Mad Parrots – Devils Zlín 3:6 (kon.) | Břeclav – HC Hořovice 5:3 (kon.) | Mad Parrots – HC Hořovice 3:5 (kon.)
Devils Zlín – Břeclav 4:5 (po pr.)
konec
Mad Parrots Úhřetice
3:6 (2:5, 1:1)
IHC Devils Zlín
Neděle 25.06.2017, 08:30 • MEO Aréna, Přerov. • Finálový turnaj JERSEY 53 MČR mladších žáků inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    26:53
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín se však v početní nevýhodě přeci jen prosazuje. Gerych nabil na osu hřiště JAKUBU VALDOVI, na jehož střelecký pokus byl Stodola se svou vyrážečkou krátký. Asistence: Richard Gerych.
     
    21:39
    Mad Parrots právě vstřelili branku!
    Úhřetičtí teď dobře vymotali dva bránící zlínské hráče. Úplně volný se v mezikruží ocitl JAKUB ZDENĚK a svou ránu švihem nasměroval do vnitřní zadní konstrukce branky.
     
    14:46
    Devils právě vstřelili branku!
    JAKUB ČECHMÁNEK ujel v přesilovce úhřetické defenzivě a sám proti Stodolovi se nemýlil. Kotouč prudkou ranou nasměroval přímo do pravé šibenice. Bez asistence.
     
    13:00
    Mad Parrots právě vstřelili branku!
    Povedená útočná akce v podání Úhřetic. Zdeněk předal těsně před brankou puk TOMÁŠI PANCHARTKOVI, na jehož střelu neměl Málek nárok. Asistence: Jakub Zdeněk.
     
    11:34
    Devils právě vstřelili branku!
    JAN RAMERT unikl svým strážcům, povodil si Stodolu a zavěsil přesně dolů k levé tyči. Bez asistence.
     
    07:38
    Devils právě vstřelili branku!
    Z krátkého tlaku Valaši vytěžili třetí branku. Z chumlu těl před brankou vytěžil puk Ramert, jenž ho hned předal MATĚJI SVĚRÁKOVI, který rychlou a svižnou střelou nedal zkoprnělému Stodolovi šanci na úspěšný zákrok. Asistence: Jan Ramert.
     
    06:07
    Devils právě vstřelili branku!
    Nyní už to ale JAKUBU ČECHMÁNKOVI vyšlo. V početní převaze dostal touš k pravé tyči od Gerycha a zavěsil do protipohybu přesouvajícího se Stodoly. Asistence: Richard Gerych.
     
    01:25
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín však rychle inkasovaná branka nepoložila a téměř okamžitě srovnává, po nahrávce Peprny se z levé strany prosadil MARTIN HOLBA. Asistence: Matyáš Peprna.
     
    00:37
    Mad Parrots právě vstřelili branku!
    Povedenou samostatnou akci předvedl MATYÁŠ MACAS. Mezi kruhy proklouzl až před Málka, kterého překonal střelou do bekhendu pod beton. Bez asistence.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 1. Macas, 13. Panchartek (Zdeněk), 22. Zdeněk – 2. Holba (Pedrna), 7. Čechmánek (Gerych), 8. Svěrák (Ramert), 12. Ramert, 15. Čechmánek, 27. Valda (Gerych)


    Mad Parrots Úhřetice: Stodola (Dalecká) – Bárta, Vaníček, Kubíček, Macas, Machura, Panchartek, Pilař, Štěpánek, Zdeněk, Procházka.
    IHC Devils Zlín: Málek – Hamrla, Valda, Bodlák, Gerych, Čechmánek, Holba, Tomek, Ramert, Babulík, Peprna, Papežík, Janovský, Čech, Svěrák.

    Rozhodčí: Novotná, Novotný
    bahis siteleri