Arsenal – Doncaster 1:0 (kon.) | Everton – Sunderland 3:0 (kon.) | Chelsea – Nottingham 5:1 (kon.)
Manchester Utd. – Burton 4:1 (kon.) | West Brom – Manchester City 1:2 (kon.)
konec
Chelsea FC
5:1 (3:0)
Nottingham Forest
Středa 20.09.2017, 20:45 • Stamford Bridge, London • Anglický Ligový pohár • 1/16 finále
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Nottingham právě vstřelil branku!
    Willy Caballero v posledních sekundách přichází o čisté konto! Po skrumáži v pokutovém území se nejlépe zorientoval TENDAYI DARIKWA, který svou střelu umístil přesně k pravé tyči a dává tak čestný úspěch svého celku.
    86. Michy BATSHUAYI - 5:0
     
    86
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Chelsea naděluje Nottinghamu neblaze pověstného bůra! Rudiger našel na levé straně Kennedyho, který si míč v pokutovém území zpracoval a poté jej napálil do břevna. Od něj se balon odrazil přímo k MICHY BATSHUAYIOVI, jenž jej pohodlně dopravil z bezprostřední blízkosti za brankovou čáru.
     
    76
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Davide Zappacosta, přichází Dujon Sterling.
     
    74
    Střídání v týmu Nottingham Forest FC: ze hřiště odchází Kieran Dowell, přichází Zach Clough.
     
    71
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Andreas Christensen, přichází Jake Clarke-Salter.
     
    69
    Nottingham znovu našel okénko v obraně Chelsea! Střídající Ben Brereton uháněl s míčem ze strany sám na Caballera, ale svou ranou namířil jen do boční sítě domácí brány.
     
    65
    Střídání v týmu Nottingham Forest FC: ze hřiště odchází Tyler Walker, přichází Ben Brereton.
     
    59
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Danny Fox, přichází Tendayi Darikwa.
     
    56
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Cesc Fábregas, přichází Ethan Ampadu.
    53. Michy BATSHUAYI - 4:0
     
    53
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Krásná akce Chelsea končí čtvrtým přesným zásahem! Fábregas další lahůdkou poslal do sóla Edena Hazarda, jenž potáhl míč do pokutového území. Tam udělal kličku brankáři, následně naznačil střelu, čímž Hendersona dostal úplně ze hry a ve finále přihrál MICHY BATSHUAYIOVI, který z hranice penaltového puntíku pohodlně skóruje.
     
    49
    Nyní byla v šanci také Chelsea! Eden Hazard tancoval s míčem na hranici velkého vápna a střelou na zadní tyč jen orazítkoval brankovou konstrukci.
     
    47
    Hosté však jako první v druhém poločase zahrozili! Do pokutového území pronikl Osborn, který nepříliš prudkou střelou prověřil Caballera. Ten míč vyrazil pouze k Rudigerovi, který nejspíš přihrával zpět z malého vápna vlastnímu brankáři. Ten jej poslal zpět zadákovi Blues, který míč v pádu odkopl pryč.
     
    45+2
    Bravurní nákop za obranu předvedl Cesc Fábregas! Na jeho přihrávku si naběhl Charly Musonda, jenž postupoval sám na Hendersona. Dvacetiletý hráč Blues ovšem svým přelobováním jen těsně minul bránu Nottinghamu.
    40. Charly MUSONDA - 3:0
     
    40
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Třetího gólu se Chelsea dočkala ještě do poločasu! Centr Zappacosty z pravé strany hosté dokázali zastavit. K míči se poté dostal Fábregas, jenž narýsoval pěknou kolmici na CHARLYHO MUSONDU, jenž postupoval z boku na Hendersona. Musonda následně hostující brankáře propálil velmi tvrdou střelou a poté již propukla jeho nefalšovaná radost z jeho první branky z A-tým Blues.
     
    27
    Teď stáli při Chelsea všichni svatí! K exekuci trestného kopu se postavil Kieran Dowell, který levačkou zakroutil míč na břevno domácí brány. Caballero se za nim jen ohlédl. Proti této ráně by neměl sebemenší šanci zasáhnout.
     
    25
    Fanoušci Chelsea se již radovali ze třetí branky, ale jejich radost velmi záhy utichá. Davide Zappacosta byl totiž v jasném ofsajdu po přihrávce Edena Hazarda za obranu, a tak tento gól nemůže platit.
     
    21
    Jack Hobbs zatáhl na polovině hřiště Bakayoka za dres, čímž zastavil rychlý brejk Chelsea. Za svůj faul je potrestán žlutou kartou.
    19. Michy BATSHUAYI - 2:0
     
    19
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a Blues odskakují do dvoubrankového vedení! Hosté si s míčem zahrávali kolem vlastní šestnáctky, až o něj přišli. Následně Eden Hazard prostrčil přihrávku středem hřiště do pokutového území, kde si na ni naběhl MICHY BATSHUAYI, jenž z blízka prostřelil Hendersona.
    13. KENNEDY - 1:0
     
    13
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Domácí celek se poměrně brzo ujímá vedení! Antonio Rudiger z pravé strany vyslal vynikající centr, který si na zadní tyči našel KENNEDY, jenž střelou z voleje k bližší tyči překonává Stephena Hendersona.

    Radomír Fukala

    Branky: 13. Kennedy, 19. Batshuayi, 40. Musonda, 53. Batshuayi, 86. Batshuayi – 90+1. Darikwa

    Karty:   21. Hobbs (NOT)


    Chelsea FC: Caballero – Cahill (C), Christensen (71. Clarke-Salter), Rudiger – Zappacosta (76. Sterling), Fábregas (56. Ampadu), Bakayoko, Kennedy– Mussonda, Batshuayi, Hazard
    Náhradníci: Eduardo – Clarke-Salter, Sterling, Ampadu, Moses, Willian, Morata

    Nottingham Forest: Henderson – Worrall, Hobbs, Mancienne (C) -Lichaj, Bouchalakis, Osborn, Dowell (74. Clough), Fox (59. Darikwa) – Cummings, Walker (65. Brereton)
    Náhradníci: Smith – McKay, Clough, Brereton, Carayol, Darikwa, Vellios

    Rozhodčí: Kavanagh – Betts, Halliday
    bahis siteleri