Anglie – Nizozemsko 1:0 (kon.) | Německo – Bulharsko 3:0 (kon.)
konec
Německo
3:0 (2:0)
Bulharsko
Čtvrtek 06.07.2017, 18:00 • Tengiz Burjanadze Stadium (Gori) • Mistrovství Evropy U19 • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů na shledanou. (19:53:55)
     
    Je konec! Německo si ustrážilo vedení z prvního poločasu a po zásluze tak bere všechny tři body. Střelecký zápis dnešního střetnutí otevřel Amenyido. Následně tentýž hráč vybojoval penaltový kop, a především červenou kartu pro bulharského Hristova. Penaltu bezpečně proměnil Gül a do kabin se šlo za stavu 2:0. Ve druhém poločase byla odpískána další penalta, kterou tentokráte proměnil Friede. Německo si slibný výsledek ustrážilo až do závěrečných minut a získalo tak důležité tři body.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Eike Bansen (Německo).
     
    90+3
    Do míče se ještě opřel Rusev, jehož střela byla opravdu propagační. Chyběla jí, jak přesnost, tak i razance.
     
    90+2
    Na hřiště ulehl jeden z německých hráčů, který následně odkulhal za postranní čáru. Německo bude zřejmě dohrávat taktéž v deseti lidech.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90
    K míči se opět dostal Hack, jehož centr z velkého úhlu poslal pouze do rukavic Naumova. Bulharsko se okamžitě žene na druhou stranu hřiště.
     
    89
    Hack se dostal k míči, nedokázal ho ale propasírovat na Bakua. Následně se k míči ještě dostal Raum, který střelu placírkou stočil hodně nad branku.
     
    87
    Geiger nyní sestřelil rychlonohého Janeva a po zásluze vidí žlutou kartu. Bulharsko bude rozehrávat kousek za polovinou hřiště.
     
    86
    Do konce zápasu už moc nechybí. Sledujeme stále ten jistý obrázek hry – bitva ve středu hřiště, která je často kouskována.
     
    85
    Jeden z Bulharů si to neohroženě namířil před střed hřiště, jenomže po pár metrech upadl. I tentokráte hlavní sudí neodpískal faul a z hlediště je slyšet pískot.
     
    83
    Rusev ulehl těsně před šestnáctkou, hlavní sudí ale nepíská. Z opakovaného záběru bylo patrné, že se jednalo o nafilmovaný pád. Rusev hodně zariskoval, neboť už jednu žlutou kartu má.
     
    82
    Střídání v týmu Bulharsko: ze hřiště odchází Kalojan Krastev, přichází Stanislav Ivanov.
     
    81
    Naumov si zahrával s míčem, když si před Bakuem obhodil balón. Bulharskému brankáři zjevně nechybí větší drzost.
     
    80
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Gökhan Gül, přichází Maxime Awoudja.
     
    79
    Raum si dělal prostor na levé straně a následně tvrdě vypálil. Naumov neměl s jeho střeleckým projektilem větší práci, i tak balón raději vyrazil do bezpečí.
     
    78
    Německo nepolevuje. Jeho dnešní soupeř je i nadále pod tlakem, nicméně Bulharsko i nadále pomýšlí na vhodné příležitosti k protiútokům.
     
    77
    Hack výborně zrychlil a nahrál na levou stranu na Saglama, který přesným centrem nalezl hlavu Bakua. Německý mladík hlavičkou o zem těsně přestřelil branku.

    David Suchý

    Branky: 10. Amenyido, 19. Gül (pen.), 54. Friede (pen.)

    Karty:   45+1. Gül (GER), 60. Amenyido (GER), 87. Geiger (GER), 90+3. Bansen (GER) – 25. Krastev (BUL), 34. Rusev (BUL), 41. Najdenov (BUL), 71. Janev (BUL)   17. A. Hristov (BUL)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 8:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 18:12.
    Německo: Bansen – Busam, Gül (C) (80. Awoudja), Chabot, Franke – Friede, Geiger (C), Saglam – Hack, Amenyido (76. Raum), Barkok (71. Baku).
    Náhradníci: Schubert – Awoudja, Baku, Warschewski (C), Raum, Köhlert, F. Götze.

    Bulharsko: Naumov (C) – Genčev, P. Hristov, A. Hristov, Ljaskov – Najdenov (70. Stamatov), Janev, Tilev (21. Dobrev) – Krastev (82. Ivanov), Rusev, Jordanov.
    Náhradníci: Šejtanov – Dimitrov, Dobrev, Klimentov, Kovačev, Stamatov, Ivanov.

    Rozhodčí: Lapochkin (Rus)
    bahis siteleri