Anderlecht – Sint-Truiden 2:3 (kon.) | Kortrijk – Club Bruggy 1:2 (kon.) | Mouscron – Gent 3:2 (kon.)
konec
Royal Excel Mouscron
3:2 (0:2)
KAA Gent
Neděle 20.08.2017, 20:00 • Stade Le Canonnier, Mouscron • Belgická liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Nad rámec řádné hrací doby se budou hrát ještě čtyři minuty!
    88. Jonathan BOLINGI - 3:2
     
    88
    Mouscron právě vstřelil branku! Domácí v samotném závěru otáčejí skóre zápasu ve svůj prospěch!! Exekutor pokutového kopu JONATHAN BOLINGI sice skvělého Kaliniće napoprvé nepřekonal, ale chorvatskému brankáři se míč podařilo vyrazit jen před sebe, kde byl domácí kanonýr jako první a dostal míč do sítě!
     
    88
    Jonathan Bolingi (Royal Excel Mouscron) neproměňuje pokutový kop.
     
    87
    Byla nařízena penalta!! Po rohovém kopu ve vápně upadl Amallah, kterého k zemi poslal Asare a hlavní rozhodčí ukazuje na značku pokutového kopu!
    85. Omar GOVEA - 2:2
     
    85
    Mouscron právě vstřelil branku! Domácí k obrovské radosti fanoušků srovnávají stav zápasu!! Nigerijský útočník Mouscronu Awoniyi ve vápně parádně udržel míč před dotírajícím obráncem a přesnou přihrávkou pod sebe oslovil Mexičana OMARA GOVEU, který tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě!
     
    79
    Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Brecht Dejaegere, přichází Louis Verstraete.
     
    78
    Střídání v týmu Royal Excel Mouscron: ze hřiště odchází Bruno Godeau, přichází Antun Palić.
     
    78
    Po rohovém kopu ještě následoval obrovský zmatek uvnitř pokutového území hostů! Ti však měli štěstí a celý závar nakonec přečkali bez úhony!
     
    77
    Vynikající průnik Awoniyiho! Ten si míč naváděl podél hranice šestnáctky okolo obránců až na její střed, odkud vyslal jedovatou pumelici! Naštěstí pro Kaliniće mířila přímo do středu brány, takže se mu ji podařilo vytáhnout na roh!
     
    73
    Žlutou kartu dostává Lovre Kalinić (KAA Gent).
     
    71
    Další slibná příležitost domácích! Do zakončení se dostal opět Mohamed, tentokrát však mezi tři tyče nezamířil.
     
    71
    Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Mamadou Sylla, přichází Nana Asare.
    67. Dimitri MOHAMED - 1:2
     
    67
    Mouscron právě vstřelil branku! Teď už se však domácí mohou radovat, protože Kalinić dnes poprvé kapituloval!! Chorvatský brankář vyrazil až těsně za hranici šestnáctky odkud míč odhlavičkoval před domácím útočníkem. Míč však doputoval pouze do míst, kde se nacházel Francouz DIMITRI MOHAMED. Ten si míč pohotově zpracoval a následně ho obloučkem poslal do opuštěné brány!
     
    66
    Z velké vzdálenosti se do míče opřel střídající Aidara, který trdou střelou nártem zamířil přímo k tyči! Kalinić však předvedl vynikající zákrok a vyrazil míč do bezpečí!
     
    59
    Střídání v týmu Royal Excel Mouscron: ze hřiště odchází Aristote Nkaka, přichází Mohamed Aidara.
     
    59
    Domácí šli do přečíslení, které vyústilo přihrávkou do strany na volného Mohameda. Ten však v dobré pozici trestuhodně přestřelil!
     
    54
    Snaha o technický obstřel se u Awoniyiho s úspěchem nesetkala, neboť střela zaplula jen kousek vedle soupeřovy brány. Za sympatický pokus však zaslouží domácí forvard pochvalu.
     
    46
    Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Juja Kubo, přichází Anderson Esiti.
     
    46
    Střídání v týmu Royal Excel Mouscron: ze hřiště odchází Fabrice Olinga, přichází Selim Amallah.
     
    45+1
    Awoniyi šel do souboje s gólmanem až příliš tvrdě, za což byl oceněn kartou žluté barvy.
     
    45
    Olinga si míč nádherně prostrčil mezi obránce, načež se ocitl v bezvadné pozici ke vstřelení branky! Jeho pokus však na poslední chvíli stačil zblokovat jeden z bránících hráčů a bezesporu také proto míč nakonec dokázal chytit do svých rukou Kalinić.
     
    42
    Tak to je zápletka jako hrom!! Gigot šel do souboje skluzem, načež Olinga se prolétl pár metrů vzduchem a hlavní rozhodčí udělil francouzskému obránci hned červenou kartu!
    41. Žlutá karta
     
    41
    Za ostrý skluz schytal Japonec Kubo od hlavního arbitra žlutou kartu.
    36.
     
    36
    Vzápětí se už Kalinić musel činit, když se u zadní tyče do zakončení po rohovém kopu dostal domácí Mézague! Chorvatský brankář se však stačil přesunout a udržel míč ještě před brankovou čarou!
     
    31
    Domácí si opravdu koledují!! Sylla se znovu řítil zcela osamocený vstříc Baillymu! Ve stoprocentní šanci ale selhal, protože jeho technický pokus k tyči jen těsně minul soupeřovu bránu!
    30. Mamadou SYLLA - 0:2
     
    30
    Gent právě vstřelil branku!
    Rozdíl ve skóre je již dvoubrankový, neboť hosté v krátkém časovém sledu podruhé udeřili!! Jmenovitě se o navýšení náskoku postaral senegalský snajpr MAMADOU SYLLA, který si míč navedl až do šestnáctky, odkud míč parádně zakroutil k zadní tyči soupeřovy brány!! Asistenci u vstřelené branky si připisuje Dejaegere.
     
    28
    Za zmíněný nedovolený zákrok byl navíc karetně potrestán Mexičan Govea.
     
    27
    Hosté budou mít navíc skvělou možnost k navýšení svého vedení, neboť těsně za hranicí pokutového území byl faulován Dejaegere!
    25. Brecht DEJAEGERE - 0:1
     
    25
    Gent právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení!! Nejprve vyhrál důležitý hlavičkový souboj na pravé straně hřiště jeden z útočících hráčů a Sylla následně posunul míč na rozběhnutého BRECHTA DEJAEGEREHO, který nekompromisní ranou pod břevno prostřelil bezmocného gólmana.
     
    13
    Další slibná příležitost hostů! Senegalský útočník Sylla ukořistil míč před dvěma obránci a už to vypadalo, že si poradí i s domácím gólmanem, podél něhož si posunul míč do strany. V těžké avšak nadějné pozici se mu však nakonec skórovat nepodařilo!
     
    8
    Červenobílí se odhodlali ke střele, která byla ale velmi nepřesná. Vzápětí se hlavní rozhodčí vrátil k souboji Machada, jenž velmi tvrdým zákrokem atakoval soupeře, a dodatečně mu udělil žlutou kartu.
     
    2
    Domácí gólman Bailly si hned v úvodu připisuje do statistik vynikající zákrok! Po rychlé akci z levé strany se ke střele zpoza šestnáctky odhodlal Simon, jehož nepříjemnou ránu k tyči dokázal Bailly vytěsnit na roh.

    Filip Melecký

    Branky: 67. Mohamed, 85. Govea, 88. Bolingi – 25. Dejaegere, 30. Sylla

    Karty:   28. Govea (MOP), 45+1. Awoniyi (MOP) – 8. Machado (GNT), 41. Kubo (GNT), 73. L. Kalinić (GNT)   42. Gigot (GNT)

    Neproměněná penalta: 88. Bolingi (MOP), brankář L. Kalinić zneškodnil


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 18:12.
    Royal Excel Mouscron: Bailly – Vojvoda, Mézague, Godeau (78. Palić), Huyghebaert (C) – Govea, Nkaka (59. Aidara) – Olinga (46. Amallah), Mohamed – Awoniyi, Bolingi.
    Náhradníci: Butez – Aidara, Mbombo Lokwa, Palić, Amallah, Locigno, Diédhiou.

    KAA Gent: L. Kalinić – Gigot, S. Mitrović (C), Bronn – Kalu, Marcq, Dejaegere (79. L. Verstraete), Machado – Kubo (46. Esiti), Sylla (71. Asare), Simon.
    Náhradníci: Thoelen – B. Verstraete, Asare, Raskin, L. Verstraete, Horemans, Esiti.

    Rozhodčí: Nicolas Laforge – Laurent Conotte, Mathias Hillaert.
    bahis siteleri