Kladno – Motor ČB 3:0 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 1:2 (po pr.) | Trenčín – Olomouc 1:5 (kon.)
K. Vary – Landshut 8:1 (kon.) | Kolín – Dvůr Králové n. L. 10:0 (kon.) | Sokolov – Most 4:5 (kon.)
Bílina – Děčín 0:0 (zruš.) | Jablonec n/N – Trutnov 0:0 (odl.) | Mor. Budějovice – Pelhřimov 8:3 (kon.)
Frýdek-M. – Přerov 3:4 (0:1 po s.n.) | Opava – Kopřivnice 5:4 (2:1 po s.n.) | SHK Hodonín – Trnava 2:3 (kon.)
Nový Jičín – Val. Meziříčí 3:1 (kon.) | Poruba 2011 – Vítkovice 0:8 (kon.) | Detva – Orange 20 4:2 (kon.)
Prostějov – Třebíč 3:4 (po s.n.) | Tábor – Havlíčkův Brod 0:6 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 4:2 (kon.)
Havířov – Nové Zámky 4:5 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 2:4 (kon.) | Jihlava – Zlín 3:1 (kon.)
Slavia – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
2:3 (0:2, 2:1, 0:0)
HK Gladiators Trnava
Úterý 29.08.2017, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Po bezbrankové třetí třetině si Trnava udržela vedení a dovedla utkání do vítězného konce. Z mé strany je to tedy pro dnešek vše. Přeji hezký zbytek večera, na počtenou! (20:05:29)
     
    Statistiky po 3. třetině:

    Střely: 34:27
    Zásahy golmanů: 24:32
    Vyloučení: 3:5
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Domácí mužstvo předvádí v závěrečných vteřinách příkladný tlak do brány, po ráně Peslara se sjeli na hranici brankoviště všichni tři útočníci, jenže Juríček nepustil puk z výstroje.
     
    59:02
    Hodonínská střídačka využila toho, že následující buly proběhne v útočném pásmu, a vybírá si oddechový čas. Drtiči to zkoušejí v šesti!
     
    58:39
    Peslar trestuhodně namazal Mravovi mezi kruhy, trnavský útočník měl na holi rozhodující gól. Jenže Kotvan mu neskočil na naznačení střely, vystál jej do poslední chvíle a drží svůj celek nad vodou!
     
    57:28
    Drtiči si jsou vědomi, že je tlačí čas, a proto hrají přesilovou hru velmi pečlivě. Důkladná kombinace v útočném pásmu vyústila ve střelu Matuly od modré čáry, jeho rána zápěstím ale mířila pouze doprostřed brány.
     
    56:58
    Vyloučení v týmu HK Gladiators Trnava (Mihalko – 2 min., hákování).
     
    56:03
    Hosté v plném počtu.
     
    55:53
    Přesilovka Drtičů je opět nevýrazná, jakoby se domácím vkrádala nervozita na hokejky.
     
    54:17
    Z tohoto útočného výpadu mohla být nepříjemnost pro domácí, Lukačovič si stahoval puk ze vzduchu rukavicí, aby následně mohl ujet do samostatného brejku, ale nacházel se již v ofsajdové pozici.
     
    54:03
    Vyloučení v týmu HK Gladiators Trnava (Hutár – 2 min., držení protihráče).
     
    53:02
    Kamenický vyslal Hrbáčika do gólové šance, jenže mu poslal puk na hůl v pádu rukavicí. Jeden z hlavních arbitrů byl pozorný a píská přihrávku rukou.
     
    52:26
    Lukačovič se snažil dobruslit vyhozený puk, ale marně. Trnava vyhazuje na další zakázané uvolnění.
     
    51:46
    Hosté v plném počtu.
     
    51:02
    Jurča vyhrál vhazování a zkoušel to hned z otočky, jeho pokus byl ale velmi nepřesný a za pomoci zadního mantinelu jej do lapačky sbírá Juríček.
     
    50:13
    Domácí mužstvo je sice v držení kotouče v hloubi útočného pásma, jenže hodonínským hráčům chybí pohyb a hlavně střelba. Trnava se zatím s přehledem brání.
     
    49:46
    Vyloučení v týmu HK Gladiators Trnava (Burzík – 2 min., držení protihráče).
     
    49:26
    Hodonínský bek Kobylík předčil v bruslařském souboji Vtáčnika, takže rozhodčím nezbývá nic jiného než písknout zakázané uvolnění.
     
    48:57
    Hodonínským se nepovedlo proměnit početní výhodu v kýžený vyrovnávací gól, Vtáčnik je vpuštěn do hry z vrátek trestné lavice.
     
    47:52
    Matula nevěděl co s kotoučem na hraně levého kruhu, a tak se rozhodl že prověří trnavského brankáře. Jeho projektil ale míří hodně vedle pravé tyče.
     
    46:57
    Vyloučení v týmu HK Gladiators Trnava (Vtáčník – 2 min., sekání).
     
    46:25
    Teď se mohla zmíněná pasivita Trnavským zle vymstít. Romančík dostal perfektní přihrávku za obranu, jenže v samostatném úniku nenašel skulinu mezi betony brankáře Juríčka.
     
    45:29
    Slovenské mužstvo je v posledních okamžicích velmi pasivní, nechce udělat za žádnou cenu chybu a zakládá útočné akce hodně opatrně.
     
    44:27
    Romančík si pohrával s pukem v rohu útočného pásma tak dlouho, až nalezl Žabčíka na modré čáře. Ten poslal na Juríčka plachtící ránu, se kterou trnavský gólman neměl problémy.
     
    43:42
    Charvát neúmyslně posunul vlastní klec z původního postavení při zakládání útočné akce, vhazuje se tedy před zraky brankáře Kotvana.
     
    42:55
    Domácí v plném počtu.
     
    42:30
    Po trablech slovenských borců s rozehrávkou zaváží kotouč do třetiny obránce Mihalko. Trnavě se zatím v početní výhodě příliš nedaří.
     
    41:19
    Drtiči zahajují hru v oslabení dobře, domácí kapitán Peš vytlačil hokejisty v bílých dresech až téměř k vlastnímu brankovišti.
     
    40:55
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Jurča – 2 min., hákování).
     
    40:16
    Hodonínský obránce Miklík dobře četl hru na červené čáře a vystihl rozehrávku Kamenického. Kotouč následně putuje až za hostující branku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po 2. třetině:

    Střely: 18:23
    Zásahy golmanů: 20:16
    Vyloučení: 2:1
     
    Do druhé dvacetiminutovky vstoupili dobře domácí hráči. Ve dvaadvacáté minutě se prezentoval přesnou střelou Jan Sedlák, o 52 vtěřin později už to bylo po gól Jakuba Kadlece 2:2. Nerozhodný stav vydržel pouze tři minuty. Přesnou střelou do horního růžku vrátil vedení svému týmu Boris Žlinský. Do třetí třetiny se tak půjde za stavu 3:2 pro Trnavu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:48
    Schmidt hledal před bránou Mravu, ten byl krytý hned dvěma hodonínskými hráči a ti mu zakončovat nedovolili.
     
    38:57
    Zblokovaná střela hostů končí v ochranné síti. Vhazování v útočném pásmu Trnavy.
     
    38:00
    Kamenický sebral puk hodonínským zadákům a sám ujížděl na Kotvana, hodonínský brankář byl úspěšnější!
     
    36:53
    Gladiátoři celou první minutu přesilovky strávili v útočném pásmu, ani jednou však na Kotvana nevystřelili.
     
    35:26
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Venclík – 2 min., sekání).
     
    35:06
    Venclík střelou přes obránce těsně míjí levou tyč trnavské svatyně!
     
    34:26
    Daniel Guryča dobruslil odražený puk a jel úplně sám na Kotvana, hodonínský brankář se natáhl na brankovišti a vychytal bekhendový blafák Guryči!
     
    33:19
    Mišurovu přízemní střelu vykopl Kotvan pravým betonem. Filip Mrava poté dostal nabito na modrou čáru, střela mu ale vůbec nesedla a puk jen doklouzal k hodonínskému golmanovi. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    32:00
    Mihalko vystřelil z poloviny hřiště a Kotvan byl nucený puk podržet před hráči soupeře v rukavici. Vhazovat se bude v útočné třetině Trnavy.
     
    31:14
    Matula mohl ujíždět sám na brankáře, puk se mu však zamotal mezi bruslemi a místo toho se konečně hosté dostali ke střele. Kotvan chytá.
     
    30:25
    Hosté už se dlouhou dobu nedostali k ohrožení hodonínské brány, musí totiž čelit hodonínskému tlaku. Do zakončení se dostal Petr Jurča, Juríček se stihl včas přesunout!
     
    28:41
    Černohous nahrál Hložánkovi do jízdy a ten okamžitě střílel. Martin Juríček má teď hodně práce. Nutno říct, že si v bráně počíná velice dobře.
     
    27:52
    Matula nabruslil s pukem až do brankoviště a zkusil jej poslat Juríčkovi mezi betony, hostující brankář vyrazil puk před sebe a Jakub Sajdl dorážel, i jeho pokus Juríček vychytal!
     
    26:15
    Ani jeden z obou týmů se dlouho nemohl dostat ke střele, hostující akci zastavuje postavení mimo hru.
     
    24:54
    Trnava právě vstřelila branku!
    Po vyhraném vhazování v útočné třetině se do puku opřel BORIS ŽILINSKÝ, který rychlou a hlavně přesnou střelou trefuje horní růžek hodonínské brány! Asistence: Juraj Kamenický.
     
    23:44
    Fantastickým zákrokem vychytal Kotvan Mateje Mišuru! Trnavský hráč stál u opačné tyče, Zdenko Kotvan se k němu přesunul a snad hokejkou dokázal vyrazit puk do bezpečí! O pár chvil později se stejný hráč dostal do samostatného úniku, ale ani tentokrát si na Kotvana nepřišel.
     
    22:25
    Jakub Peslar si sjel pro odražený puk a mířil mezi betony Martina Juríčka, ten si byl vědom záměru hodonínského obránce a zacpal skulinku mezi svými chrániči.
     
    21:53
    Oddechový čas pro hosty.
     
    21:53
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Vzápětí Hodonín skóruje podruhé a vyrovnává stav utkání! JAKUB KADLEC si sjel pro puk před bránu a střelou pod horní tyč překonává Juríčka! Asistence: Marek Haloda.
     
    21:01
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Pěknou brankou se prezentoval hodonínský obránce JAN SEDLÁK. Od modré čáry si sjel na vrchol kruhu a přesnou střelou za pomoci bližší tyče střílí kontaktní gól. Asistence: Petr Peš, Martin Miklík.
     
    20:35
    Hra je přerušena, jelikožMatin Lukačovič zůstal ležet na ledě. Hned se k němu sjeli rozhodčí a společně se zdravotnicí mu dopomohli na střídačku. Doufejme, že bude trnavský hráč v pořádku.
     
    20:13
    Jurčovi střela nesedla a tefil pouze mantinel za bránou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po 1. třetině:

    Střely: 7:11
    Zásahy golmanů: 9:7
    Vyloučení: 1:1
     
    V první třetině jsme se dočkali dvou gólů, oba padly do sítě Hodonína. Skóre utkání otevřel v deváté minutě Martin Hrbáčik, který se dopře zorientoval před bránou a využil přesilovu hru. Na něj ke konci periody navázal jeho parťák z útoku Juraj Kamenický, který překonal Kotvana střelou mezi betony.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:49
    Martin Lukačovič poslal tvrdým, ale čistým zákrokem k ledu Černohouse. Hosté ale na puku moc dlouho nevydrželi, Drtiči vybojovali kotouč zpět pro sebe a Kužílek vypálil od modré, Juríček vyráží do rohu kluziště.
     
    17:17
    Trnava právě vstřelila branku!
    Trnava odskakuje Hodonínu na rozdíl dvou branek! U pravého mantinelu vybojoval Kamenický kotouč, ještě prodloužil na Hrbáčika, ten vrátil puk zpět JURAJI KAMENICKÉMU a jeho střela z první prošla Kotvanovi mezi betony! Asistence: Martin Hrbáčik.
     
    16:32
    Martin Juríček se za bránou zapojil do rozehrávky svého týmu a nechal odkrytou klec. Puk se přhodně odrazil ke Kadlecovi, trnavský brankář se však stihl vrátit do brankoviště dřív, než Jakub Kadlec vystřelil.
     
    15:16
    Jakub Burzík se prezentoval pěknou kličkou a obešel si Marka Halodu, ke střele se už ale nedostal, jelikož celou akci dojel hoodnínský Kužílek a vyhodil puk na zakázané uvolění.
     
    14:37
    Hrubku v hodonínské rozehrávce napravil Zdenko Kotvan, který vyrazil proti puku a odpálil jej do bezpečí dřív, než se k němu dostal Matej Mišura.
     
    14:05
    Drtiči rozjeli přihrávkový kolotoč a ke střele se dostal z pravé strany Jakub Sajdl. Martin Juríček ucpal místo mezi tělem a tyčí a vyrazil puk za bránu.
     
    12:47
    Ve středním pásmu byl při napadání Samuel Ševčík (TRN) příliš aktivní a odsedí si dvě minuty za hákování.
     
    12:07
    Hosté zachybovali v útočném pásmu a nabídli Drtičům možnost úniku ve dvou hráčích, Martin Juríček ale Jurčovu kličku do bekhendu vychytal!
     
    10:00
    Pavol Poláček nahodil kotouč do útočného pásma, tam ale byli první zadáci domácího týmu a Hodonín tak rozjíždí útočnou akci ze své třetiny.
     
    08:14
    Trnava právě vstřelila branku!
    A hosté hru v početní výhodě sehráli skvěle! Po Kamenického střele od modré čáry se k puku dostal v předbrankovém prostoru MARTIN HRBÁČIK, jenž našel volné místo u levé tyče hodonínské brány! Asistence: Juraj Kamenický, David Schmidt.
     
    07:08
    Hosté hráli dlouho v signalizované výhodě a pěknou střelou z první se prezentoval Filip Mrava. Kotvan jeho pokus vyrazil před sebe a doržáku také chytil, jeho tým ale bude hrát ve čtyřech. Jakub Kužílek (HOD) při defenzivní činnosti svého soupeře podrazil a odsedí si 2 minuty na trestné lavici.
     
    05:59
    Sajdl rozjel útočnou akci svého tmu a Dritič drželi Trnavu dlouho pod tlakem, nicméně hosté se dokázali osvobodit a navíc z protiútoku zahrozil tvrdou střelou Jakub Burzík.
     
    04:14
    Hodonínští hokejisté dobře napadali rozehrávku soupeře a ke střele se dostal Michal Romančík, jeho pokus ukryl Martin Juríček v rukavici.
     
    03:41
    Filip Mrava protečoval puk do útočného pásma, Zdenko Kotvan proti němu vyjel až na hranici kruhu a přikryl jej před trnavským útočníkem.
     
    02:49
    Mikeš vybojoval kotouč v rohu kluziště a poslal přihrávku na Guryču, tomu byla zablokovaná hokejka a ke střele se nedostal.
     
    02:00
    Matula stál připravený mezi kruhy a střelou z první těsně míjí levou tyč Juríčkovy brány!
     
    01:17
    Na opačné straně hřiště si poprvé puk osahal Zdenko Kotvan. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    00:34
    Domácí si berou puk pro sebe a nahazují jej do útočného pásma, kde si Trnava dobře vede v defenzivní činnosti a nepouští soupeře ke střele.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hezký podvečer z Hodonína. Zápas mezi domácím celkem a hosty z Trnavy je již na spadnutí. Hráči obou týmů již krouží na ledové ploše, za chvíli se bude vhazovat.
     
    Úvodní sestavy:

    SHK Hodonín: Kotvan, Haloda O. – Miklík, Peslar, Sedlák, Žabčík, Kužílek, Haloda M., Kobylík – Jurča, Vaněk, Romančík – Matula, Peš, Sajdl – Kuba, Černohous, Kadlec – Hlaváč, Charvát, Hložánek – Venclík

    Trenér: Stanislav Beťko

    HK Gladiators Trnava: Juríček, Brucháč – Poláček, Mihalko, Mrázik, Žilinský, Keleši, Lukačovič, Schmidt, Mrava, Bílik, Hrbáčik, Mišura – Kamenický, Hutár, Burzík, Klema, Ševčík, Vtáčník, Guryča, Mikeš

    Trenér: Andrej Vyboh.
    V sestavě domácích Drtičů nechybí ani útočník Jakub Kadlec.

     
    SHK Hodonín

    Drtiči již mají pětici z osmi naplánovaných přípravných duelů za sebou. Hodonínští hokejisté absolvovali dvojzápasy s Moravskými Budějovicemi a Havlíčkovým Brodem, s oběma soupeři jednou vyhráli a jednou prohráli. Pátým zápasem je právě zápas proti jejich dnešnímu soupeři, v němž hokejisté z jihu Moravy zvítězili.

    Odehraná přípravná utkání:

    Moravské Budějovice 1:6 Hodonín
    Havlíčkův Brod 7:5 Hodonín
    Trnava 3:4 Hodonín
    Hodonín 5:2 Havlíčkův Brod
    Hodonín 3:4sn Moravské Budějovice
     
    HK Gladiators Trnava

    Trnavští Gladiátoři nastoupili v přípravě na novou sezónu doposud ke čtyřem utkáním. Dvakrát se utkali se slovenským soupeřem HC Bratislava, v obou případech mu podlehli. Třetí z prověrek před sezonou byla právě proti Hodonínu, ani v tomto případě ale nedokázali trnavští hokejisté vybojovat vítězství, když hodonínskému celku podlehli o jedinou branku. Naposledy Trnava vyzvala Topolčany, ani tentokrát se Gladiátorům nepodařilo vyhrát a svému soupeři podlehli 2:5.

    Odehraná přípravná utkání:

    HC Bratislava 6:1 Trnava
    Trnava 3:4 Hodonín
    Trnava 3:6 HC Bratislava
    Trnava 2:5 Topolčany
     
    Hodonínští Drtiči odehrají třetí po sobě jdoucí domácí utkání. Soupeřem jim budou Gladiátoři z Trnavy, kteří Hodonín hostili 17. srpna. V tomto utkání se oba soupeři přetahovali o vedení, nakonec Drtičům vystřelil výhru v 59. minutě útočník Michal Hlaváč a jeho tým tak zvítězil 4:3. Trnava v přípravě nevyhrála jediný zápas, před sebou má poslední přátelské utkání. Podaří se jí tentokrát zvítězit a porazit Hodonín?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 22. Sedlák (Peš, Miklík), 22. Kadlec (Haloda M.) – 9. Hrbáčik (Kamenický, Schmidt), 18. Kamenický (Hrbáčik), 25. Žilinský (Kamenický)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda O.) – Miklík, Peslar, Sedlák, Žabčík, Kužílek, Haloda M., Kobylík – Jurča, Vaněk, Romančík – Matula, Peš, Sajdl – Kuba, Černohous, Kadlec – Hlaváč, Charvát, Hložánek – Venclík

    Trenér: Stanislav Beťko

    HK Gladiators Trnava: Juríček (Brucháč) – Poláček, Mihalko, Mrázik, Žilinský, Keleši, Lukačovič, Schmidt, Mrava, Bílik, Hrbáčik, Mišura – Kamenický, Hutár, Burzík, Klema, Ševčík, Vtáčník, Guryča, Mikeš

    Trenér: Andrej Vyboh

    Rozhodčí: Jan Holub, Tomáš Lidák – Bohuslav Maloušek, Miroslav Olšar
    bahis siteleri