Portoriko – Česko 3:0 (kon.) | Česko – Kanada 3:2 (kon.)
konec
Portoriko
3
25 25 25  
Česko
0
20 21 17  
Neděle 16.07.2017, 02:10 • Roberto Clemente Coliseum, San Juan, Portoriko • Světová Grand Prix - ženy • Skupina 2
Předzápasové kurzy
     
    25:17
    Kojdová nepřihrála nejlépe, ale mohla útočit Kohoutová. Ta bod nedala. Ocasiová také jen přehrála síť a čekala na útok Mlejnkové. Ta však smečuje jen do sítě a zápas končí!
     
    24:17
    Sedm mečbolů pro domácí tým. Kossányiová sice dala velmi kvalitní podání, ale útoku Hernandezové na středu sítě už nezabránila.
     
    22:15
    Tohle už Češky nezvládnou. Mlejnková chybuje také na přihrávce. Zdeněk Pommer ještě zastavuje tlak Portoričanek oddechovým časem.
     
    19:15
    Češky ještě dramatizují konec třetí sady. Kojdová znovu zatlačila servisem a ani nyní Ocasiová bod nepřidala. Následně útočí Santanaová jen do autu. Portoriko si bere oddechový čas.
     
    16:11
    Pětibodové vedení domácí reprezentace při druhém technickém oddechovém čase. Kohoutová sice zaškodila servisem, ale Santanaová měla i tak dobrou pozici pro útok a ten proměňuje v bod.
     
    13:9
    Portoriko znovu odskakuje na rozdíl čtyř bodů. Santosová na servisu našla nepřipravenou Mlejnkovou, která potom ještě dostala nahrávku těsně pod blok. S tím už si neporadila ani smečařka německého Stuttgartu. Také Zdeněk Pommer si bere oddechový čas.
     
    11:9
    A další bod pro český tým. Toufarová nyní přidává přímý bod na servisu. Domácí reprezentace reaguje oddechovým časem.
     
    8:4
    Nepovedená pasáž českého týmu. Kojdová z nouze útočí jen do sítě. Následuje první technický oddechový čas.
     
    25:21
    Ocasiová znovu na podání. Nyní chybovala na přihrávce Petra Kojdová a znovu to byla Enrightová, která napálila míč velmi razantně na českou polovinu. Češky jsou velmi blízko první porážce v letošní Grand Prix.
     
    24:21
    Portorická univerzálka Ocasiová za koncovou lajnou. A o druhém setu je nejspíše rozhodnuto. Dostálová přihrála jen velmi špatně, následně mohla bez problémů útočit Enrightová do rozhozené obrany.
     
    23:21
    Toufarová znovu na podání. Tentokrát už to je bod pro Portoriko. Ocasiová sice bod nedala, ale stejně si vedla také Toufarová na české straně. Vše ukončila až Enrightová. Ještě jeden oddechový čas pro český tým.
     
    22:20
    Joyová se dostala do hry místo Fernandezové na podání. Také Toufarová zvolila lehký úder přes blok, poté útočila Ocasiová jen do autu. Domácí reprezentace si bere oddechový čas před závěrem setu.
     
    16:14
    Marie Toufarová na podání. Santosová našla bleskovou nahrávkou na středu sítě Jusinovou, která si mohla vybrat, kam míč umístí. Následuje druhý technický oddechový čas.
     
    14:11
    A už to je o tři body. Enrightová skvěle podala. Následně na síti stačilo Hernandezové jen uklidit míč na palubovku. Zdeněk Pommer si bere oddechový čas.
     
    11:10
    Santosová na podání. Kojdová skvěle zatlačila soupeřky útokem do dlouhé diagonály, ale domácí tým skvěle několikrát ubránil. Ani Enrightová nedala bod, poté útočila ještě jednou Kopáčová, ale stále se pokračovalo ve hře. Až je zablokovaná Kopáčová. Portorické publikum bouří.
     
    6:8
    Češky vedou při prvním technickém oddechovém čase o dva body. Mlejnková nachytala servisem portorické libero Sharu Venegasovou.
     
    25:20
    První sada jde na stranu domácí reprezentace. Purchartová přetáhla své plachtící podání daleko do autu.
     
    24:19
    Nyní už tady je ale pět setbolů. Karolína Bednářová na podání příliš nenadělala problémy. Ocasiová bez komplikací útočí.
     
    22:16
    To už vypadá s českým týmem v prvním setu velmi zle. Ani pipe zakončený Kojdovou nevychází. Ještě jeden oddechový čas pro českou lavičku.
     
    16:12
    Kateřina Kohoutová pokračuje na podání. A je tu další bod. Ocasiová se proti bloku Kojdové neprosadila. Také domácí tým si musí brát oddechový čas.
     
    16:9
    Enrightová opět na podání. Kojdová jen odevzdala míč po nepřesné nahrávce a Santanaová vytlouká český dvojblok na hlavním kůlu. Následuje druhý technický oddechový čas.
     
    12:8
    Santosová znovu za koncovou lajnou. Kopáčová zatím příliš český tým nedrží ve hře. Opět jen odevzdala míč a to trestá Ocasiová. Zdeněk Pommer na to reaguje oddechovým časem.
     
    8:7
    Enrightová smečovala jen do připravené české obrany. Kopáčová zatím nezachytila začátek zápasu, další nevynucená chyba. Je tady první technický oddechový čas.

    Vít Schück

    Portoriko: Valentinová (C), Santosová – Santanaová, Enrightová, Collazová, Joyová – Torresová, Quesadaová, Hernandezová, Jusinová – Ferrerová, Ocasiová – Venegasová, Salasová
    Trenér: Javier Gaspar

    Česko: Smutná, Vincourová – Bednářová (C), Kossányiová, Mlejnková, Kojdová – Kohoutová, Nachmilnerová, Purchartová, Strušková – Kopáčová, Toufarová – Dostálová, Vaňková
    Trenér: Zdeněk Pommer

    Rozhodčí: Anderson Cacador (BRA) – Yuri Ramirez Ortiz (DOM)
    bahis siteleri