Šeriff Tiraspol – Karabach 1:2 (kon.)
konec
Šeriff Tiraspol
1:2 (0:1)
FK Karabach
Úterý 01.08.2017, 19:00 • Balšaja Sportivnaja Arena, Tiraspol • Liga mistrů (předkola) • 3. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů se zase někdy příště budu těšit na počtenou. (21:06:01)
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:15.
     
    Je dobojováno, prvním postupujícím do mistrovské části čtvrtého předkola Ligy mistrů se stává Karabach, který dnes v Tiraspolu zvítězil 2:1! První poločas patřil domácím, kteří byl daleko aktivnější a vypracovali si i několik gólových šancí. Ani jednu ale nevyužili, za což byli těsně před odchodem do šaten potrestání, když vedoucí branku duelu vstřelil Dino Ndlovu.V druhé půli se hráči Šeriffu snažili se špatně se vyvíjejícím utkáním ještě něco udělat, ve finální fázi jejich akcí ale chyběla kvalita. O postupu ázerbájdžánského celku rozhodl Míchel, jenž zvýšil na 2:0, v samotném závěru se alespoň o čestný zásah domácích z pokutového kopu postaral Ziguy Bodibanga.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Šeriff Tiraspol právě vstřelil branku!
    Tak fotbalisté Šeriffu se nakonec přeci jen prosazují, což si vzhledem k průběhu dnešního utkání určitě zasloužili! K exekuci pokutového kopu se postavil ZIGUY BODIBANGA, jenž se nemýlil a překonal Šehiće.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Sadygov (FK Karabach).
     
    90+4
    Domácí ale přeci jen dostávají příležitost na zaznamenání čestného úspěchu, po Sadygovově faulu totiž sudí nařizuje pokutový kop!
     
    90+2
    Ještě jedna zajímavá možnost pro Šeriff, který by si v tomto zápase čestný úspěch zcela jistě zasloužil. Ani střídající Mugoša se o něj ale nepostaral, když z velmi nadějné pozice minul branku.
     
    90+1
    Vzhledem k rozhodnutí není třeba dnešní utkání zbytečně protahovat, proto hlavní rozhodčí nastavuje jen tři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu FK Karabach: ze hřiště odchází Ndlovu, přichází Ramazanov.
     
    89
    Tohle musí být gól! Střídající Balima si počkal na ideální okamžik a poté nacentroval přesně do míst, kam si sbíhal Damaşcan, ten ale tváří v tvář brankáři Šehićovi branku hlavou přestřelil.
     
    88
    Domácí se snažili o okamžitou odpověď, když to zpoza vápna zkoušel Mugoša. Jeho pokus nebyl vůbec špatný, zamířil ale přesně do míst, kde se pohyboval pozorný gólman Šehić.
     
    86
    FK Karabach právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, nyní můžeme už s téměř stoprocentní jistotou říci, že Karabach si zahraje čtvrté předkolo v boji o účast v základní skupině Ligy mistrů! Po jednom z centrů domácí odvrátili míč pouze k Agollimu, ten jej vrátil do šestnáctky a navíc našel nabíhajícího si MÍCHELA, který velmi razantní hlavičkou propálil brankáře Mikuliće.
     
    85
    Střídání v týmu FC Šeriff Tiraspol: ze hřiště odchází Brezovec, přichází Balima.
     
    84
    Po Racuově centru stačil Hüsejnov balon odklidit pouze k za šestnáctkou stojícímu Badibangovi. Ten se ke střele sice dostal, těsně před ní ale podklouzl, což se na kvalitě jeho pokusu podepsalo.
     
    83
    Brezovec si ale při exekuci této standardní situace vybral slabší chvilku, když míči dodal až příliš velkou razanci a překopl celou šestnáctku. Domácím se už pomaloučku krátí čas.
     
    82
    Bayala na pravém křídle kombinoval s Brezovcem, poté se sám pokusil vrhnout do šestnáctky, přes bránící protivníky ale nepřešel, ovšem alespoň pro Šeriff Tiraspol vybojoval další rohový kop.
     
    81
    Damaşcan si naběhl na dlouhý pas od Sušiće a hlavou balon sklepl pro lépe postaveného Magošu. Ten se nijak nerozmýšlel a z první vypálil, jeho rána ale Šehiće nemohla zaskočit.
    79.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 90+4. Badibanga (pen.) – 45+3. Ndlovu, 86. Míchel (Agolli)

    Karty:   38. Posmac (TRS), 44. Damaşcan (TRS), 48. Brezovec (TRS) – 28. Guerrier (KBK), 35. Míchel (KBK), 57. Šehić (KBK), 74. Agolli (KBK), 90+4. Sadygov (KBK)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:15.
    Šeriff Tiraspol: Mikulić – Sušić (C), Posmac, Oliveira, Da Silva – Brezovec (85. Balima), Racu, De Nooijer (61. Mugoša) – Bayala, Damaşcan, Badibanga
    Náhradníci: Juric – Jardan, Mugoša, Balima, Anton, Oancea, Bordian

    FK Karabach: Šehić – Medveděv (31. Rzeźniczak), Hüsejnov, Sadygov (C), Agolli – Míchel, Garajev, Almeida – Guerrier, Ndlovu (90. Ramazanov), Madatov (60. Ismajlov)
    Náhradníci: Kanibolockij – Amirgulijev, Ismajlov, Yunuszade, Ramazanov, Rzeźniczak, Dinijev

    Rozhodčí: Roi Reinshreiber – Amihay Mozes, Dan Ucenic (všichni Izrael)
    25.07.2017
    Karabach - Šeriff Tiraspol 0:0 Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 8:2. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:5.
    bahis siteleri