Liberec – Sparta 3:4 (po pr.) | Chomutov – Jekatěrinburg 4:3 (po pr.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
3:4 (2:0, 0:1, 1:2 - 0:1)
HC Sparta Praha
Pátek 28.07.2017, 11:00 • Home Credit Aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto. Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho. Tomáš Dvořák poslal puk na JÍŘÍHO ČERNOCHA, který rozhodl utkání. Asistence: Tomáš Dvořák.
     
    60:30
    Pyrochta udělal chybu v rozehrávce. Vše nakonec vyřešil Will.
     
    57:16
    Lukáš Vantuch to zkusil bekhendem od levého mantinelu. Honzík puk vyrazil přímo na hůl Jana Stránského, který ale gólmana hostů nepřekonal.
     
    51:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Will sice dokázal chytit střelu Tomáše Janduse i jeho následnou dorážku. Na pokus JIŘÍHO SMEJKALA už ale nedosáhl. Asistence: Tomáš Jandus.
     
    47:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    LADISLAV ŠMÍD si sjel z modré čáry k odraženému kotouči a tvrdou ranou z voleje zamířil přesně pod břevno. Liberec je zpět ve vedení. Asistence: Adam Dlouhý, Jan Stránský.
     
    46:46
    Po pěkné kombinaci se puk dostal k Bulířovi, který jej poslal směrem na bránu. Jeho přízemní střela se odrazila od tyče.
     
    45:08
    Bakoš teď Honzíka asi pořádně vyděsil. Jeho střelu totiž brankář Sparty vyrazil nad sebe a kotouč se ze vzduchu snášel do brány. Jeden z obránců ho ale stačil odpálit pryč.
     
    45:04
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Nedomlel – 2 min., hákování).
     
    43:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! ROBERT ŘÍČKA obdržel ve středním pásmu kotouč, zavezl jej do útočné třetiny a nechytatelnou ranou ke vzdálenější tyči překonal Willa. Asistence: Alex Reichenberg.
     
    41:31
    První zajímavá akce. Jiří Černoch se natahoval po přihrávce před bránu, nakonec puk stihl jen tečnout vedle tyče.
     
    34:42
    Uher se ocitl sám před bránou. Nejdříve vymíchal Willa a poté přihrál k druhé tyči úplně volnému Černochovi, který měl před sebou úplně odkrytou bránu. Liberecký brankář se však roztáhl na brankové čáře a vyrazil kotouč betonem!
     
    33:00
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Plutnar – 2 min., podražení).
     
    32:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta snižuje! Po několika nepřesných pokusech se na vrcholu levého kruhu napřáhl DOMINIK UHER, který propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Petr Kalina, Jiří Černoch.
     
    31:23
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Šmíd – 2 min., podražení).
     
    30:35
    Bakoš tvrdě vypálil z pravého kruhu. Jeho projektil jen tak tak stačil Honzík vyrazit do bezpečí.
     
    27:35
    Bartovič přihrál mezi kruhy sjíždějícímu Bližňákovi, který ale mířil přímo doprostřed brány. Následně se Sparta opět osvobozuje.
     
    26:14
    Adam Dlouhý se dostal až před bránu, v zakončení mu ale zabránil Martin Jandus (SPA), který obdržel dvě minuty za hákování.
     
    24:43
    Po dlouhé době se do šance dostala i Sparta. Z pravé strany pálil Říčka. Puk skončil vedle betonu libereckého brankáře, nikdo ze Sparťanů ho ale nedokázal dorazit za čáru.
     
    22:40
    Stránský dostal od Jánošíka pas až na útočnou modrou. Poté v plné rychlosti vjel do útočného pásma a vypálil. Mířil jen těsně nad.
     
    18:26
    Uvidíme přesilovku pět na tři! Za sekání si jde na trestnou lavici sednout Michal Plutnar.
     
    17:46
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Derner – 2 min., hákování).
     
    17:46
    Wojnar se ocitl sám před Willem, ale v perfektním zakončení mu zabránil Lukáš Derner.
     
    13:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    David Honzík chtěl rozehrát zpoza brány, ale tam mu puk sebral Petr Jelínek, který nahrál MICHALU PLUTNAROVI, jenž poslal puk do sítě. Asistence: Petr Jelínek, Dominik Lakatoš.
     
    07:13
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Uher – 2 min., vražení na hrazení + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Šmíd – 2 min., hrubost).
     
    07:13
    Máme tu také první konflikt. Jeden ze Sparťanů tvrdě dohrál Bližňáka a mstít se poté šel Ladislav Šmíd. Rozhodčí ale potyčku rychle roztrhli.
     
    05:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je tu první branka! Jeden z libereckých útočníku obkroužil bránu a zkusil Honzíka překonat bekhendem. Ten puk vyrazil pouze na hůl LUKÁŠE KRENŽELOKA, který dorazil puk do sítě!
     
    03:02
    Sparťané se dostali do přečíslení dva na jednoho! Reichenberg chtěl přihrát své u spoluhráči, jenže do přihrávky mu vložil svou hůl Dominik Lakatoš, který puk odpálil do bezpečí.

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 6. Krenželok, 14. Plutnar (Jelínek, Lakatoš), 48. Šmíd (Dlouhý, Stránský) – 33. Uher (Kalina, Černoch), 44. Říčka (Reichenberg), 52. Smejkal (Jandus T.), 61. Černoch (Dvořák)


    Bílí Tygři Liberec: Will (Stezka) – Derner, Jánošík, Šmíd, Plutnar, Kolmann, Pyrochta, Havlín – Krenželok, Jelínek, Lakatoš – Jašek, Bulíř, Bakoš – Ordoš, Bližňák, Bartovič – Dlouhý, Vantuch, Stránský
    HC Sparta Praha: Honzík (Wolf) – Nedomlel, Švrček, Dvořák, Jandus M., Mikliš, Kalina – Říčka, Klimek, Reichenberg – Procházka, Černoch, Pšenička – Uher, Smejkal, Lis – Wojnar, Rousek, Jandus T.
    bahis siteleri