Sampdoria – AC Milán 2:0 (kon.) | Cagliari – Chievo 0:2 (kon.) | Crotone – Benevento 2:0 (kon.)
Hellas Verona – Lazio 0:3 (kon.) | Inter – Janov 1:0 (kon.) | Sassuolo – Bologna 0:1 (kon.)
Fiorentina – Atalanta BC 1:1 (kon.)
konec
Inter Milán
1:0 (0:0)
Janov CFC
Neděle 24.09.2017, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán • Italská Serie A • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, přeji Vám hezký zbytek nedělního dne. (17:20:18)
    Inter vydřel hubenou výhru

     
    Statistiky zápasu:

    Střely na branku. 7 – 3
    Střely mimo: 4 – 5
    Držení míče: 64% – 36%
    Rohové kopy: 8 – 4
    Ofsajdy: 2 – 1
    Fauly: 10 – 14
    Žluté karty: 0 – 2
    Červené karty: 0 – 2.
     
    Inter tedy získal očekávané tři body a nadále drží krok s Neapolem a Juventusen, na které ze třetího místa ztrácí jen dva body. Navíc stále disponuje nejlepší obranou, když z šesti zápasů inkasoval jen dvakrát. Janov naopak zůstává bez vítězství a s pouhými dvěma body se propadl na sestupovou osmnáctou příčku.
     
    Je dobojováno! Souboj šestého kola mezi Interem a Janovem dlouhou dobu moc nebavil, nicméně závěr zápasu předchozí nezáživnou hodinku plnohodnotně nahradil. Milánští začali výrazněji zlobit až od třiašedesáté minuty, Perin několik dobrých šancí zlikvidoval, ale v osmaosmdesáté minutě již kapituloval z hlavičky Danila D´Ambrosia. Janov se na žádnou odpověď už nezmohl a naopak dvakrát musel překousnout vyloučení, které potkalo Omeongu a Taarabta.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V nastaveném čase se toho moc neodehrálo. Inter teď šetří čas na útočné polovině a byla by z jeho strany obrovská chyba, kdyby si proti oslabenému soupeři nechali vstřelit vyrovnávající branku.
    90+3. Další vyloučení Janova, který bude dohrávat v devíti
     
    90+3
    Druhý důležitý hráč Janova se vykartoval pro příští zápas! Červenou kartu uviděl také Adel Taarabt, jenž zajel skluzem do Karamoha a rovněž musí opustit hřiště předčasně.
     
    90+3
    Yann Karamoh startoval na pravém křídle, přičemž ho za cenu faulu a žluté karty zastavil až Ervin Zukanović.
     
    90+2
    Dalbert zůstává ležet po úderu do obličeje. Hosté by si přáli, aby se odkutálel do autu, což krajní obránce Interu pochopitelně nečiní.
     
    90+1
    Nastavují se 4 minuty!
    90. Červená karta pro Omeongu
     
    90
    Další pohroma pro hostující tým! Ten propadl po odvráceném centru do pokutového území, směrem na branku Perina z poloviny hřiště upaloval Éder, kterého za pravou ruku zatáhl Stephane Omeonga a zaslouženě dostal rovnou červenou kartu. Nic jiného mu v tomto momentu ale nezbývalo.
     
    90
    V devadesáté minutě jeden z domácích fotbalistů fauloval Rosiho, následovat bude standardní situace z pravé autové čáry.
     
    89
    Janov, který se celou dobu zaměřoval na obranu, teď bude muset operativně změnit taktiku a všechno risknout směrem do útoku.
    88. Danilo D'AMBROSIO - 1:0
     
    88
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Obrovská radost domácích hráčů a fanoušků, kteří jdou těsně před koncem do vedení! Hrdinou milánského celku se stává pravý obránce DANILO D´AMBROSIO, který si naskočil na dobře zahraný Máriův rohový kop z levé strany a hlavou zakončil do protipohybu Perina, který byl naprosto bez šance.
     
    87
    No, nechybělo moc a z hodně nenápadné situace málem padla branka. Po vyboxování míče Perin krkolomně vyrazil dalekonosnou střelu střídajícího Karamoha.
     
    86
    Týmům už moc času na rozhodující branku nezbývá. Nyní je to Inter, který bude kopat rohový kop poté, co Migliore trochu zbytečně poslal míč do autu po nepovedeném pasu od Dalberta.
     
    85
    Dalbert dal až moc razance do centru z levého konce hřiště, kterým zřejmě hledal D´Ambrosia, ale ten neměl žádnou šanci balon zachytit.
     
    84
    Škriniar neudržel míč ve hřišti, takže následovalo dlouhé vhazování z levé strany. Milánští se ale ubránili a Karamoh chtěl vyrazit do rychlého brejku. V tom mu takticky zabránil Migliore a v osmaosmdesáté minutě jako první hráč dostal žlutou kartu.
     
    83
    Goran Pantěv si zabíhal mezi domácí stopery, jenže centr z pravé strany byl moc vysoký a balón přeletěl všechny tři hráče v pokutovém území v blízkosti Handanoviće.
     
    82
    V poledních minutách konečně sledujeme velmi zajímavý fotbal. Zhruba deset minut před koncem zápasu by nyní bylo stále poměrně odvážné s jistotou tvrdit, že duel skončí bezbrankovou remízou.
     
    81
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Marcelo Brozović, přichází João Mário.
     
    81
    Rychlý útok hostů po pravé straně zmařil D´Ambrosio, jenž nepustil přihrávku do druhé vlny k číhajícímu Adelu Taarabtovi.
     
    80
    Mauro Icardi potřeboval být o pár centimetrů delší, aby zpracoval Brozovićův pas do pokutového území. Takhle Interu utekl míč do zámezí a rozehrávat bude Mattia Perin.
     
    79
    Perin poslal míč do autu, aby umožnil ošetření Velosa. Jeho problém s tříslem ale bude vážnějšího rázu, takže ho na poslední minuty nahrazuje Luca Rigoni.
    78. Stephane Omeonga (JAN)
     
    78
    Handanović podržel domácí tým! Po ztrátě Karamoha se Janov rychle přesunul do útočné fáze, Panděv z hranice vápna roztáhl hru více doprava, odkud Omeonga z úhlu vypálil do Handanoviće, jenž nadvakrát míč zkrotil.
     
    76
    Migliore po levé straně předal míč Taarabtovi, kterého ale rychle odzbrojil jiný hráč s jedenáctkou na dresu, a to jmenovitě Matías Vecino.
     
    75
    Čtvrt hodiny před koncem Janov uklidňuje hru a drží balon okolo půlící čáry. Domácí už se ale stihli vrátit a v dostatečném počtu brání.
     
    74
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Pietro Pellegri, přichází Goran Panděv.
    73. Éder (INM)
     
    73
    Domácí zničehonic zrychlili svou akci a dostali se do další slibné příležitosti! Éder po ose hřiště přihrál Icardimu, který mu míč narazil a Perin musel do vzduchu proti dělovce prvně jmenovaného útočníka Interu!
     
    72
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Borja Valero, přichází Yann Karamoh.
     
    71
    Tempo hry se konečně trochu zvedlo, Janovští se v těchto minutách mají co ohánět s rychlými výpady domácího týmu. To je znát i na atmosféře, diváci se trošku probudili a ženou hráče Milána do útoku.
     
    70
    Marcelo Brozović u vzdálenější tyče dostal centr od Perišiće, z voleje však netrefil míč ideálně a poslal ho jen na Perina, který se rychle přesunul k levému konci brankové konstrukce.
    69. Marcelo Brozović (INM), Mauro Icardi (INM)
     
    69
    Inter po dlouhé době předvedl přímočarou akci, což hned znamenalo problémy pro Perina. Ten nejprve vyrazil Brozovićovu střelu zhruba z pětadvaceti metrů a poté u tyče zlikvidoval také dorážku úplně volného Icardiho!
     
    68
    Zukanović se postaral o vhazování ve středu hřiště, Migliore pak přenesl hru doprava, jenže Vesolo pozorného Dalberta neobešel.
     
    67
    Domácí se opět pohodlně vrátili k míči, jenže na útočné půlce hrají do plných a přes hráče v bílém se k ničemu vážnějšímu nedostávají.
     
    66
    Zdvojený Dalbert přišel o míč a u půlící čáry poslal k zemi rozebíhajícího se Aleandra Rosiho. Ten si marně žádal udělení premiérové žluté karty.
     
    65
    Milánští se oprávněně zlobili, že se měl uskutečnit další rohový kop. Rozhodčí nepřehlednou situaci ale nevyhodnotili dobře a nařídili Perinovu rozehrávku.
    64. Éder (INM)
     
    64
    Icardiho průnik po pravé straně skončil centrem, jenž Ervin Zukanović přesměroval na rohový kop. Brozovićův dobrý centr propadl až k vzdálenější tyči, u které byl Éder jen o chloupek později a proto nemohl doklepnout míč do sítě.
     
    63
    Od Interu je to hodně bez pohybu, hosté se ani nemusí moc snažit, aby jejich protivníci nemohli projít do nějaké šance.
     
    62
    Kromě Laxaltovy šance z úvodu druhé půle se po změně stran hraje převážně před Perinem. Tam nyní byl faulovaný Perišić a Milánští můžou znovu vymýšlet recept na dobře bránící tým Janova.
     
    61
    Domácí kombinovali ve středu hřiště tak dlouho, až jim míč utekl do autu, jednu z přihrávek totiž nezkrotil Dalbert.
     
    60
    Po hodině hry přichází na řadu první střídání také na straně milánského Interu. Nevýrazného Antonia Candrevu nahradil útočník Éder.
     
    59
    Ivanu Perišićovi se dnes centry moc nedaří, nyní sice nasměroval míč do vápna, ale tam nebyl široko daleko jediný útočník v modrém. Kulatý nesmysl tak snadno stáhl brankář Perin.
     
    58
    Miguel Veloso centroval rovnou do šestnáctky, jeho spoluhráči míč ale nezachytili a hosté se přesunuli až na opačnou stranu, odkud však rovněž nezahrozili kvůli těžké kolmici na Omeongu.
     
    57
    Dobrá práce Francesca Miglioreho, který byl na hostujícím levém křídle zdvojený, ale on i tak vybojoval pro Janov rohový kop.
     
    56
    Dalbertův centr z levé strany Migliore podskočil a míč tak propadl až na Candrevu. Toho nastalá situace ale hodně překvapila a od jeho nohy se balon odrazil do zámezí.
     
    55
    Další centr z pravé strany vyslal Candreva, ovšem Rossettini míč nadzvedl a ten pak doletěl do rukavic nikým neobtěžovaného Perina.
     
    54
    Perišić na levé straně převzal delší přihrávku od Brozoviće, z těžké pozice musel centrovat bez přípravy, ale vysoký míč si pohlídali zadáci Janova.
     
    53
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Diego Laxalt, přichází Francesco Migliore.
     
    53
    Icardi se už otáčel směrem do pokutového území. Vystřelit ale nemohl, protože rozhodčí odpískali jeho faul na Biraschiho. Štěstí pro hosty.
     
    52
    Ani tým hostů teď nebyl na útočné polovině příliš úspěšný, zasloužil se o to i Milan Škriniar, jenž ve stoperské dvojici s Mirandou většinou řeší situace velmi dobře.
     
    51
    Teď už se Milánští posunuli blíže brance. Centr Candrevy k Icardimu ale neprošel a následná dalekonosná střela Dalberta letěla několik metrů vedle branky.
     
    50
    Bránící hráči Janova se nenechali zatlačit k vlastnímu vápnu a naopak ženou Inter směrem k Handanovićovi. Perinovi tak žádné nebezpečí nehrozí.
     
    49
    Domácí měli k dispozici už čtvrtý roh, jenže ani teď nezvolili přímý centr do pokutového území a vrátili se do středu pole, což fanoušci ocenili pískotem.
     
    48
    To bylo velké varování pro milánský tým, který o chvíli později bude zahrávat rohový kop. U míče znovu stojí Valero.
    47. Diego Laxalt (JAN)
     
    47
    Rosiho přihrávka na pravou stranu nastartovala Omeongu, který obešel Dalberta a odcentroval do vápna. U jeho vnější hranice stál Diego Laxalt a jen o centimetry přestřelil břevno!
     
    46
    Perišićovu krátkou přihrávku na Valera vystihl Pellegri. Janov tak získává míč prakticky okamžitě po restartu zápasu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Statistiky po 1. poločase

    Střely na branku: 2 – 2
    Střely mimo: 2 – 4
    Držení míče: 63% – 37%
    Rohové kopy. 3 – 3
    Ofsajdy: 1 – 0
    Fauly: 4 – 6
    Žluté karty: 0 – 0.
     
    Hlavní rozhodčí nebral ohled na probíhající tlak Milánských a ukončil první poločas ihned po uplynutí pětačtyřicáté minuty. Favorizovaný Inter zprvu určoval tempo hry, ovšem kromě brzké šance Perišiće se dlouho k ničemu nedostal. Tempo hry se výrazně zvedlo až ke konci poločasu, kdy nejprve Taarabt vystrašil Handanoviče, načež na druhé straně trefil tyčku Marcelo Brozović.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Obrovská šance tentokrát pro Inter! Marcelo Brozović vypálil zpoza velkého vápna a trefil levou tyč Perinovy brány! Akce domácích ještě pokračuje po stranách.
     
    44
    Ten vhodil míč až o pokutového území, jenže jeho spoluhráči tam byli dobře obsazení a nevymysleli nic, co by alespoň trochu ohrozilo Samira Handanoviće.
     
    44
    Následný roh hostům moc nevyšel, centr k bližší tyči odvrátil do naprostého bezpečí Borja Valero. Následuje pouze vhazování Aleandra Rosiho.
    43. Adel Taarabt (JAN)
     
    43
    Pár chvil před koncem prvního poločasu tu byla první vážnější šance pro Janov! Samir Handanović se musel hodně natahovat při skoku k levé tyči, aby alespoň na roh vyrazil hezký projektil ze třiadvaceti metrů z kopačky Adela Taarabta.
     
    42
    Milánští si vyměňovali přihrávky v poměrně rychlém tempu a přiblížili se k pravému konci velkého vápna. Sklepnutí od Valera však sebrali obránci v bílých dresech.
     
    41
    Dalbertovi nesedla ambiciózní střela z dálky, kterou Mattia Perin řešit nemusel. Po delší době se hostující gólman zapojí do hry při rozehrávce.
     
    41
    Hned osm hráčů se sešlo v prostoru vedle pokutového zemí. Milánští se přece jenom dostali k centru, ale ten snadno odvrátil obránce Rossetini.
    40. Pietro Pellegri (JAN)
     
    40
    Biraschi z pravé autové čáry parádně nacentroval do pokutového území. Tam Škriniar úplně nezachytil pohyb mladíčka Pellegriho, ovšem jeho rybička letěla hodně mimo a Handanović zasahovat nemusel.
     
    39
    Mauro Icardi si dostal na nohu přihrávku od Vecina. Ihned poté, co se otočil čelem k brance, však narazil na dvojici protihráčů, kteří budou rozehrávat díky faulu na Taarabta.
     
    38
    Znovu dobrá práce slovenského talentu, který tentokrát nepustil k malému vápnu Laxaltovu přízemní přihrávku z levé strany.
     
    37
    Milan Škriniar zakřižoval Velosa, jenž ho z frustrace u autové čáry fauloval. Inter poté u míče ale dlouho nevydržel.
     
    36
    Snad poprvé v zápase se Janov ve větším počtu dostal k soupeřově vápnu na delší dobu. Po tvrdém zákroku na Biraschiho mu však balon utekl do zámezí.
     
    35
    Aleandro Rosi teď může být hodně rád, že nedostal žlutou kartu po ostrém skluzu, při němž kromě balónu trefil oběma nohama i Dalberta. Ten si chvíli poležel, ale nyní už pokračuje ve hře.
     
    34
    Perišić po dobré práci Brozoviće roztáhl hru lehce doprava k D´Ambrosiovi, jenž zkusil vystřelit z kraje šestnáctky, jenže trefil jen předním stojícího Taarabta.
     
    33
    Candrevu na levé straně dobře vystínoval Rossettini. Inter ještě zůstal nedaleko od hostující branky, ale u pomezní čáry nezískal ani aut.
     
    32
    Domácí jej rozehráli na krátko, jenže následný prudký centr od Dalberta Janov odvrátil dobrých pětadvacet metrů před šestnáctku.
     
    31
    Dalbert zleva vhodil vhazování na Icardiho, před kterým jeden z obránců zahrál míč na rohový kop.
     
    30
    Janovská akce po pravé straně skončila v samotném zárodku, Omeonga totiž nezachytil rychlý míč ve hřišti a vhazovat bude domácí zadák Dalbert.
     
    29
    Perin odvážně vyboxoval míč jenom na Perišiće, který natáhl ke střele z delší vzdálenosti a gólman Janova se poprvé trochu zapotil, když zamezil cestě balonu za brankovou čáru.
     
    28
    Taarabt se dobře vrátil a přesměroval kolmici Danila D´Ambrosia na rohový kop. První z nich domácí nerozehráli vůbec dobře, ale dostávají ještě druhou šanci.
     
    28
    Domácí se po kratší pauze vrátili na útočnou polovinu. Na ní se ale nachází i všech jedenáct hráčů Janova, takže se jen složitě přibližují Perinovi.
     
    27
    Valerův faul dal Janovu možnost rozehrávky standardní situace. Tu hráči v bílém ale nijak nevyužili a nedostali se ani k náznaku nějakého zakončení.
     
    26
    Hosté ještě dostali k dispozici svůj druhý rohový kop. Ani ten žádné vzrušení ale nepřinesl, obrana Interu nenechala Handanoviče ve štychu.
    25. Rychlý návrat Škriniara a Icardiho
     
    25
    Milan Škriniar se vydal na útočný výlet, během kterého ale míč ztratil a musel se rychle vracet s protiútokem Janova. Jeden z jeho hráčů zleva přihrával na Rosiho, ale toho pokryl vracející se útočník Interu Mauro Icardi.
     
    24
    Drtivou většinu akcí táhnou Milánští po pravé straně, kde teď D´Ambrosio a Valero získali dva auty. Perin však může být prozatím v klidu.
     
    23
    Perinův odkop prodloužil jeden z hráčů ve středu hrací plochy až k jeho brankářskému protějšku Handanovićovi. Následuje postupná rozehrávka z obrany Interu.
     
    22
    Krátký přízemní centr od Biraschiho našel kopačku mladíka Pellegriho, jenže ten z prvního doteku nasměroval míč ze svého pohledu necelý metr vedle pravé tyče.
     
    21
    Rosi dal míč k pravé pomezní čáře na Omeongu, kterého však v pohodě zakrižoval Miranda. Janov po domácím autu míč ještě získal a Omeonga vybojoval aut z prostoru vedle velkého vápna.
     
    21
    Ten ale znovu vůbec nic nevymyslel a nedal si ani tři přesné přihrávky. To samé nicméně předvedl i Inter a bude muset ještě jednou bránit.
     
    20
    Z nedorozumění dvou domácích hráčů na pravé straně resultuje zbytečná ztráta a odkop od branky Janova.
     
    19
    Candreva si svým náběhem za obranu řekl o přihrávku do běhu. Tu také dostal, jenže poté zkazil centr na Ivana Perišiće.
     
    18
    Icardi tečoval Vecinovu střelu z dobrých pětatřiceti metrů. Míč si tím dal před sebe, jenže než k němu doběhl, tak už ho měl v moci Mattia Perin.
     
    18
    Omeonga zajel do Veciny a přinutil hlavního arbitra nařídit další rozehrávku pro milánksý inter.
     
    17
    Brozović získal míč u půlící čáry, posléze našel Candrevu, jenže toho Ervin Zukanović nepustil k pokutovému území u Perinovy brány.
     
    16
    Hosté u míče moc dlouho nevydrželi, po malé domů od Dalberta znovu hraje Handanović.
     
    15
    Luca Rossettini se dostal k poměrně těžké hlavičce z centru z levé strany. Handanovič ale neměl moc práce, protože pomalu letící míč směřoval přímo do jeho náruče.
     
    14
    Janov si poradil s napadáním ve středu hřiště a dostal se až před velké vápno, odkud tečovanou střelu vyslal Taarabt. Následuje první roh v hostující prospěch!
     
    13
    Candreva přenesl těžiště na pravou stranu k D´Ambrosiovi, jemuž se bohužel pro Inter centr vůbec nepovedl a balon skončil v rukavicích Perina.
     
    12
    Centr Aleandra Rosiho tečoval Valero do velké výšky, na míč ještě číhal Omeonga, ale přes dalšího protihráče se k němu neprodral.
     
    12
    Hostům pomohl až faul Matíase Vecina, který nedovoleným způsobem poslal k zemi Miguela Velosa.
     
    11
    Ivan Perišić dostal od spoluhráče nechytatelný pas, díky kterému mohl vhazovat Biraschi. Jeho spoluhráči ale mají co dělat, aby se vykombinovali z vlastní poloviny.
     
    10
    Rosiho centr z hloubi pole si Handanović bez problémů pohlídal a rozjel protiakci Interu. Po menším zaváhání Perina bude D´Ambrosio vhazovat.
     
    9
    Milánští zaútočili po pravé straně, kde znovu vedl míč D´Ambrosio, nicméně Candreva s Perišićem z jeho akce nevytěžili nic nebezpečného.
     
    8
    Pravý zadák Interu už se za pomezní čárou hlásí o návrat do hry. Míč mezitím dal do pohybu slovenský stoper Milan Škriniar.
     
    7
    Adel Taarabt v hlavičkovém souboji po výkopu Perina naložil Danilu D'Ambrosovi, který momentálně leží s bolístkou v obličeji na trávníku.
     
    6
    D´Ambrosio chtěl z pravé pomezní čáry přihrát z prvního doteku na Candrevu. Míč ale poslal někam jinam a je z toho jen odkop od branky Janova.
     
    5
    Inter se dvakrát prokombinoval až do vápna, jenže Icardi a po něm ani Vesino se přes dotěrné obránce nedostali k žádnému ohrožení Perina.
     
    5
    To ale netrvalo dlouho, protože nákop jednoho z hostujících fotbalistů zkontroloval brankář Samir Handanovič.
     
    4
    Centrovaný míč ze standardní situace nenadělal Janovu žádné starosti, domácí se museli vrátit na vlastní polovinu a pak o balon přišli.
     
    3
    Milánští zůstanou na útočné polovině, neboť Candrevu u pravé autové čáry fauloval Diego Laxalt.
    2. Ivan Perišić (INM)
     
    2
    Inter začal pěkně zostra a nechybělo moc, aby se ujal bleskového vedení. Po centru z pravé strany si balon ve vápně zpracoval Perišić a vypálil jen těsně nad břevno Perinovy brány!
     
    1
    Úvodní výkop zápasu obstarali hostí, kteří nastupují v bílých, zatímco domácí v tradičních modročerných barvách.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Obě základní jedenáctky už dorazily na hrací plochu, což jasně značí, že za pár minut utkání bode moct začít!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Vzájemné zápasy

    07.05.2017 Janov – Inter 1:0
    11.12.2016 Inter – Janov 2:0
    20.04.2016 Janov – Inter 1:0
    05.12.2015 Inter – Janov 1:0
    23.05.2015 Janov – inter 3:2.
     
    Janov CFC

    Janov by rád vylepšil své konečné postavení z minulého ročníku, ve kterém obsadil až šestnáctou pozici. Start právě běžící sezóny mu ale vůbec nevyšel. Tým hlavního trenéra Ivana Juriće dosud neokusil pocit vítězství a s pouhými dvěma body mu patří až první nesestupová, tedy sedmnáctá příčka. Janov nejprve remizoval na hřišti Sassuola, načež zaznamenal tři prohry s Juventusen, Udinese a Laziem. V pátém kole už získal za druhý bod, jenž vybojoval doma proti Chievu.
     
    Inter Milán

    Domácím se vstup do nové sezóny vydařil na výbornou i přesto, že v prvních dvou kolech narazili na velmi silné soupeře v podobě Fiorentiny a AS Řím. Oba celky Milánští ale porazili s celkovým skóre 6:1. Proti papírově slabším soupeřům Inter rovněž nezaváhal, což odneslo Crotone i SPAL. První ztráta bodů přišla až před týdnem, kdy svěřenci nového kouče Luciana Spallettiho nepokořili Bolognu a jenom remizovali 1:1. I tak může být Inter s dosavadním průběhem sezony spokojen, s třinácti body mu patří třetí místo a drží se před AS Řím i rivalem AC Milán.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu šestého kola italské Serie A. Od patnácti hodin se můžeme těšit na souboj mezi domácím Interem Milán a hosty z Janova!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Michal Břuchanský

    Branky: 88. D'Ambrosio (Mário)

    Karty:   84. Migliore (JAN), 90+3. E. Zukanović (JAN)   90. Omeonga (JAN), 90+3. Taarabt (JAN)


    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Škriniar, Miranda, Dalbert – Valero (72. Karamoh), Brozović (81. Mário) – Candreva (60. Éder), Vecino, Perišić – Icardi (C).
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Éder, Gagliardini, Karamoh, Mário, Nagatomo, Pinamonti, Ranocchia, Santon, Vanheusden.

    Janov CFC: Perin (C) – Biraschi, Rossettini, E. Zukanović – Rosi, Cofie, Veloso (79. L. Rigoni), Laxalt (53. Migliore) – Omeonga, Taarabt – Pellegri (74. Panděv).
    Náhradníci: Lamanna – Brlek, Centurión, Galabinov, Gentiletti, Lazović, Salcedo Mora, L. Rigoni, Ricci, Panděv, Palladino, Migliore.

    Rozhodčí: Guida – Carbone, preti
    bahis siteleri