Poruba – Vsetín 8:5 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 5:7 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
5:7 (1:0, 1:3, 3:4)
Mountfield HK
Úterý 01.08.2017, 15:00Přípravné zápasy mladšího dorostu
Partner:
     
    59:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia ještě upravuje v oslabení skóre. TOMÁŠ LABUZÍK dostal mezi kruhy dobrou přihrávku, kterou dokázal zužitkovat. Asistence: Filip Černý.
     
    54:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    A hned z další akce Kuječek inkasuje! VJAČESLAV SARKISYANTS na brankovišti dopravil do sítě velice dobrou přihrávku z rohu kluziště. Asistence: Maxim Brummel a Patrik Martinec.
     
    54:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté snižují. VOJTĚCH JÁGR se zmocnil odraženého puku a doklepl puk do odkryté klece. Bez asistence: Jakub Svoboda a Šimon Rulc.
     
    52:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    DANIEL ŠEDIVÝ se dostal před Pittrem k odraženému kotouči a doklepl jej za záda sešívaného gólmana. Asistence: Martin Drzal.
     
    49:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ HYNEK ujel do protiútoku, který zakončil efektním bekhendovým blafákem. Střílí tak šestou branku hostů. Asistence: Daniel Šedivý.
     
    45:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další branka hostů je na světě! MATĚJ BENEŠ se dostal ke kotouči na pravém kruhu a z vrcholu vymetl bližší šibenici. Asistence: Tomáš Šlaicher.
     
    45:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec vede o dvě branky. Hudinovu ránu z mezikruží ještě Pittr vyrazil, ale jen před sebe, kde stál LUKÁŠ PAJER, který zakončil pod horní tyč. Asistence: Matyáš Hudina.
     
    36:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Až nyní se usadili hosté v pásmu a jsou opět ve vedení! Moravec vystřelil od modré čáry a jeho ránu tečoval na mezikruží za záda Pittra JAKUB NAAR. Asistence: Petr Moravec a Matěj Pinkas.
     
    34:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Až teď se sešívaní dostali do pásma a je z toho vyrovnávací branka! JAKUB HOFMANN si najel mezi kruhy na odražený puk a skrz hradbu těl před sebou se trefil k levé tyči. Asistence: Filip Černý a Petr Horáček.
     
    23:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    A ten Královehradečtí využili! Pelda vypálil z levé strany od modré čáry a jeho ránu tečoval do sítě JAROSLAV KAŠPAR. Hosté tak otáčejí vývoj zápasu. Asistence: Marek Pelda.
     
    20:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    A to JAROSLAV KAŠPAR proměňuje! Januru překonal skvěle provedeným forhendovým blafákem a zasunul puk k levé tyčce. Bez asistence.
     
    00:39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia přesilovku okamžitě využívá a otevírá skóre zápasu! ŠIMON RULC napřáhl ihned po buly ke střele od modré čáry a puk zaplul až do sítě Mountfieldu. Asistence: Dominik Palát a Filip Černý.

    Michal Toman

    Branky a nahrávky: 1. Rulc (Palát, Černý), 35. Hofmann (Černý, Horáček), 55. Jágr (Svoboda, Rulc), 55. Sarkisyants (Brummel, Martinec), 60. Labuzík (Černý) – 21. Kašpar, 24. Kašpar (Pelda), 37. Naar (Moravec, Pinkas), 46. Pajer (Hudina), 46. Beneš (Šlaicher), 50. Hynek (Šedivý), 53. Šedivý (Drzal)


    HC Slavia Praha: Janura (31. Pittr) – Moravec, Bartoš, Čapka, Palát, Srdínko, Němeček, Topol, Horáček, Hofmann, Labuzík, Jágr, Svoboda, Rulc, Černý, Brummel, Martinec, Sarkisyants, Míšek, Reichmann, Kvasnička
    Mountfield HK: Tichý (53. Kubeček) – Kašpar, Hoštík, Lang, Peřička, Naar, Šedivý, Jošta, Hynek, Pelda, Pinkas, Moravec, Hudina, Pajer, Králík, Táborský, Havlíček, Drzal, Šlaicher, Šimků, Beneš
    bahis siteleri