Německo – Mexiko 4:1 (kon.)
konec
Německo
4:1 (2:0)
Mexiko
Čtvrtek 29.06.2017, 20:00 • Olimpijskij stadion Fišt, Soči • Konfederační pohár • Semifinále
Předzápasové kurzy
    90+1. Amin YOUNES - 4:1
     
    90+1
    Německo právě vstřelilo branku!
    Chvíli to vypadalo, že se nadšení Mexičané nadechují k rozpoutaní závěrečného dramatu, Německo se ale prosazuje počtvrté a nic takového nepřipouští. Do otevřené obrany soupeře se vydal Timo Werner, jehož pokus byl ale zablokován. Balon se však odrazil příhodně pro AMINA YOUNESE, který technickou střelou ke vzdálenější tyči překonal marně se natahujícího Ochou!
    89. Marco FABIÁN - 3:1
     
    89
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Na tom, že Německo postoupí do finále Konfederačního poháru, už se nic nemění. Mexičané se dočkali alespoň čestného úspěchu, a za svou snahu jsou tak konečně odměněni! Po faulu na Márqueze byl nařízen volný přímý kop, který Osoriova družina rozehrála velmi rychle a nachytala svého soupeře nepřipraveného. Z uctivé vzdálenosti své štěstí zkusil Marco Fabián a nutno poznat, že to trefil opravdu luxusně, ter Stegen byl tentokráte naprosto bez šance.
    59. Timo WERNER - 3:0
     
    59
    Německo právě vstřelilo branku!
    Krásná akce, která Německo už téměř definitivně posílá do nedělního finále! Draxlerovi byl sice míč vypíchnut, německý kapitán ale zabojoval a získal jej zpět. Navíc vymyslel pěknou kolmici pro na hranici ofsajdu číhajícího Hectora, který se neukvapil a jako na stříbrném podnose naservíroval balon pro TIMA WERNERA, jemuž už pouze stačilo trefit zcela odkrytou branku.
    8. Leon GORETZKA - 2:0
     
    8
    Německo právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, Německo se krátce po své úvodní trefě dnešního mače prosazuje podruhé, obrana Mexika opět propadla! Timo Werner si seběhl pro přihrávku, udělal s balonem pár rychlých kroků, poté zvedl hlavu a vymyslel parádní kolmici pro LEONA GORETZKU, který se ani v druhém vzájemném souboji s Ochoou nemýlil!
    6. Leon GORETZKA - 1:0
     
    6
    Německo právě vstřelilo branku!
    No vida, lepší vstup do semifinálového klání si Němci asi nemohli přát, už po šesti minutách hry se totiž ujímají vedení! Mexičané znovu prohráli souboj ve středu hřiště, načež balon po pravé straně potáhl Henrichs, který posléze krásně nahrál sbíhajícímu si LEONU GORETZKOVI, na jehož přesnou ránu k tyči nedokázal Ochoa dosáhnout.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 6. Goretzka, 8. Goretzka, 59. Werner, 90+1. Younes – 89. Fabián

    Karty:   72. Can (GER) – 55. Jiménez (MEX)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 7:9. Střely mimo: 3:7. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 16:8.
    Německo: ter Stegen – Kimmich, Rüdiger, Ginter – Henrichs, Rudy, Goretzka (67. Can), Hector – Stindl (78. Brandt), Draxler (C) (82. Younes) – Werner.
    Náhradníci: Trapp, Leno – Mustafi, Plattenhardt, Wagner, Demirbay, Can, Younes, Süle, Brandt.

    Mexiko: Ochoa – Layún, N. Araujo, H. Moreno, Alanis – J. dos Santos (66. R. Márquez), H Herrera, G. dos Santos (63. Fabián) – Jiménez, J. Hernández, Aquino (46. Lozano).
    Náhradníci: Cota, Talavera – R. Márquez, Fabián, Vela, Damm, Peralta, L. Reyes, Lozano.

    Rozhodčí: Néstor Pitana – Hernan Maidana, Juan Pablo Belatti (všichni Argentina)
    bahis siteleri