    Itálie: G. Donnarumma – Conti, Ferrari, Rugani (C), Calabria – Grassi (54. Chiesa), Cataldi (83. Cerri), Pellegrini – D. Berardi, Petagna, Bernardeschi (75. Gagliardini).
    Náhradníci: Cragno, Scuffet – A. Barreca, Biraschi, Caldara, Benassi, Locatelli, Gagliardini, Chiesa, Cerri, Garritano, Gi. Pezzella.

    Rozhodčí: Benoît Bastien (FRA) – Frédéric Haquette (FRA), Hicham Zakrani (FRA)
    bahis siteleri