Česko – Mexiko 6:0 (kon.)
konec
Česko
6:0 (3:0)
Mexiko
Úterý 11.07.2017, 13:00Mistrovství světa lékařských týmů
     
    79
    Česko právě vstřelilo branku!
    A znovu byl v akci Šindelář, jenž připravil další šanci pro svého spoluhráče. ADAM NEDVĚD dokázal přihrávku zužitkovat a uzavřel tak střelecké hody českého týmu – 6:0.
     
    76
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šindelář zahrál z pravé strany standardní situaci v podobě volného přímého kopu a kdo jiný než PAVEL MENCL dokázal zakončit hlavou. Završil tak svůj hattrick – 5:0.
     
    49
    Česko právě vstřelilo branku!
    PAVEL MENCL dnes přidává druhý gól hlavou, když si dokázal vyskočit na centr Šindeláře a mexický gólman loví už počtvrté míč ze své sítě – 4:0.
     
    29
    Česko právě vstřelilo branku!
    No a s brankami se nám tedy protrhl pytel. Češi přidávají další gól a mají tak v zádech už tříbrankový náskok. Zpětnou přihrávku Ladislava Šindeláře zužitkoval pořádnou bombou z dvaceti metrů přesně k tyči JIŘÍ KYSUČAN – 3:0.
     
    25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vasil Molnár zahrál rohový kop a míč posadil přímo na hlavu PAVLA MENCLA, jenž byl následně pak nekompromisní – 2:0. Češi tak vedou už o dva góly.
     
    23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi potvrzují svou převahu a ujímají se vedení. Po faulu na Roberta Jůzka v pokutovém území nařídil rozhodčí penaltu a na značku si míč postavil JOSEF BOLEN, jenž také poté trestný kop proměňuje – 1:0.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 23. Bolen (pen.), 25. Mencl, 29. Kysučan, 49. Mencl, 76. Mencl, 79. Nedvěd

    Karty:   5. Teplan (CZE)


    Česko:
    Mexiko:
    bahis siteleri