Olomouc – Pardubice 3:5 (kon.) | Slavia – Kladno 1:3 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 5:0 (kon.)
Č. Budějovice – Písek 1:5 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:3 (0:2, 0:1, 1:0)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 03.08.2017, 12:35Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    56:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní ještě dramatizují závěr utkání! TOMÁŠ FURCH obral soupeře o puk a rychle se hnal do protiútoku. V útočném pásmu pak chtěl ještě nahrát Jašovi, kladenský brankář kotouč srazil zpátky k červenobílému útočníkovi a ten už jen doklepl puk do sítě! Bez asistence.
     
    34:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a vedou už o tři branky! Tečovanou střelu od modré neudržel Kodad ve výstroji, čehož si jako první všiml JEGOR GNUSIN, který z blízka doklepl puk do sítě! Asistence: Martin Bláha.
     
    16:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Müller měl před sebou protihráče, a tak nemohl střílet. Všiml si ale zcela volného PAVLA HUSARIKA, který jen nastavil hokejku, od které se puk odrazil do odkryté klece! Asistence: Jakub Müller.
     
    09:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! TOMÁŠ VILDUMETZ ujel protihráčům a po krátké kličce našel mezírku mezi Vaculovými betony! Bez asistence.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 57. Furch – 10. Vildumetz, 17. Husarik (Müller), 35. Gnusin (M. Bláha)


    HC Slavia Praha: Vacula (31. Kodad) – Šmíd, Pátek, Krásný, Chládek, Vobořil, Melovič, Rittig, Kratochvíl – Martínek, Matějka, Netolický – Jaša, Furch, Šergl – Nedorost, Marek, Kolouch – Šilhan
    Rytíři Kladno: L. Svoboda (31. Zázvorka) – Müller, Haspeklo, Klusáček, Šíma, J. Kučera, Šebesta, Novák, O. Bláha, Husárik, M. Kučera, Vildumetz, Gnusin, M. Bláha, Jelínek, V. Svoboda, Nekvinda, Březina
    bahis siteleri