Jihlava – Dobřany 2:3 (kon.)
konec
SK Jihlava
2:3 (0:2, 1:1, 1:0)
TJ Snack Dobřany
Neděle 10.09.2017, 14:00 • Hokejbalové hřiště pod autobusovým nádražím • 1. Liga
     
    Na hokejbalovém hřišti v Jihlavě je dobojováno. Dobřany si z Vysočiny odvážejí všechny tři body po výhře 3:2. Jihlava může litovat pokažené první třetiny, během které se marně herně hledala. Zlepšený výkon od druhé třetiny jí poté na body nestačil, neboť si Dobřany svůj náskok i přes závěrečný nápor SK ustrážily. To je z dnešního přenosu vše, díky za pozornost a někdy u hokejbalu opět nashledanou. (15:44:52)
     
    Konec zápasu.
     
    45:00
    Jihlava si vypracovala ještě jednu velkou příležitost, jenže Blaško opět pálil pouze do dobře postaveného brankáře. Celý zápas se závěrečnou sirénou potyčkou hráčů a také výlevem podnapilých fanoušků.
     
    44:56
    Blaško dvakrát pálil od mordé, jenže jeho pokusy zastavila obětavá obrana Dobřan. Jihlava tak sahala po vyrovnání, ale přáno jí nebylo.
     
    44:20
    Jihlava se usadila v pásmu a zkouší to opět bez brankáře!
     
    44:13
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Domácí se přece jen dočkali. Loni nejproduktivnější hráč Brázda dostává svůj tým zpět do hry. Domácí útočník se ve skrumáži před brankou nejlépe zorientoval a poslal míček mezi brankářovými betony.
     
    43:51
    Matějka se dostal k dorážce z prostoru kruhů, ale jeho pokus postrádal jak na přesnosti, tak důraze. Nutno přiznat, že byl ve velmi komplikované situaci.
     
    43:12
    Domácí to zkusí bez brankáře v šesti!
     
    42:55
    Hosté berou oddechový čas. Nyní byli pod velkým tlakem.
     
    42:55
    Javorkovu střelu z první vyrazil hostující brankář se štěstím maskou! To byla velká šance!
     
    41:35
    Hosté se začínají soustředit na obranu a domácí tak mají velký problém s vytvořením brankových příležitostí.
     
    40:43
    Diskutabilní moment. Sloup podrazil unikajícího Danka a poté mu dal ještě krosčekem přes hlavu. Javorka se běžel jak je jeho zvykem zastat spoluhráče a výsledkem je vyloučení na obou stranách po menších trestech.
     
    39:35
    Další nátlak domácí Dobřany odrazily. Čas Jihlavě teď hodně rychle utíká.
     
    38:43
    Jihlava bojuje o kontaktní branku. Tentokrát ji však chybělo trochu štěstí, když Střechovo nahození brankář vůbec neviděl, přesto se štěstím lapil.
     
    36:00
    Dobřany dobře zhušťují střední pásmo, a tak Jihlava nemá prostor pro své útočné kombinace, neboť těžce prochází směrem vpřed.
     
    33:24
    V Jihlavě začíná jemně pršet, a tak hráči, kteří nemají dobrou obuv podklouzávají. To může být také důležitý faktor ve zbývajícím čase.
     
    32:29
    Dobřany budou hrát přesilovku. Za podražení si jde zchladit hlavu Brázda.
     
    31:37
    Danko se prokličkoval přes hostující obranu, ale v následném zakončení ho zastavila sekera hostujícího obránce.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.

    Petr Král

    Branky a nahrávky: 26. Harasiim (Střecha, Danko), 45. Brázda (Smutný, Danko) – 4. Vaníček, 8. Kovařík (Kaňák), 21. N. (Sloup)


    SK Jihlava: Humlíček (Koch) – Blaško, Gregor, Habermann, Jiskra, Koch, Harasim, Vilímek – Matějka, Danko, Střecha "A" – Brázda "A", Smutný "C", Javorka – Vávrů, Fejt, Hlavatý – Růžička.
    TJ Snack Dobřany: Marek (Hájek) – Sloup, Kůrka, Kančík, Kahák, Kovařík, Kodýtek "C" – Kobr, Vaníček, Hůrka – Veselý, Jurák, Šlehotek – Kovařík Jan, Šlehofer.

    Rozhodčí: Vrba, Uhlíř