Švýcarsko – Velká Británie 2:4 (kon.) | Itálie – Švédsko 2:0 (kon.) | Francie – Česko 1:3 (kon.)
Velká Británie – Itálie 2:4 (kon.) | Švýcarsko – Francie 0:11 (kon.)
konec
Velká Británie
2:4 (2:3, 0:1)
Itálie
Sobota 15.07.2017, 17:50 • Zimní stadion Boskovice • ME v inline hokeji U18
Partner:
     
    30:30
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové pomalu klepou na finálové dveře! DAVIDE GATTI dostal prostor ke střele z levého kruhu a přesnou ranou rozvlnil síť za zády Winterse – 2:4! Bez asistence.
     
    16:20
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    S góly se roztrhl pytel, je opět sníženo! TYLER NIXON projel nenápadně po levé straně, prudce vypálil a jeho přesný pokus propadl Cusinovi do sítě – 2:3! Bez asistence.
     
    15:33
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové znovu vedou o dvě trefy! SIMONE BATTISTELLA vystihl na brankovišti rozehrávku soupeře, skvěle si vykoupal Winterse a po zemi poslal kotouč do prázdné branky – 1:3! Bez asistence.
     
    07:54
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    A přesilovka je velmi rychle zhodnocena! Finneyho ránu dokázal ještě Cusin vyrazit, ovšem kotouč se dostal k volnému kapitánovi Britů AARONU JEPSONOVI, jenž pohotově snížil – 1:2! Asistence: Ethan Finney.
     
    05:08
    Itálie právě vstřelila branku!
    A za dvacet vteřin přichází také druhý gól! Lago se zbavil strážce a poslal rychle kotouč na rozjetého FRANCESCA TAUFERA, jenž zdvojnásobil náskok Itálie – 0:2! Asistence: Edoardo Lago.
     
    04:48
    Itálie právě vstřelila branku!
    Nakonec ale Italové jdou do vedení! Campulla se dostal před branku, kde ještě našel v lepší pozici postaveného SIMONE BATTISTELLU, který otevřel skóre duelu – 0:1" Asistence: Francesco Campulla.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 8. Jepson (Finney), 17. Nixon – 5. Battistella (Campulla), 6. Taufer (Lago), 16. Battistella, 31. Gatti


    Velká Británie: Winters (Tocher) – Bérubé, Finney, Hancock, Harper, Hirst, Jepson (C), Newcombe, Nixon, Palmer, Ripley, Rowles, Tocher, Wiltshire
    Itálie: Zanardi (Cusin) – Donini, Biondi, Campulla, Francon, Rocco, Rosso, Taufer, Baccarin, Battistella, Calore, Cocozza, Degano, Gatti, Ghiglione
    bahis siteleri