Benátky n/J – Motor ČB 3:0 (kon.) | Vsetín – Přerov 1:3 (kon.) | Třebíč – Kladno 3:2 (po pr.)
Prostějov – Havířov 3:1 (kon.) | Kadaň – Slavia 3:6 (kon.) | Frýdek-M. – Litoměřice 5:3 (kon.)
po prodl.
SK Horácká Slavia Třebíč
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 1:0)
Rytíři Kladno
Středa 20.09.2017, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Po třetí třetině následovalo prodloužení, ve kterém se ze začátku poměrně dost angažovalo Kladno, které mělo nejednu střelu. Vše se ale změnilo v čase 63:17, kdy padlo na straně Kladna vyloučení a stav se kompletně otočil v čase 64:38 (tedy 22 sekund před koncem prodloužení), kdy dokázal Roman Erat propálit po pokusech Davida Dolníčka a Luboše Horkého brankáře hostů. Třebíč si tak přebírá za dnešní zápas 2 body. To bude pro dnešní onlajn přenos vše. Děkuji za sledování a někdy příště, na shledanou. (19:53:28)
     
    Konec zápasu.
     
    64:38
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A Třebíč je tím šťastným týmem, který dokázal ještě v prodloužení dát rozhodující branku. Tím hráčem je ROMAN ERAT, který dokázal propálit Kopřivu. Asistence: Luboš Horký.
     
    64:20
    Vhazování před Kopřivou si berou domácí,.
     
    63:58
    Vhazování před Kopřivou si berou hosté, kteří nedokázali vyhodit puk a Třebíč se pokouší vymyslet akci. Přichází jedna střela od Vágnera, na kterou byl Kopřiva připraven.
     
    63:50
    Ke střele se dostal Erat, který ale vypálil vysoko nad do ochranné sítě. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    63:17
    Vyloučen hráč číslo 20 Roman Přikryl (KLA) na dvě minuty – hákování.
     
    62:52
    Zohorna míří před Kopřivu, zastavuje se na modré čáře a otáčí se zpět do středního pásma a pokouší se o založení akce znovu.
     
    61:50
    Štech s Klozem kombinují, Kloz však náhle upadá a do útoku se pokoušel dostat Král. Nedokázal ale dostihnout rychle jedoucí kotouč.
     
    61:35
    Havránek se pokusil propálit Kopřivu mezi betony, ten byl však připraven se svojí hokejkou. Vhazuje se před bránou hostů.
     
    60:39
    Zohorna se rozjíždí, nahrával puk před bránu Vodnému, který na něj nedosáhl. Zohorna přebírá kotouč a pokračuje ze středního pásma.
     
    60:02
    Začíná prodloužení 3 na 3. Do útoku se pouští Strnad, který pálí a pokouší se pročistit růžek Vejmelkovy brány. To se mu nedaří a střela jde nad bránu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Utkání skončilo po třetí třetině 2:2. Na obou stranách jsme mohli vidět jeden gól, přičemž oba šly rychle za sebou. Pokračuje se v prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A přichází rychlá odpověď na straně Kladna! Rychlou akcí a střelou překvapil Karla Vejmelku TOMÁŠ KAUT a srovnal stav na 2:2. Asistence: Kloz, Tůma.
     
    59:28
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Krásně nyní projel středním pásmem MICHAL VODNÝ, který dokázal sám projet až před Kopřivu a dostat puk až do jeho svatyně svojí nepříjemnou střelou! Asistence: bez asistence.
     
    59:11
    Vhazování ve středním pásmu si berou domácí, Waserbauer rozehrál puk na Vodného, který se rozjíždí na Kopřivu.
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 7. Horký (R. Erat), 60. Vodný, 65. R. Erat (Horký) – 31. P. Hořava (J. Kloz), 60. T. Kaut (J. Kloz, D. Tůma)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Jekel) – Půža, L. Vágner, D. Mikyska, F. Král, Hort, Čejka – Horký, Dolníček, R. Erat – Vodný, T. Havránek, Jan Wasserbauer – Kristl, R. Zohorna, Malec – Kratochvíl, Tadeáš Král, Kusko.
    Rytíři Kladno: Kopřiva (Cikánek) – F. Matula, P. Hořava, Štindl, Kehar, Štich, Lenďák – D. Tůma, Machač, J. Kloz – J. Strnad, R. Přikryl, Svedlund – T. Kaut, Zikmund, Kružík – Kubík, Redlich.

    Rozhodčí: Skopal, Kostourek – Krátký, Polák

    Diváci: 1423
    thejrc.org