Pardubice – Znojmo 10:5 (kon.) | Ostrava – Mladá Boleslav 3:6 (kon.) | Střešovice – Florbal Ústí 8:2 (kon.)
Otrokovice – Vítkovice 4:7 (kon.)
konec
PSG Panthers Otrokovice
4:7 (1:2, 2:4, 1:1)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota 16.09.2017, 19:00Livesport Superliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    54:58
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Že by přece jen drama na závěr utkání? Vítkovice nechaly za sebou zcela zapomenutého TOMÁŠE SOVJÁKA, kterého výborně našel Karel Ťopek. Sovják si následně vykoupal Gurkovského a pohodlně míček uklidil do prázdné brány. Asistence: Karel Ťopek.
     
    52:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté utíkají do čtyřbrankového trháku! Po rychlém přečíslení se prosadil opětovně kanonýr LUKÁŠ HÁJEK, pro kterého to byl už pátý kanadský bod v zápase. Asistence: Ladislav Gál.
     
    39:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po rychlé a poměrně pohledné kombinaci Vítkovic je ale výsledek zápasu opět o tři branky. LUKÁŠ HÁJEK si tak po třech asistencích v zápase připisuje také první branku. Velkou pochvalu si zaslouží také asistující Ondřej Firda. Asistence: Ondřej Firda.
     
    38:49
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Rýsuje se nám tady ještě velká zápletka! Michal Nagy naznačil na pravém mantinelu střelu a poté poslal nádhernou krosovku na volného MARKA ZAPLETALA, který z první trefil horní růžek vítkovické brány. Domácí tak ztrácejí už pouze dvě branky! Asistence: Michal Nagy.
     
    30:41
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Hodně cenná branka pro nového hráče Otrokovic LUKÁŠE PEŠATA, který přišel před sezónou právě z Vítkovic kvůli neshodám s trenérem Brusem. Pešat v přesilové hře dorazil míček za ležícího Gurkovského. Asistence: Michal Nagy.
     
    26:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Rychlé přečíslení hostujícího celku vyústilo v další branku! Lukáš Hájek zatáhl míček na levou stranu a krosem přes celou šíři hřiště našel expetrovického ONDŘEJE FIRDU. Ten se nemýlil a ze vzduchu uklidil míček do sítě. Asistence: Lukáš Hájek.
     
    24:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Teď muselo zahřát u srdíčka všechny příznivce Horní Suché, neboť gól i asistenci si připisují odchovanci tohoto malého klubu z Moravy. Delong převzal míček na středu a nádhernou přihrávkou naslepo našel svého dlouholetého kamaráda JAKUBA VILÍMA, který neměl problém uklidit míček za záda Radovana Michaljoviče. Asistence: Adam Delong.
     
    20:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to bylo rychlé! Tři přihrávky na vlastní polovině, shození do středu hřiště na volného Firdu, který z první přihrál na mantinel na JOSEFA RÝPARA, a ten bez většího rozmýšlení poslal dělovku rovnou nad nohu Radovana Michaljoviče. Jak je to jednoduché! Asistence: Ondřej Firda.
     
    10:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Druhá polovina přesilové hry už ale byla o poznání lepší. Vítkovice se usadily na polovině Panthers a po pár přihrávkách přesnou ranou pod horní tyčku poslal Vítkovice znovu do vedení JOSEF RÝPAR! Asistence: Lukáš Hájek.
     
    05:48
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla doslova paráda! Lukáš Pešat pouze přiťukl míček vybíhajícímu TOMÁŠI SOVJÁKOVI, který vymetl všechny pavučinky v bráně Gurkovského. Rána prošla mladému gólmanovi kolem bližší tyčky, takže taky nebude mít moc čisté svědomí. Asistence: Lukáš Pešat.
     
    00:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Rychlá kombinace první vítkovické lajny končí gólem. Rýpar shodil míčem do rohu hřiště, kde se výborně nacházel Lukáš Hájek. Ten bez přípravy poslal míčem před bránu, kde jej pohodlně uklidil mezi tři tyče JAN ŠEBESTA. Hodně důležitá první branka. Asistence: Lukáš Hájek.

    Štěpán Hladký

    Branky a nahrávky: 6. Sovják (Pešat), 31. Pešat (Mich. Nagy), 39. Zapletal (Mich. Nagy), 55. Sovják (Ťopek) – 1. Jan Šebesta (Hájek), 11. Rýpar (Hájek), 21. Rýpar (Firda), 25. Vilím (Delong), 27. Firda (Hájek), 40. Hájek (Firda), 53. Hájek (Gál)


    PSG Panthers Otrokovice: Michaljovič (Malina) – Ťopek, Švajný, Kostka, Mich. Nagy, Szweda – Sovják, Jurčík, Zapletal – Koníček, Mar. Nagy, Rozumek – Pešat, Kittel, Kvapil – Vykopal, Petřík, Čevela.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Gurkovský (Souček) – Nehera, Jastřembský – Firda, Jan Šebesta, Vilím – Rýpar, Gál, Děček – Hájek, Bräuer, Hubálek – Delong, Němec, Jurdzin – Besta.

    Rozhodčí: Sýkora Radim, Tkáč Miroslav

    Diváci: 312
    bahis siteleri