Česko – Polsko 12:1 (kon.)
konec
Česko
12:1 (6:0, 5:1, 1:0)
Polsko
Pátek 28.07.2017, 17:30 • WKK Sport Center, Vratislav, Polsko • Světové hry 2022
Předzápasové kurzy
     
    40:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Garčar vybojoval míček pro PATRIKA DÓŽU, který měl dostatek prostoru na zpracovaní, aby poslal míček o břevno do branky. Asistence: Milan Garčar.
     
    38:54
    Dóža s Valešem opět v jedné ze svých kombinací a nakonec míček skončil na břevně po střele bývalého chodvoského ostrostřelce.
     
    26:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Parádní kombinace českého týmu přináší jedenáctý gól. Dvě křižné přihrávky a PATRIK DÓŽA navyšuje vedení národního týmu o deset gólů do prázdné brány. Asistence: Radek Valeš.
     
    23:02
    Střídání v týmu Polsko: ze hřiště odchází Jastrzebski, přichází Bogdanski.
     
    23:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jubilejní desátý gól českého týmu přidává MAREK BENEŠm jenž využil zaváhání Turwona a bekhendovým blafákem překonal Jastrzebskiho, čímž ho zároveň vyhnal z branky. Bez asistence.
     
    21:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    O chvíli později vykouzlil Dóža další parádní přihrávku. Adresátem byl tentokrát PATRIK SUCHÁNEK a ten se nemýlil. Asistence: Patrik Dóža.
     
    17:46
    Polsko právě vstřelilo branku!
    trochu nečekaně se radují z gólu i Poláci. Kostala zaměstnal českou obranu a zmatků na brankovišti využil MACIEJ SIENKO, jenž doklepl míček za bezmocného Michajloviče. Asistence: Piotr Kostela.
     
    16:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát putoval míček přes celou polskou polovinu, než se dostal k ONDŘEJI NĚMEČKOVI. Český obránce zamířil přesně k tyči a využil toho, že Jastrzebski měl minimální výhled. Asistence: Milan Tomašík.
     
    15:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dóža se Šebkem si dlouho vyměňovali míček, až se nakonec rozhodl DANIEL ŠEBEK vzít vše na sebe a prostřeli Jastrzebskiho. Asistence: Patrik Dóža.
     
    14:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě do zaznění sirény se podařilo českému týmu skórovat. Dóža našel na středu hřiště Beneše, který pálil z první a Jastrzebski si dokázal s jeho pokusem poradit. Na dorážku od RADKA VALEŠE už byl však krátký. Asistence: Marek Beneš.
     
    14:40
    V závěru první třetiny dostává pětiminutový trest Lukaszewski, který nevybíravě sundal v rohu Tomašíka a už putuje na trestnou lavici.
     
    13:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jendrišák zvedl hlavu a krosovou přihrávkou přes celé brankoviště našel JIŘÍHO CURNEYHO, jenž neměl problém trefit prázdnou branku. Asistence: Matěj Jendrišák.
     
    11:02
    Němeček si počínal v souboji u mantinelu trochu tvrději a dostává dvě minuty za bránění vehře.
     
    09:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborná kombinace prvního českého útoku. Jendrišák si vyměnil míček s PATRIKEM DÓŽOU, který po elegantní žabičce kapitána poslal míček do prázdné branky. Asistence: Matěj Jendrišák.
     
    05:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je parádní vstup pro českou reprezentaci. Němeček nahazovla míček z poloviny hřiště a před Jastrzebskim dokonale tečoval DANIEL ŠEBEK, který poslal míček mimo dosah polského brankáře. Asistence: Ondřej Němeček.
     
    03:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hned z další akce navyšuje národní tým vedení. Dóža od mantinelu našel přihrávkou ve vzduchu na brankovišti RADKA VALEŠE a ten dokázal míček na povolené úrovní okolo poslat do branky. Asistence: Patrik Dóža.
     
    03:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Beneš dostal rychlou přihrávku podél mantinelu, poté se parádně otočil kolem svého strážce a našel na středu hřiště volného MILANA TOMAŠÍKA, jenž neměl problém trefit prázdnou branku. Asistence: Marek Beneš.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 4. Tomašík (Beneš), 4. Valeš (Dóža), 6. Šebek (Němeček), 10. Dóža (Jendrišák), 14. Curney (Jendrišák), 15. Valeš (Beneš), 16. Šebek (Dóža), 17. Němeček (Tomašík), 22. Suchánek (Dóža), 24. Beneš, 27. Dóža (Valeš), 41. Dóža (Garčar) – 18. M. Sienko (Kostala)


    Česko: Michajlovič (Bauer) – Němeček, Veltšmíd, Suchánek, Garčar – Šebek, Jendrišák (C), Beneš – Dóža, Tomašík, Valeš – Gruber, Curney. Trenér: Petri Kettunen.
    Polsko: Jastrzebski (24. Bogdanski) – Turwon, Lukaszevski, Pelczarski, Sienko, Malasiewicz – Chlebda, Lyskawa, Dahlström – Malajka, M. Sienko, Antoniak, Kostela. Trenér: Jan Holovka.

    Rozhodčí: Hakan Soderman, Glenn Boström (Švédsko)
    bahis siteleri