Kelti – Mladá Boleslav 0:6 (kon.) | Jihlava – Chlumec n/C 4:3 (kon.) | Svítkov – Litice 5:1 (kon.)
Letohrad – Jungle Kladno 4:0 (kon.) | Opava – Hr. Králové 2:3 (0:1 po s.s.) | Litice – Kelti 4:3 (kon.)
Sudoměřice – Jindřichův Hradec 5:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Svítkov 1:3 (kon.) | Chlumec n/C – Jungle Kladno 2:3 (1:2 po s.s.)
Mladá Boleslav – Litice 5:2 (kon.) | Jihlava – Letohrad 2:3 (1:2 po s.s.) | Kelti – Svítkov 0:5 (kont.)
Opava – Jindřichův Hradec 1:2 (kon.) | Hr. Králové – Sudoměřice 8:1 (kon.)
konec
HBC Hradec Králové 1988
8:1 (4:0, 4:1)
SK Sudoměřice
Neděle 27.08.2017, 16:45Český pohár • Finále
     
    28:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vít Fanderlík nahrál na modrou pro MILOŠE PEKÁRKA, který se podařenou ranou zapisuje také na střeleckou listinu dnešního finálového duelu – 8:1!
     
    27:34
    Vyloučení v týmu SK Sudoměřice (Michal Toth – 2 min., podražení).
     
    25:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jaroslav Tesař od levého mantinelu nahrál před branku na MIROSLAVA HUDEČKA, který si už taktéž věděl rady a pro Sudoměřice už to vypadá na debakl – 7:1!
     
    23:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Petr Brykner vyhodil po pár chvilkách na hřišti míček ke středovému kruhu, kde se ho hned ve vlastním oslabení ujal PATRIK MITRA, jenž svoje sólo na bránu zakončuje střelou mezi betony a především završuje svůj hattrick – 6:1!
     
    23:37
    Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988 (Petr Šimek – 2 min., sekání).
     
    22:05
    Kaluža si pěkně naběhl mezi kruhy, navíc s míčkem na holi, a i vystřelil. Biegl však pohotově zasáhl!
     
    19:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Petr Novák napříč útočným pásmem našel u branky nehlídaného TOMÁŠE JIŘÍKA, který s míčkem na holi rychle zakvedlal a poté ho bezpečně poslal do odkryté branky hostů – 5:1!
     
    18:28
    Vyloučení v týmu SK Sudoměřice (Hruboš – 2 min., podražení).
     
    18:08
    Nescházelo mnoho a mohlo to být 4:2! Nyní však stálo u Hradeckých i štěstí, protože míček sice projel mezi betony Biegla, zamířil však těsně vedle branky.
     
    17:26
    Sudoměřice právě vstřelily branku!
    MICHAL TOTH vypálil od modré a hradecký brankář teď měl i kvůli svým spoluhráčům hodně stísněný výhled, takže se hosté dostávají na rozdíl tří branek – 4:1! Bude to vše?
     
    14:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí nekončí! Jan Fišer nahodil míček od pravého mantinelu k přední tyči, kam si šikovně naběhl JAN BACOVSKÝ a rychlou tečí ze vzduchu doklepl míček za záda brankáře – 4:0!
     
    13:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ta sedla! Jaroslav Tesař vyhrál vhazování v útočné třetině přímo na hokejku JAKUBA SVOBODY, jenž z první napálil míček přímo pod břevno už nic nemohoucího brankáře Sudoměřic – 3:0!
     
    13:17
    Tentokrát vyšel prudký projektil od půlící čáry, kterým se prezentoval Bacovský a dorážející Fišer nebyl daleko k další brance domácích!
     
    11:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Josef Krejčík tentokrát obtočil branku Sudoměřic, nahrál na levý kruh, kde stál znovu připravený PATRIK MITRA, jenž tentokrát excelentně vymetl pavučinky z levého horního růžku hostující klece – 2:0!
     
    09:37
    Vyloučení v týmu SK Sudoměřice (Lukáš Toman – 2 min., sekání).
     
    06:58
    Fišer měl na hokejce dvoubrankové vedení Hradce Králové, bekhendový blafák ale poslal centimetry vedle levé tyčky!
     
    06:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rychlá souhra hradeckých hráčů vede k otevření skóre! Josef Krejčík protáhl míček ped branku, nahrál ho na PATRIKA MITRU, který si už šikovně věděl rady – 1:0!
     
    05:37
    Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988 (Novák – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SK Sudoměřice (Michal Toth – 2 min., hrubost).
     
    04:08
    Terna teď trochu zabrnkal svým spoluhráčům na nervy, kdy mu vypadl míček před dotírajícím Mitrou. Nakonec to však znamenalo dobrou pozici pro Krejčíka, jehož tvrdý projektil končí na zmiňovaném gólmanovi!
     
    03:28
    Do poloprázdné branky už zakončoval po přihrávce z pravé strany Novák, do střely mu však rychle skočil jeden z hostujících hráčů, který nedovolil, aby míček prošel až k brance.
     
    01:19
    Obrovská příležitost pro sudoměřického Kalužu, který se obtočil kolem hradecké branky a najednou byl úplně sám, nedokázal ale najít škvírku v domácí brance!

    Ondřej Novotný

    Branky a nahrávky: 7. Mitra (Krejčík), 12. Mitra (Krejčík), 14. Svoboda (Tesař), 15. Bacovský (Fišer, Novák), 20. Jiřík (Novák), 24. Mitra (Brykner), 26. Hudeček (Tesař), 29. Pekárek (Fanderlík) – 18. Michal Toth (Fraňo)


    HBC Hradec Králové 1988: Biegl (24. Brykner) – Jiřík, Šimek, Pekárek, Švanda, Veselý, Hrubý, Mlázovský – Krejčík, Fišer, Mitra, Svoboda, Hudeček, Šimůnek, Fanderlík, Novák, Ježek, Černý, Horáček, Tesař, Bacovský.
    SK Sudoměřice: Terna (26. Dékány) – M. Toth, Janík, D. Toth, Studénka – Kaluža, Chovanec, Fraňo, Nohál, Helešic, Navrátil, Havlík, Hruboš, Svoboda, Toman, Kmenta.
    bahis siteleri