Dukla Praha – Teplice 1:2 (kon.) | Plzeň – Č. Budějovice 3:0 (kon.) | Hr. Králové – Sparta 0:0 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
0:0 (0:0)
AC Sparta Praha
Neděle 06.08.2017, 12:00 • Areál Slavia Hradec Králové • Juniorská liga – Čechy • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Sympatie přítomných diváků si teď nezískal hostující Piško. Ten se po obligátním zákroku v hradeckém pokutovém území dožadoval penalty a svíjel se v bolestech, avšak po několika nevlídných slovech od hradeckých fotbalistů vystartoval jako čertík a jal se ventilovat své emoce nejen svým soupeřům, ale i sudímu.
     
    82
    Tvrdým zákrokem počastoval Boula hradeckého Mikera. Ten je ošetřován domácím fyzioterapeutem a Východočeši tedy hrají pouze v devíti!
     
    80
    Zákrok na kriminál předvedl Sebastian Chocholatý, který ve skluzu bez možnosti získat míč trefil kotníky Youssoufa, což bylo slyšet v celém sportovním areálu. Červená karta je zcela na místě.
     
    78
    Poté, co na hřišti vzplály emoce po několika ostřejších soubojích a nepřehledné situaci ve vápně Hradce Králové, domácí střídají. Odchází Holeš a nahrazuje jej Mokrejš.
     
    76
    Byl to gól, nebo nebyl? Novotný se uvolnil u brankové čáry odkud centroval před Vízka. Míč byl tečován jedním z domácích a jako "padající list" se snášel do brány, odkud jej však v letu vykopl Čech. Sparťané se dožadují branky, neboť dle jejich názoru tak Čech učinil již za brankovou čarou. To si však nemyslí sudí a hra bude pokračovat za stavu 0:0.
     
    73
    Střídají také Pražané. Hřiště opustil Balvín a nahradil jej Novotný.
     
    63
    Domácí realizační tým se rozhodl k hned trojímu střídání. Hřiště opouští Krátký, Súkenník a Mudra. Jejich místa zaujmou Chocholatý, Kollár a Gjinollari.
     
    57
    Hlavní rozhodčí Pavel Rejžek se rozhodl vychovávat a zcela po zásluze uděluje žlutou kartu Youssoufovi, který se teatrálním pádem ve vápně pokoušel vymodlit penaltu pro svůj tým.
     
    55
    Po akci Pavlíka následoval rychlý brejk domácích do rozhozené sparťanské obrany a výsledkem byla stoprocentní šance Krátkého. Jeho střelu z bezprostřední blízkosti nejprve zlikvidoval Bačkovský, avšak to hlavní teprve mělo přijít. K míči poskakujícímu dva metry před opuštěnou bránou se znovu dostal Krátký a vypálil jej do prázdné branky, avšak kde se vzal, tu se vzal Bačkovský a skvělým zákrokem podržel tým z hlavního města.
     
    49
    Hosté utahují kolem domácího týmu oprátku! Youssouf se dostal ve vápně do náběhu a jen díky včasné reakci Vízka je stav stále bezbrankový.
     
    48
    K exekuci přímého volného kopu se postavil kapitán Martin Matoušek a svou ránu, která se zprvu zdála jako ztracená, neboť stoupala hodně nahoru, nakonec otřel o břevno!
     
    39
    Výborným zákrokem se zaskvěl Vízek proti střele Traorého z hranice šestnáctky. Pražané disponují rohovým kopem.
     
    33
    Domácí si připisují první vážnější ohrožení Bačkovského brány. Súkenník se zorientoval na vápně a předložil míč střílejícímu Trávníčkovi, jehož obstřel však zamířil o dobré dva metry mimo. Střelecká pozice to však byla více než dobrá!
     
    25
    Jeden z domácích fotbalistů namazal špatnou malou domů Youssoufovi a sparťanský útočník se řítil sám na Vízka. Toho dokázal domácí gólman vychytat, ale hosté se dostali i k následné dorážce. Míč již mířil do opuštěné brány, avšak jeho trajektorii vystavil stopku odkopem Mudra, který se výborně vrátil.
     
    18
    To však neplatilo o střele Traorého, který střílel z úhlu na zadní tyč a jeho ráně mnoho nechybělo.

    Radek Kozel

    Branky:

    Karty:   57. Youssouf (SPA), 82. Boula (SPA), 90+3. Piško (SPA)   80. Chocholatý (HKR)


    FC Hradec Králové: Patrik Vízek – Pajer, Holeš, Miker, Trávníček, Krátký, Súkenník, Martinec (C), Mudra, Čech, Jukl. Trenér: Karel Krejčík.
    Náhradníci: Mach – Chocholatý, Mokrejš, Kollár, Gjinollari.

    AC Sparta Praha: Bačkovský – Pavlík, Piško, Boula, Čmelík – Mareček, Balvín, Traoré, Matoušek (C) – Špaček, Youssouf. Trenér: Michal Horňák.
    Náhradníci: Štorc – Tasić, Urban, Čajkovský, Palečko, Novotný.

    Rozhodčí: Pavel Rejžek – David Hock, Michal Novák.
    bahis siteleri