Česko – Itálie 2:6 (kon.)
konec
Česko
2:6 (1:3, 1:3)
Itálie
Neděle 03.09.2017, 09:30 • Nanjing Arena • Mistrovství světa v inline hokeji juniorů • O 3.–4. místo
Partner:
     
    39:16
    Itálie právě vstřelila branku!
    RICCARDO DAL BEN se napodruhé dokázal trefit do prázdné české branky a zápas už je zřejmě rozhodnut.
     
    32:24
    Itálie právě vstřelila branku!
    Český tým polila hodně studená sprcha, když Biondi vybídl DAVIDE GATTIHO, který opět vrací Itálii tříbrankový náskok. Gatti z pravého kruhu prostřelil Krále. Asistence: Luca Biondi.
     
    31:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    JAN MIKULEC se s Janem Markem dostal do přečíslení a vzal na sebe zodpovědnost. Olando zřejmě čekal přihrávku na spoluhráče a Mikulcovu střelu na přední tyč nedokázal zastavit!
     
    28:54
    Itálie právě vstřelila branku!
    TOBIA VENDRAME posílá Italy do vedení o tři branky. Po buly puk vyplul přesně k italskému hráči, který zápěstím otřel kotouč o tyč a slaví branku.
     
    18:33
    Itálie právě vstřelila branku!
    THOMAS BERTHOD se podél pravého mantinelu a z hranice kruhu našel místo v postoji Krále, kterého prostřelil na bližší tyč. Asistence: Davide Longhini.
     
    17:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přeci jen se podařilo snížit. Na rozdíl jediné branky snižuje TOMÁŠ ZDRÁHAL. Asistence: Tomáš Novotný.
     
    08:28
    Itálie právě vstřelila branku!
    I druhá početní výhoda je využita. Akci dva na jednoho řešil Vendrame pasem na THOMASE BERTHODA, jenž nekompromisně rozvlnil síť české branky. Asistence: Tobia Vendrame.
     
    06:53
    Itálie právě vstřelila branku!
    Ihned první přesilová hra je využita. Luca Biondi křižným pasem našel DAVIDE GATTIHO, který rychlou střelou překonal přesouvajícího se Krále. Asistence: Luca Biondi.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 18. Zdráhal (Novotný), 32. Mikulec – 7. Gatti (Biondi), 9. Berthod (Vendrame), 19. Berthod (Longhini), 29. Vendrame, 33. Gatti (Biondi), 40. Ben


    Česko: Král (Hauser) – Netušil, Martínek, Dětský, Kvapil – Marek, Mikulec, Budil, Petrus – Jarý, Galetka, Zdráhal, Novotný.
    Itálie: Olando (Frigo) – Letizia, Vendrame, Berthod, Raccanelli, Gatti, Batistella, Rosso, Longhini, Dal Ben, Biondi, Sica.
    bahis siteleri