Hüberliová, Betschartová – Hermannová, Sluková 1:2 (kon.) | Pavanová, Humanaová-Paredesová – Hermannová, Sluková 2:1 (kon.)
konec
Hüberliová, Betschartová
1
20 21 10  
Hermannová, Sluková
2
22 12 15  
Sobota 01.07.2017, 17:20World Tour 5* – Poreč • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    10:15
    Je konec! Barbora Hermannová s Markétou Slukovou si zahrají v chorvatské Poreči o zlato. Sluková si v poslední výměně musela nadrazit míč o blokařku, ale poté zakončila na druhou přes. Parádní výměna na konec zápasu.
     
    9:14
    Pět mečbolů! Barbora Hermannová na podání předvádí eso. Hüberliová pouštěla míč do autu, ale je to přesná lajna.
     
    9:13
    Už jen dva body k finále! Betschartová pokračuje na podání o po oddechovém čase. Sluková přihrála a poté s pomocí pásky položila míč na písek.
     
    9:12
    A pozor! Švýcarky dávají další bod v řadě. Sluková ze středu sítě nedala bod a to ihned trestá povedenou smečí do diagonály Betschartová. Češky si berou oddechový čas.
     
    7:12
    Tři body do konce! Hüberliová na podání našla Slukovou, která útočí mimo polařku.
     
    6:11
    Češkám se finále přibližuje. Nepřesné podání Švýcarek. Podávající hráčky si ještě vzaly challenge, ale ta ukazuje, že míč dopadl až za koncovou lajnou!
     
    1:5
    A pozor, také Švýcarky se prosazují podruhé v řadě. Betschartová na podání našla Slukovou, která poté útočí jen do sítě. Češky si musely brát challenge a to se vyplatilo. Hüberliová skutečně tečovala míč na síti.
     
    0:3
    Skvěle! Češky vedou už o tři body. To je vstup do třetího setu. Sluková zatlačila Hüberliovou servisem, poté sama zasáhla v poli a ukončuje výměnu úderem za síť. Švýcarky si berou oddechový čas po třech výměnách.
     
    21:12
    Druhá sada jde na konto Švýcarek. Hüberliová ukončuje set esem mezi obě Češky. O finalistkách rozhodne třetí dějství.
     
    20:12
    Nyní už tady je ale hned osm setbolů. Hüberliová přesná na přihrávce a poté vytlouká Hermannovou na bloku.
     
    13:8
    Češky ještě bojují o stažení náskoku. Míč ze servisu švýcarské volejbalistky končí v síti. Je tady technický oddechový čas.
     
    6:2
    Švýcarky dále odskakují ve skóre. Sluková byla pod tlakem na přihrávce a poté trefuje jen hráčku na sítí. Český tým si bere oddechový čas.
     
    20:22
    První set jde na konto českých hráček! Barbora Hermannová na podává našla Hüberliovou, Sluková znovu vybrala útok Švýcarky. Následně mohla útočit i Betschartová, ale ta chybuje!
     
    20:21
    Nyní je tady setbol pro Češky! Hermannová předvedla parádní podání, následně Sluková zasáhla v poli, ale dlouhou výměnu ukončila až zásahem nad síti česká blokařka.
     
    20:19
    Markéta Sluková na podání. Hüberliová obstála na přihrávce a i v útoku. Setbol pro Švýcarky.
     
    11:10
    Znovu Sluková v útoku. Přeběhla si na pravou stranu a útokem podél blokařky přidává desátý český blok. Je tady technický oddechový čas.
     
    0:3
    Sluková začíná parádní představení na podání. Ani tentokrát se Švýcarky nedostaly do hry. Je tady brzký oddechový čas.

    Vít Schück

    Hüberliová, Betschartová:
    Hermannová, Sluková:
    bahis siteleri