Mulhouse – Štrasburg 4:3 (kon.) | Žilina – Vsetín 8:3 (kon.) | Trenčín – Třinec 3:3 (kon.)
konec
MsHK Žilina
8:3 (3:2, 2:1, 3:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 19.08.2017, 15:30RONA Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:06
    Žilina vstřelila branku!
    Z předbrankového prostoru vypálil, jeho střela se od levého betonu odrazila na hokejku najíždějícího JURAJE JURÍKA, který poslal kotouč pod lapačku. Asistence: Peter Húževka, Michal Švihálek.
     
    50:07
    Žilina vstřelila branku!
    Žilina se prosazuje ze stejné situace jako u předchozího gólu. Autorem branky z pravého kruhu je MARCEL HOLOVIČ. Asistence: Rastislav Konečný, Václav Stupka.
     
    48:45
    Žilina vstřelila branku!
    Přečíslení dva na jednoho využívá Handlovský a F. ANTOINE POULIN. Puk putoval z levého křídla na pravé a střelec branky jej poslal za přemísťujícího se gólmana. Asistence: Lukáš Handlovský, Michal Juraško.
     
    31:10
    Žilina vstřelila branku!
    LUKÁŠ HANDLOVSKÝ se na pravém kruhu napřáhl a propálil vsetínského gólmana střelou do pravého horního rohu. Asistence: Filip Ondruš.
     
    26:50
    Žilina vstřelila branku!
    FILIP ONDRUŠ si sjel na úroveň branky a poslal puk lehkou střelou z ostrého úhlu za záda Šurého. Asistence: Bez asistence.
     
    20:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ADAM HOŘANSKÝ byl vyslán do úniku po pravém křídle, z vrcholu pravého kruhu poslal pohotovou střelu nad gólmanovo levé rameno. Asistence: Tom Ondračka.
     
    17:54
    Žilina vstřelila branku!
    Vlci využívají přesilovou hru 5 na 3. Konečný poslal puk na branku od modré, prostor tří tyčí však minul a kotouč se od mantinelu odrazil k levé tyčce na nepokrytého VÁCLAVA STUPKU, pro kterého již nebylo problémem nasměrovat puk do odkryté branky. Asistence: Rastislav Konečný, F.Antoine Poulin.
     
    12:23
    Žilina vstřelila branku!
    LUKÁŠ HANDLOVSKÝ našel puk na levém kruhu a stáhl se před brankáře. Nejprve nastřelil betony, dostal se také k dorážce, které se snažil zamezit vsetínský obránce, ten však kotouči spíše do branky pomohl. Asistence: Bez asistence.
     
    09:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se dostává opět do vedení. Tobola vyhrál vhazování v útočném pásmu a přesnou střelou od modré se prezentoval po přiklepnutí od Kajaby FILIP DUNDÁČEK. Asistence: René Kajaba, Dominik Tobola.
     
    07:11
    Žilina vstřelila branku!
    Žilině se v přesilové hře podařilo vyrovnat. Martindale nahrál z pravého kruhu do předbrankového prostoru a z vrcholu brankoviště se dokázal přesně trefit TOMÁŠ KLIMENTA. Kotouč letěl po pohotové střele do pravého horního rohu. Asistence: Ryan Martindale, Lukáš Handlovský.
     
    04:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši si dokázali vytvořit tlak před gólmanem Tomkem a z nepřehledné situace na brankovišti se prosazuje JAROSLAV MARKOVIČ. Asistence: Lukáš Finsterle, Michal Žák.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 8. Klimenta (Martindale, Handlovský), 13. Handlovský, 18. Stupka (Konečný, Poulin), 27. Ondruš, 32. Handlovský (Ondruš), 49. Poulin (Handlovský, Juraško), 51. Holovič (Konečný, Stupka), 57. Jurík (Húževka, Švihálek) – 5. Markovič (Finsterle, Žák), 10. Dundáček (Kajaba, Tobola), 21. Hořanský (Ondračka)


    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – Mikuš, Hatala, Roman, Juraško, Poulin, Harant, Meliško, Mendrej – Handlovský, Martindale, Pitt – Švihálek, Húževka, Jurík – Konečný, Holovič, Stupka – Váňa, Ondruš, Klimenta.
    VHK ROBE Vsetín: Šurý (41. Bechný) – Frolo, Ondračka, Hryciow, Žák, Holomek, Weintritt, Dundáček, Lašák – Klímek, Šilhavý, Hořanský – Finsterle, Markovič, Vrána – Půček, Březina, Robinson – Vítek, Tobola, Kajaba.
    bahis siteleri