Motor ČB – Jihlava 5:3 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:3 (1:1, 3:1, 1:1)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 27.07.2017, 14:40 • Budvar aréna • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    57:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nenápadnou střelou z úhlu snižuje PATRIK RAŠÍN. Bez asistence.
     
    51:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se dnes poprvé dostává do vedení o tři branky! PAVEL NOVÁK v souboji jeden na jednoho překonal obránce a poslal kotouč před branku na spoluhráče. Naneštěstí pro hosty si jeden z obránců ztečoval kotouč do vlastní branky. Asistence: Matěj Šafář.
     
    37:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Wow! To bylo něco! Útočník PAVEL NOVÁK si potáhl kotouč mezi kruhy a nádhernou střelou pod břevno navyšuje náskok svého týmu! Asistence: Matyáš Grossmann.
     
    35:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla okamžitě snižuje! Pokus Filipa šikovně tečoval do protipohybu ADAM NAJMAN a hosté z Vysočiny se znovu dotahují na rozdíl jedné branky.
     
    35:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A znovu první lajna Motoru! Nahození tečoval před Chaloupkem Krcho a jihlavský brankář pouze vyrazil před sebe. Kotouče se zmocnil ONDŘEJ VACULÍK, jenž nedal jihlavskému brankáři šanci. Asistence: Vojtěch Krcho, Šimon Kubíček.
     
    32:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Laciná branka pro Motor! Jeden z domácích lehce nahodil kotouč na Chaloupka, jenž neudržel puk v moci. Následně se před ním strhla mela, ze které se dokázal důrazně prosadit VOJTĚCH KRCHO! Bez asistence.
     
    14:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    Krásnou akcí Dukla srovnává! Přečíslení dva na jednoho vyřešil Adam Najman zpětnou přihrávkou na JAKUBA FILIPA, který špičkou hole doťukl puk do odkryté branky. Asistence: Adam Najman.
     
    01:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši se ujímají vedení. Od modré střílel Vojtěch Pánek a PAVEL NOVÁK šikovnou tečí posílá domácí do vedení. Asistence: Vojtěch Pánek.

    Filip Kortus

    Branky a nahrávky: 2. Novák (Pánek), 33. Krcho, 36. Vaculík (Krcho, Kubíček), 38. Novák (Grossmann), 52. Novák (Šafář) – 15. Filip (Najman), 36. Najman (Filip), 58. Rašín


    Banes Motor České Budějovice: Svoboda (41. Baloun) – Kubíček, Vávra, Hubata, Šafář, Škola, Pánek, Remta, A. Čížek – Silný, Krcho, Vaculík – Egert, Masopust, Petřík – Grossmann, J. Čížek, Novák – Tisoň, Janoch, Ryba.
    HC Dukla Jihlava: Juřicha (31. Chaloupek) – Rašín, Smolko, Marek, Piskař, Vezera, Barák, Sapák, Zvěřina, Vala – Najman, Filip, Daňhel, Pibl, Juda, Brož, Trnka, Úlovec, Kardeš, Krajíček, Svoboda.
    bahis siteleri