Česko – USA 8:5 (kon.)
konec
Česko
8:5 (4:1, 4:4)
USA
Úterý 05.09.2017, 13:20 • Nanjing arena • Mistrovství světa v inline hokeji • Skupina A
Partner:
     
    39:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    MICHAL ŠIMO si vyměnil puk s Patrikem Šebkem a na tak rychlý sled přihrávek nemohl Occhicone reagovat a opět kapituluje – 8:5. Asistence: Patrik Šebek.
     
    39:43
    Vyloučení v týmu USA (Page – 2 min, nedovolené bránění).
     
    38:52
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané bojují o naději. CODY PAGE během minuty a čtyř vteřin dává třetí branku Američanů po svižné přihrávce Markera. Asistence: Ryan Marker.
     
    38:34
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Další branka Američanů. Mosenson při převaze o jednoho hráče díky powerplay našel na straně RYANA MARKERA, který pálil bez připravy a prosadil se. Asistence: Jonathan Mosenson.
     
    37:46
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Amerčiané se ale ještě jednou prosazují. Opět v powerplay našel RYAN MARKER místečku u bližší Langerovy tyče a prosadil se. Bez asistence.
     
    37:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    PATRIK ŠEBEK u mantinelu vybojoval puk a sám jej poslal do přes tři čtvrtiny hřiště do odkryté brány. Bez asistence.
     
    36:40
    Langer vychytal ramenem Markerovu střelu. Američané to už zkouší bez brankáře!
     
    36:01
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Langer poprvé na turnaji inkasuje. Proti této akci neměl ovšem šanci. Marker našel po kombinaci na straně volného CODYHO PAGE, který pověsil puk do šibenice. Asistence: Ryan Marker.
     
    35:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    JAKUB BERNAD se nádherně trefil do šibenice a slaví hattrick! Po svižné kombinaci mu puk na hokejku nepředložil nikdo jiný, než Jakub Cik – 6:1. Asistence: Jakub Cik.
     
    33:04
    Bernad i Page se půjdou zchladit na trestnou lavici. Page za sekání do Langera, Bernad za to, že při chránění českého brankáře byl až příliš agresivní.
     
    31:23
    Vyloučení v týmu Česko (Drobný – 2 min, nedovolené bránění).
     
    24:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jakub Cik vystihl přihrávku soupeře. Vydal se dopředu, přenechal za sebou Davidu Semovi, který se neunáhlil a našel neobsazeného MARTINA FIALU, který se nemohl mýlit! Asistence: David Sem.
     
    19:29
    Šebek hledal před bránou Loskota, který mohl zakončovat do prázdné brány, jenže přihrávku Američané srazili na vlastního brankáře, a ten puk zastavil tak tak před čárou.
     
    19:00
    Brabec skvěle zasahoval proti Pageovi, který se zjevil přímo před bránou bez dozoru.
     
    15:37
    Fialovi dnes není přáno. Český útočník po dvou tvrdých střelách nyní orazítkoval břevno za Occhiconim.
     
    15:06
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané snižují. RYAN MARKER objel kolem dokola českou bránu a naslepo dokázal dostat puk pod Brabcem do brány. Bez asistence.
     
    12:22
    Fiala se dostal na kruhu k puku a bez přípravy vystřelil. Occhione puk lapačkou škrtl nad.
     
    11:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využívají bleskově přesilovku a zvyšují na 4:0. Šebek křižně přes pásmo našel u tyče připraveného MICHALA ŠIMA, který bez váhání pověsil puk do americké brány. Asistence: Patrik Šebek.
     
    11:30
    Mosenson bude pykat dvě minuty za podražení, plus obdržel osobní trest za nesportovní chování. Menší trest odsedí Nixdorf.
     
    11:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to 3:0. JAKUB BERNAD dostal opět puk do Jakuba Cika a zamířil velmi přesně mezi betony. Ducker se překvapeně ohlíží a nemá úplně čisté svědomí.
     
    09:25
    Je tu další souběžné vyloučení. Na dvě minuty jsou mimo Gsell za Američany a Krudenc za Čechy.
     
    07:25
    Skvěle teď zachytal Daniel Brabec, když si dvakrát poradil s Markerem. Zvlášť dorážka amerického hráče byla hodně nebezpečná. Marker před sebou měl odkrytou polovinu brány.
     
    05:54
    Chamrád se teď postrkal s Merriganem a oba putují na trestnou lavici. Oba obdrželi navíc vyšší desetiminutový osobní trest.
     
    04:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď si aktéři předchozí branky role vyměnili. Bernad přenechal puk JAKUBU CIKOVI, který mezi kruhy zápěstím zamířil do šibenice. Asistence: Jakub Bernad.
     
    01:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jdou do vedení! JAKUB BERNAD napřáhl ke střele za půlkou, Ducker možná na střelu z českého kontru neviděl a dráhu černého kusu plastu zastavila až síť! Asistence: Jakub Cik.
     
    01:07
    Mosenson našel Markera osamoceného u tyčky Brabcovy brány. Američan přestřelil. Další pokus Merrigana chytl český brankář do lapačky.

    Marek Janoš

    Branky a nahrávky: 2. Bernad (J. Cik), 5. J. Cik (Bernad), 12. Bernad (J. Cik), 12. Šimo (Šebek), 25. Fiala (Sem), 36. Bernad (J. Cik), 38. Šebek, 40. Šimo (Šebek.) – 16. Marker, 37. Cody, 38. Marker, 39. Marker (Mosenson), 39. Page (Marker)


    Česko: Brabec (21. Langer) – Strýček "C", Šebek, Sem, L. Cik, Krudenc, Gremlica – Loskot, Šimo, Fiala, J. Cik, Chamrád, Bernad, Drobný, Přibyl
    USA: Ducker (12. Occhicone) – Ganz, Rivera, Gsell, Keating, Nixdorf, Marker, Novalis, Mosenson, Page, Merrigan, Sharke
    bahis siteleri