Kladno – K. Vary 3:0 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 3:1 (kon.) | Motor ČB – Pardubice 2:4 (kon.)
Litvínov – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | Plzeň – Chomutov 2:3 (po pr.) | Detva – Michalovce 4:1 (kon.)
Děčín – Sokolov 6:2 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 3:0 (kon.)
HC Slovan – Kometa Brno 3:2 (1:0 po s.n.) | Jablonec n/N – Nymburk 4:2 (kon.) | Klatovy – Kobra 5:6 (0:1 po s.n.)
Žďár n/S – Pelhřimov 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – SHK Hodonín 7:5 (kon.) | Mor. Budějovice – Osmos Bratislava 10:5 (kon.)
Nový Jičín – Kopřivnice 2:4 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 3:4 (kon.) | Poprad – Fehérvár 4:3 (kon.)
Řisuty – Bílina 7:9 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
HC Olomouc
Úterý 15.08.2017, 17:00 • Zimní stadion Hradec Králové • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Poslední nájezd si připisuje ANDRIS DŽERINŠ, který se prosadil nádhernou kličkou do forhendu! Východočeši tak vítězí také v samostatných nájezdech!
     
    Jenže na druhé straně odpověděl nádhernou stahovačkou a střelou pod břevno bekhendem PETR KOUKAL.
     
    Prvním úspěšným střelcem je ALEŠ JERGL, který přesně zamířil na vzdálenější tyč!
     
    A abychom se nabažili dosyta, přidají hráči ještě třešničku na dortu v podobě trestných nájezdů!
     
    Konec prodloužení.
     
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další gól Lvů přidává JIŘÍ ŠIMÁNEK, který překonal Konráda parádní trefou od pravého mantinelu! Bez Asistence.
     
    Hradec právě vstřelil branku!
    Andris Džerinš ihned po vhazování vyrazil vpřed a křižným pasem našel JAROSLAVA BEDNÁŘE, který zamířil přesně mezi betony Konráda! Asistence: Andris Džerinš.
     
    Mužstva se dohodla na pětiminutovém prodloužení, které se bude hrát ve třech na obou stranách, dostává se nám tedy přídavku!
     
    59:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši pečetí svou výhru trefou do prázdné branky! Ze středového kruhu se pohodlně trefuje LUKÁŠ CINGEL – 3:1! Zápas je rozhodnut! Bez asistence.
     
    59:02
    Vyrůbalík tvrdě vystřelil od modré, Sedláčkovi kotouč vypadl, jenže beci Hradci u něj nakonec byli dřív než forvardi Hanáků.
     
    58:39
    Velká šance na srovnání pro Kohouty! Rozhodčí velmi přísně vylučují Petra Koukala na dvě minuty za nedovolené bránění. Útočníkovi Mountfieldu se jejich rozhodnutí pochopitelně vůbec nelíbí.
     
    58:12
    Tým HC Olomouc si bere oddechový čas. Konrád zůstává na střídačce, Hanáci to zkusí v šesti!
     
    58:12
    Petr Strapáč se prohnal po levé straně jako vítr a tvrdou ranou na zadní tyč protáhl Sedláčka, jenž předvedl efektivní semafor! Nádherný zákrok!
     
    57:12
    Rutar zazdil stejnou situaci jako před chvílí Dragoun, se svou přihrávkou v situaci dva na jednoho čekal příliš dlouho. Parádní práci v defenzivě navíc předvedl Čáp, který se poctivě vrátil a do pasu obětavě padl.
     
    56:02
    Nepříliš dobře teď vyřešil Dragoun situaci dva na jednoho, když poslal vysokou nezpracovatelnou přihrávku Köhlerovi, který ji pochopitelně nezpracoval.
     
    50:18
    David Škůrek napřáhl a vyslal parádní projektil od modré čáry! Kotouč trefil horní tyč a následně se odrazil do sítě za svatyní Sedláčka. Buly po jeho levé ruce.
     
    49:52
    Šance pro Hanáky vyrovnat! Červený si posedí dvě minuty na trestné lavici za sekání, zda si trest odbude celý, záleží na Moravanech.
     
    35:49
    O puk se nyní přetahují čtyři hráči u mantinelu. Vopelka jej následně vyvezl a parádní přihrávkou předložil najetému Cingelovi, jenž ho však nezvládl zvednout nad beton Konráda!
     
    32:41
    Převaha Hradeckých je teď obrovská. Faul Aleše Jergla je jejím logickým vyústěním – dvě minuty za držení hole.
     
    31:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale teď už je to gól! BLAŽ GREGORC dostal parádní přihrávku od Koukala na pravý kruh, odkud vyslal nechytatelnou ránu do bližšího víka – 2:1! Asistence: Petr Koukal, Richard Jarůšek.
     
    30:59
    Velká šance teď střídá obrovskou příležitost, Radovan Pavlík a Pláněk nyní uháněli do přečíslení dva na jednoho, ale pasu útočníka Mountfieldu chyběla přesnost.
     
    30:16
    Hradečtí ve svém náporu pokračují...ale pozor, nyní uniká Sundher do samostatného úniku! Jenže jeho zakončení postrádalo důraz i přesnost, přesto měl Sedláček co dělat, aby udržel černou pryž před brankovou čárou.
     
    28:36
    Nádherná kombinace Východočechů! V jejím finále posunul Rosandič z modré kotouč na pravou stranu k Červenému, který zbytečně dlouho váhal u tyče klece Moravanů a umožnil gólmanovi vrátit se na svou pozici včas!
     
    27:47
    Přesilová hra pro Mountfield. Petr Strapáč dostává menší trest a dvě minuty za podražení soupeře.
     
    24:58
    Zato na druhé straně bylo pořádně horko! Po obrovském kiksu defenzivy Hanáků pálil Jarůšek z otočky, jenže Konrád fantasticky vytěsnil puk ramenem nad bránu.
     
    22:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Výstavní akce Východočechů! Gregorc dostal přihrávku zpoza brány, vypálil, Konrád puk vyrazil, Zigo ho posunul na BEDŘICHA KÖHLERA a ten bez problémů dorazil za bezmocného gólmana Olomouckých – 1:1! Asistence: Tomáš Zigo, Blaž Gregorc.
     
    21:15
    Tutovka pro Jana Knotka! Útočník Hanáků se sám hnal na Sedláčka, ale svou ránu namířil pouze do jeho betonů!
     
    19:11
    Cibulsis je očividně v pořádku, před malým okamžikem se dostal do velké příležitosti, ale ranou z mezikruží jen otestoval hbitou lapačku Konráda!
     
    16:08
    Kohouti se nyní na dlouho z obranného pásma nedostali. Cingel následně krásně našel před bránou najetého Vopelku, jenž z bezprostřední blízkosti mířil těsně mimo!
     
    13:23
    První přesilovka také pro Kohouty. Lukáš Vopelka už sedí na trestné lavici – dvě minuty za podražení.
     
    11:19
    Obrovský závar před svatyní Hanáků, na jehož konci byla další rána Filipa Pavlíka, tentokrát do tyčky, celou halou se ozvalo zasténání fanoušků Mountfieldu!
     
    09:33
    Druhá přesilovka pro Lvy a šance na vyrovnání, Robin Staněk inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    06:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se zatím neprezentovali právě aktivní hrou, přesto jdou do vedení! FRANTIŠEK SKLADANÝ dostal přihrávku na levou stranu kluziště a nechytatelnou ranou poslal kotouč pod horní tyč svatyně Sedláčka – 1:0! Asistence: Marek Laš.
     
    05:02
    Koukal se probil do tutové příležitosti, jenže do jeho střely z bezprostřední blízkosti vložil jeden z protihráčů hůl a rána tak šla jen do ochranné sítě.
     
    03:34
    Rok Macuch inkasuje dvě trestné minuty za podražení, první přesilovka pro Mountfield.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 23. Köhler (Zigo, Gregorc), 32. Gregorc (Koukal, Jarůšek), 60. Cingel – 7. Skladaný (Laš)


    Mountfield HK: Sedláček (Pavelka) – Cibulskis, Vydarený, Pláněk, Rosandič, F. Pavlík, Gregorc, Čáp – Bednář "C", Džerinš, Šimánek – Jarůšek, Koukal, Červený – Köhler, Zigo, Dragoun – Vopelka, Cingel, R. Pavlík. Trenér: Václav Sýkora.
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Škůrek, Vyrůbalík "C", Houdek, Ondrušek, Staněk, Galvas, Rutar, Spurný – Eberle, Sundher, Burian – Buc, Knotek, Strapáč – Skladaný, Řípa, Laš – Jergl, Macuch, Holec. Trenér: Zdeněk Venera.

    Rozhodčí: Horák, Úlehla – Blümel, Kis

    Diváci: 1556
    bahis siteleri