Mladá Boleslav – Varnsdorf 1:2 (kon.) | Bohemians 1905 – Hr. Králové 3:0 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 1:1 (5:3 po pen.)
Varnsdorf – Bohemians 1905 1:1 (4:3 po pen.)
konec
FK Mladá Boleslav
1:2 (0:1)
FK Varnsdorf
Sobota 24.06.2017, 10:00Turnaj o pohár města Benátky nad Jizerou • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    89
    Přikryl měl na noze minutu před koncem vyrovnávající branku, balón však poslal přízemní střelou těsně vedle levé tyčku hostující brány!
     
    85
    Domácí začínají tlačit a chtějí vehementně snížení! Po rohovém kopu hlavičkoval Fabián, který mířil na zadní tyč, kde však hlavou byl včas i jeden ze stoperů a poslal balón pryč!
     
    81
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A tak nakonec máme sníženo a zaděláno na zajímavou koncovku! Z pravé strany velkého vápna se prosazuje GOLGOL MEBRAHTU – 1:2!
     
    78
    Ovšem mohlo být rozhodnuto, do nadějné střelecké pozice se totiž na druhé straně dostal Rudnytskyy, který však přestřeluje!
     
    65
    Nikdo by se nemohl divit, kdyby to bylo 0:3. Hosté to totiž nyní udělali ve středu pole náramně, následně se tak dostali do přečíslení skoro dva na nikoho, ovšem Cennerazzo těsně před nahrávkou kopl do trávníku a nebylo z toho tak vůbec nic!
     
    56
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla hodně nešťastná situace pro boleslavského brankáře. JAKUB DIVIŠ dostal od svého obránce jasný balón na rozehrávku, jenomže ho špatně zpracoval a nakonec zaplul až těsně za brankovou čáru – 0:2!
     
    51
    Velká šance Boleslavi, do které se dostal Mebrahtu. Ten hlavičkoval po centru z levé strany, ovšem z hodně nadějné pozice nakonec mimo branku!
     
    44
    Jako třeba nyní, Matějovský se najednou ocitl s míčem na noze a z vápna se snažil pálit po zemi. Do střely mu však skočil obránce a Porcal tak ani nemusel zasahovat!
     
    40
    Tohle byl tutovka! Mebrahtu z pravého křídla našel před vápnem úplně volného Železníka, který chtěl skákavý balón proti vybíhajícímu brankáři trefit z první, což se ale neukázalo, jako správné řešení. Balón totiž letí hodně nad!
     
    37
    Vše ještě pokračoval přímým kopem, kterého se ujal podle očekávání Mareš, který sice přestřelil zeď, ovšem zamířil kousek nad břevno!
     
    36
    A další tvrdý zákrok, tentokrát před vápnem složil Chlumecký Mebrahta a vidí za to žlutou kartu.
     
    33
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Diviš nejprve další nebezpečnou střelu do boleslavské branky vyrazil, ovšem BOJAN DORDIČ dokázal využít svého důrazu a míč nakonec dotlačil do sítě – 0:1!
     
    30
    Matějovský z první nahrál na polovině do pravého křídla, kde byl Pauschek, jenž neváhal a hned nahrával do vápna na Železníka. Jeho přízemní střelu však dokázal nadvakrát zablokovat dobře Chlumecký!
     
    24
    No vida! Varnsdorf se toho přestal bát a střela od Beránka měla taktéž gólové parametry! Diviš si tentokrát musel skočit ke své levé tyči a lapit jinak jasný a pohledný gól.
     
    18
    Ale pozor! Klidně se mohlo do vedení dostat Varnsdorf, před vápno si totiž navedl míč Durděvič a přízemní prudká střela nadělala Divišovi hodně práce!

    Ondřej Novotný

    Branky: 81. Mebrahtu – 33. Dordič, 56. Diviš

    Karty:   36. Chlumecký (VDF)


    FK Mladá Boleslav: Diviš – Da Silva, Jánoš, Železník, Matějovský, Ladra, Mareš, Pauschek, Čmovš, Mebrahtu.
    FK Varnsdorf: Porcal – Beránek, Zieris, Chlumecký, Dordič, Bláha, Novák, Durděvič, Kocourek, Cennerazzo, Rudnytskyy.
    bahis siteleri