Kanada – Chorvatsko 6:1 (kon.) | Finsko – Německo 5:2 (kon.) | Slovensko – USA 1:8 (kon.)
Švédsko – Česko 2:3 (kon.)
konec
Kanada
6:1 (3:0, 1:0, 0:1, 2:0)
Chorvatsko
Neděle 25.06.2017, 14:00Mistrovství světa v inline hokeji IIHF • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:10
    Kanada právě vstřelila branku!
    Pouhých devět vteřin stačilo Kanadě, aby využila přesilovou hru! Steger posunul puk CHRISI RAUCKMANOVI, jehož pokus prolétl čistě až do branky! Asistence: Austin Steger a Nathan Renouf.
     
    41:59
    Kanada právě vstřelila branku!
    O vítězi už je zřejmě jasno, Chorvati sice dokáží nebezpečně zahrozit, ale čtyři branky ztráta už je moc! JONAH RENOUF to udělal chytře, když se v rychlosti obtočil kolem obránce a následně mířil přesně pod víko! Asistence: Brendan Baumgartner a Kyle Henderson.
     
    26:20
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvatsko se dostalo do rychlého protiútoku, který využili a snižují tedy náskok soupeře! Novak v pavý čas našel na levé straně TOMISLAVA ČUNKA, jehož rychlý pokus zamířil do protipohybu brankáře a o tyčku zapadl do sítě! Asistence: Mario Novak a Nikša Trstenjak.
     
    17:56
    Kanada právě vstřelila branku!
    Chorvati v obraně začali působit hodně staticky, čehož využil SHAUN FURLONG, který si vzal volný puk a svižnou ranou mířil přesně pod horní tyčku! Asistence: Austin Steger a Chris Rauckman.
     
    07:36
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada se vzápětí usadili na útočné polovině a přidává další branku! Vilio nahrál mezi kruhy Furlongovi, jehož povedenou střelu ještě tečoval SCHAEL HIGSON! Asistence: Shaun Furlong a Kade Vilio.
     
    06:27
    Kanada právě vstřelila branku!
    Parádní kombinaci předvedli kanadští hráči, když na středu hřiště vybojoval kotouč Hammond, který ale neměl potřebnou rychlost, a tak nahrál spoluhráči. Steger se sice musel natahovat, ale puk zastavil a okamžitě našel skvěle najetého JOSH FOOTE, který už jen nastavil hokejku, od které se kotouč odrazil za bezmocného brankáře! Asistence: Austin Steger a Dave Hammond.
     
    00:31
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada se velmi rychle ujímá vedení! Po jednatřiceti vteřinách si v rohu hřiště vzal kotouč THOMAS WOODS, který si vybruslil do středu a svižnou ranou prostřelil Filipece mezi betonem a lapačkou! Asistence: Brett Bulmer a Brendan Baumgartner.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 1. Woods (Bulmer, Baumgartner), 7. Foote (Steger, Hammond), 8. Higson (Furlong, Vilio), 18. Furlong (Steger, Rauckman), 42. Renouf (Baumgartner, Henderson), 44. Rauckman (Steger, N. Renouf) – 27. T. Čunko (Novak, Trstenjak)


    Kanada: Leggat (Town) – Henderson, Baumgartner, Bulmer, Woods – Isaacs, Steger, Foote, Hammond – Vilio, Higson, Rauckman, Furlong – J. Renouf, N. Renouf
    Chorvatsko: Filipec (25. Tomljenovič) – Vedlin, Šilovič, Jačmenjak, Jankovič – Trstenjak, T. Čunko, M. Čunko, Novak – Srketič, Brenčun, Miličič, Novotný – Kopajtič, Vujinovič, Šakič, Jarcov

    Rozhodčí: Pering (GBR), Scott (AUS)

    Diváci: 248
    bahis siteleri