Košice – Zvolen 4:5 (1:2 po s.n.) | Kobra – Klatovy 5:5 (kon.) | Motor ČB – Irtyš Pavlodar 1:2 (po pr.)
Poruba 2011 – Přerov 1:5 (kon.) | Jastrzębie – Havířov 2:3 (kon.)
po s.n. (1:2)
HC Košice
4:5 (0:1, 3:1, 1:2 - 0:0)
HKM Zvolen
sk Pátek 04.08.2017, 17:00 • Steel aréna, Košice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HKM Zvolen Rozhodol o tom MICHAL CHOVAN.
     
    58:43
    Oddychový čas hostí.
     
    58:38
    Košičania sa napokon dostali do zaujímavého protiútoku. Na centri bol úplne voľný Hovorka, ktorý sa pozrel na bránku, presne ale nenamieril. Puk skončil na zadnom mantineli.
     
    53:20
    Bačovu strelu zrážal Šimko len pred seba. Našťastie pre Zvolen nestál v tomto priestore žiaden z domácich korčuliarov, ktorý by mohol zakončovať bez prípravy.
     
    50:56
    Košice dali gól!
    Veľmi rýchlo je vyrovnané. David Pacan poslal ideálnu prihrávku medzi kruhy a to už bola ľahká pozícia. Nemýlil sa PATRIK KOYŠ. Asistencia: David Pacan.
     
    50:16
    Zvolen dal gól!
    Zvolen sa v tretej tretine opätovne ujíma vedenia. Gólové hody tak pokračujú, z čoho ťaží tentokrát MICHAL NOVÁK. Asistencia: Aslan Raisov.
     
    45:27
    Zvolen dal gól!
    Mení sa však tesne po nej. Do šance si totiž nakorčuľoval MATEJ SÍKELA, na ktorého strelu bol Lundström prikrátky.
     
    43:42
    Do puku sa teraz pri modrej čiare oprel pekne fínsky bek Jere Pulli, ktorý preveril pozornosť Šimka. Ten jeho pokus zrazil betónom na sieť.
     
    43:04
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Jurík – 2 min., hákovanie).
     
    39:31
    Košice dali gól!
    Košice otáčajú stav zápasu vo svoj prospech ešte pred koncom druhej tretiny. Pred Šimkom teraz vznikla neprehľadná situácia, v ktorej sa najlepšie zorientoval JIŘÍ BICEK. Asistencie: Jakub Suja, Richard Jenčík.
     
    38:49
    Košice dali gól!
    A je opäť vyrovnané. Tlak Košíc pretavený v druhý gól, stalo sa tak po tom, čo bol Šimko ďaleko zo svojej bránky a nedokázal tak zareagovať na dorážku. Do listiny strelcov sa zapísal MARTIN BAČA. Asistencie: Tomáš Klíma, David Pacan.
     
    37:55
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Obdržálek – 2 min., sekanie).
     
    37:19
    Krásna akcia Zvolena priniesla zakončenie Marcineka. Joakim Lundström už bol prekonaný, pomohla mu ale konštrukcia jeho bránky.
     
    32:22
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Čížek – 2 min., držanie).
     
    30:52
    Zvolen dal gól!
    Joakim Lundström v tejto chvíli inkasoval poriadne smolný gól. Puk sa totiž od plexiskla odrazil späť do hry, na čo zareagoval najlepšie MICHAL CHOVAN a poslal ho do siete.
     
    30:12
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Bača – 2 min., podrazenie).
     
    28:37
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Matis – 2 min., sekanie).
     
    28:20
    Celý štadión vrátane hokejistov Košíc sa už tešil z gólu, puk ale napokon zastavila len vonkajšia konštrukcia Šimkovej bránky!
     
    27:30
    Košičania vyvinuli na svojho súpera v ostatných sekundách veľký tlak, najvýraznejším mužom na ľade bol ale Marek Šimko. Ten predviedol viacero kvalitných zákrokov.
     
    26:48
    Po chybe v strednom pásme sa dostal do samostatného úniku Kafka a hostia teraz môžu byť vďační Šimkovi, ktorý celú situáciu svojím pohotovým zákrokom zachránil.
     
    24:32
    Marcinek teraz našiel zrejme Dubeňa, ktorému stačilo do prihrávky vložiť čepeľ a poslať tak puk na bránku. Lundström bol prilepený o svoju ľavú žrď a spoluhráčov v tejto chvíli výrazne podržal.
     
    23:34
    Zvolen sa mohol opäť ujať vedenia! Medzi kruhy si dobre nakorčuľovaj Jurík, ktorý zakončoval spoza brániaceho hráča. Našťastie pre Košičanov letel puk len vedľa priestoru troch žrdí.
     
    21:28
    Košice dali gól!
    Napokon je z toho ale vyrovnávajúci gól Oceliarov. Tí sa usadili v pásme súpera, kde rozvinuli postupnú útočnú akciu. Na jej konci stál Kanaďan DAVID PACAN, ktorý si pripísal prvý gól v košickom drese. Asistencie: Patrik Koyš, Tomáš Klíma.
     
    20:48
    Košičania to na čele s Čížekom zahrali mimoriadne riskantne a puk si posúvali popred vlastnú bránku, čím takmer odovzdali puk súperovi. Zvolen sa mohol veľmi jednoducho dostať do šance.
     
    19:59
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Ťavoda – 2 min., sekanie).
     
    18:10
    Šoltés našiel Hričinu, ktorý si ešte vylepšoval palebnú pozíciu. Napokon zvolil strelou švihom, ktorá presvišťala popri Šimkovom ramne až na zadný mantinel.
     
    13:18
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Bicek – 2 min., krosček).
     
    10:05
    Od modrej sa do puku pekne oprel Drgoň, ktorý preveril reflexy Lundströma. Gólman Košíc sa však dokázal presunúť včas a puk betónom zachytil.
     
    09:26
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Novotný – 2 min., držanie).
     
    05:02
    Zvolen dal gól!
    Zvolen vyvinul na svojho súpera veľký tlak, ktorý napokon dokázal pretaviť v prvý gól. Prvá strela od modrej sa ešte neujala, domáci ale puk neupratali a to využil MATEJ SÍKELA. Asistencie Matúš Matis, Lukáš Dubeň.
     
    04:21
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Klíma – 2 min., sekanie).
     
    02:49
    Omnoho nebezpečnejšia bola nasledujúca situácia, keď po strele spoza ľavého kruhu na vhadzovanie Šimkovi puk vypadol. Za bránkou si to všimol Šoltés, ktorý okamžite prihrával pred bránkovisko, no našťastie pre hostí tam nik z Oceliarov nebol.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 22. Pacan (Koyš, Klíma), 39. Bača (Klíma, Pacan), 40. Bicek (Suja, Jenčík), 51. Koyš (Pacan) – 6. Síkela (Matis, Dubeň), 31. Chovan, 46. Síkela, 51. Novák (Raisov), rozh. náj. Chovan

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Pacan (KOS)
    0:0   Chovan (ZVO)
    2. série:
    0:0   Hovorka (KOS)
    0:1   Obdržálek (ZVO)
    3. série:
    1:1   Kafka (KOS)
    1:1   Raisov (ZVO)
    4. série:
    1:1   Jurík (ZVO)
    1:1   Kafka (KOS)
    5. série:
    1:1   Matis (ZVO)
    1:1   Jenčík (KOS)
    6. série:
    1:1   Šišovský (ZVO)
    1:1   Bicek (KOS)
    7. série:
    1:2   Chovan (ZVO)
    1:2   Kafka (KOS)


    HC Košice: Lundström (Škorvánek) – Čížek, Dudáš (C), Pulli, Bača, Matejka, Šedivý, Koch, Michalčin – Kafka, Hovorka (A), Novotný – Klíma, Pacan, Koyš – Bicek (A), Suja, Jenčík – Hričina, Boltun, Šoltés
    HKM Zvolen: Šimko (Babík) – Hraško (A), Andersons, Drgoň, Ivan, Novák, Dubeň, Ťavoda, Bokroš (A) – Šišovský, Jurík, Chovan (C) – Obdržálek, Kytnár, Raisov – Török, Sikela, Matis – Kelemen, Fekiač, Marcinek

    Rozhodčí: Kalina – Jobbágy, Riš
    bahis siteleri