Trenčín – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | Nitra – Michalovce 0:0 (kon.) | Žilina – Prešov 2:3 (kon.)
Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 2:1 (kon.)
konec
FC Nitra
0:0 (0:0)
MFK Zemplín Michalovce
sk Sobota 29.07.2017, 19:00 • Štadión pod Zoborom, Nitra • Niké liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    81
    Striedanie na oboch stranách. Na strane hostí prišiel Jozef-Šimon Turik, ktorý nahradil Miroslava Božoka. Okrem toho domáci tréner Ivan Galád poslal na trávnik Patrika Abraháma, ktorý nahradil dnes veľmi dobre hrajúceho Róberta Valentu.
     
    76
    Druhé striedanie na strane futbalistov zo Zemplína. Rodák zo španielskej Granady José Carrillo v dnešnom dueli končí a na jeho miesto prichádza Martin Koscelník.
     
    73
    Spomínali sme, že Vladislav Bragin dnes nepredvádza najlepší výkon. Akoby nás počul tréner Anton Šoltis a práve tohto hráča sťahuje z hracej plochy. Namiesto neho nastupuje Kristian Kushta.
     
    67
    Druhé striedanie na strane domáceho tímu. Ivan Galád z ihriska sťahuje Andreja Ivančíka a na jeho miesto prichádza na necelú polhodinku Aurelien Ngeyitala.
     
    46
    Domáci tréner Ivan Galád urobil počas prestávky jedno striedanie. V zápase skončil Andrej Fábry a na jeho miesto prišiel mladý 21-ročný futbalista René Kotrík.

    Miroslav Kováčik

    Branky:


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:18.
    FC Nitra: Hroššo – Balaj, Valenta (81. Abrahám), Šimončič, Ivančík (67. Ngeyitala) – Niba, Križan, Kuník, Fábry (46. Kotrík) – Kóňa, Chovanec.
    Náhradníci: Kolmokov – Fabiš, Ngeyitala, Kotrík, Vencl, Abrahám, Charizopulos.

    MFK Zemplín Michalovce: Bieszczad – Carrillo (76. Koscelník), Sviarčinskij, Kavka, Šimčák – Šosták, Grič – Žofčák, Danko, Božok (81. Turik) – Bragin (73. Kushta).
    Náhradníci: Kira – Kolesár, Turik, Antonov, Koscelník, Kolesár, Kushta.

    Rozhodčí: Jozef Pavlík – Tomáš Somoláni, Mário Roszbeck.

    Diváci: 2 870
    bahis siteleri