Šeriff Tiraspol – Karabach 1:2 (kon.)
konec
Šeriff Tiraspol
1:2 (0:1)
FK Karabach
Úterý 01.08.2017, 19:00 • Balšaja Sportivnaja Arena, Tiraspol • Liga mistrů (předkola) • 3. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Šeriff Tiraspol právě vstřelil branku!
    Tak fotbalisté Šeriffu se nakonec přeci jen prosazují, což si vzhledem k průběhu dnešního utkání určitě zasloužili! K exekuci pokutového kopu se postavil ZIGUY BODIBANGA, jenž se nemýlil a překonal Šehiće.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Sadygov (FK Karabach).
     
    90+4
    Domácí ale přeci jen dostávají příležitost na zaznamenání čestného úspěchu, po Sadygovově faulu totiž sudí nařizuje pokutový kop!
     
    90
    Střídání v týmu FK Karabach: ze hřiště odchází Ndlovu, přichází Ramazanov.
     
    89
    Tohle musí být gól! Střídající Balima si počkal na ideální okamžik a poté nacentroval přesně do míst, kam si sbíhal Damaşcan, ten ale tváří v tvář brankáři Šehićovi branku hlavou přestřelil.
     
    86
    FK Karabach právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, nyní můžeme už s téměř stoprocentní jistotou říci, že Karabach si zahraje čtvrté předkolo v boji o účast v základní skupině Ligy mistrů! Po jednom z centrů domácí odvrátili míč pouze k Agollimu, ten jej vrátil do šestnáctky a navíc našel nabíhajícího si MÍCHELA, který velmi razantní hlavičkou propálil brankáře Mikuliće.
     
    85
    Střídání v týmu FC Šeriff Tiraspol: ze hřiště odchází Brezovec, přichází Balima.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Agolli (FK Karabach).
     
    61
    Střídání v týmu FC Šeriff Tiraspol: ze hřiště odchází De Nooijer, přichází Mugoša.
     
    60
    Střídání v týmu FK Karabach: ze hřiště odchází Madatov, přichází Ismajlov.
     
    57
    Hostující gólman Šehić byl při předchozí situaci lehce atakován, na to konto se vydal k hlavnímu sudímu, zřejmě si ale nedopustil nějaké peprnější výrazy. Žlutá karta.
     
    55
    Výborný zákrok Šehiće! Po poměrně nepřehledné situaci se ke střeleckému pokusu z uctivé vzdálenosti dostal Brezovec, který pořádně protáhl hostujícího gólmana, ten ale k tyči skočil jako tygr a vytěsnil balon na roh.
     
    48
    Brezovec se trochu nechal unést emocemi a v osobním souboji tvrdě dojel nic netušícího Míchela, načež od hlavního sudího inkasoval žluté varování.
    45+3. NDLOVU - 0:1
     
    45+3
    FK Karabach právě vstřelil branku!
    Tak jsem to asi zakřikl, krátce před koncem prvního poločasu se totiž hosté dostávají do vedení! Nemůžeme tvrdit, že by se jednalo o vedení zasloužené, tato branka ale byla parádní. DINO NDLOVU se po levém křídle prodral až do šestnáctky, kde díky tečované střele propálil marně se natahujícího brankáře Mikuliće.
     
    44
    Útočník Damaşcan svůj skluz proti Rzeźniczakovi nenačasoval ale vůbec dobře a svého soupeře tvrdě poslal k zemi. Tady neměl sudí na výběr, jasná žlutá karta.
     
    38
    Žlutou kartu dostává Posmac (FC Šeriff Tiraspol).
     
    35
    Sudí Reinshreiber byl znovu nucen sáhnout do kapsičky a udělit žlutý kartónek, jejím majitelem se po faulu na Brezovece stal španělský záložník Míchel.
     
    31
    Střídání v týmu FK Karabach: ze hřiště odchází Medveděv, přichází Rzeźniczak.
     
    28
    Domácí, kteří v posledních okamžicích převzali zápasovou iniciativu, se nyní dlouho zdržovali okolo šestnáctky svého soupeře. Vše bylo ukončeno Guerrierovým faulem, jenž byl oceněn žlutou kartou.
     
    22
    A domácí, kteří pomalu začínají vystrkovat růžky, se dostaly do další gólem zavánějící možnosti. Zpoza vápna své štěstí zkusil Ziguy Badibanga, Šehić se ale natáhl, co to šlo, a předvedl povedený zásah.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 90+4. Badibanga (pen.) – 45+3. Ndlovu, 86. Míchel (Agolli)

    Karty:   38. Posmac (TRS), 44. Damaşcan (TRS), 48. Brezovec (TRS) – 28. Guerrier (KBK), 35. Míchel (KBK), 57. Šehić (KBK), 74. Agolli (KBK), 90+4. Sadygov (KBK)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:15.
    Šeriff Tiraspol: Mikulić – Sušić (C), Posmac, Oliveira, Da Silva – Brezovec (85. Balima), Racu, De Nooijer (61. Mugoša) – Bayala, Damaşcan, Badibanga
    Náhradníci: Juric – Jardan, Mugoša, Balima, Anton, Oancea, Bordian

    FK Karabach: Šehić – Medveděv (31. Rzeźniczak), Hüsejnov, Sadygov (C), Agolli – Míchel, Garajev, Almeida – Guerrier, Ndlovu (90. Ramazanov), Madatov (60. Ismajlov)
    Náhradníci: Kanibolockij – Amirgulijev, Ismajlov, Yunuszade, Ramazanov, Rzeźniczak, Dinijev

    Rozhodčí: Roi Reinshreiber – Amihay Mozes, Dan Ucenic (všichni Izrael)
    25.07.2017
    Karabach - Šeriff Tiraspol 0:0 Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 8:2. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:5.
    bahis siteleri