Slavia – Teplice 1:4 (kon.) | Č. Budějovice – Liberec 2:4 (kon.) | Jablonec – Bohemians 1905 0:0 (kon.)
konec
FK Jablonec
0:0 (0:0)
Bohemians Praha 1905
Pondělí 25.09.2017, 14:00 • ZŠ Mozartova • Juniorská liga – Čechy • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Zápas Juniorské ligy Jablonec – Bohemians 1905 končí bezbrankovou remízou. Michal Bárta a Jan Šrámek udrželi čisté konto. Ani jeden z hráčů se nedokázal prosadit. Zklamání je to především pro Jablonec, který by před zápasem celkem velkým favoritem. Domácí hráči tak teprve podruhé bodují v tomto ročníku Juniorské ligy (po výhře nad pražskou Duklou). Já se s vámi pro dnešek loučím a přeji hezký zbytek dne. (15:41:41)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Po zásahu jednoho z domácích hráčů nařídil Ondřej Lerch rohový kop pro hostující mužstvo.
     
    90
    Probíhá již poslední minuta normální hrací doby. Jeden z domácích hráčů vhazoval z vlastní poloviny, poté se Jablonec hnal před Jana Šrámka, ale skóre se nezměnilo.
     
    89
    Ale ani nyní nepustil Michal Bárta balon do své branky. Nicméně hostující mužstvo se snaží ještě domácího brankáře překonat kombinací.
     
    89
    Ještě budou hostující junioři kopat roh. Jedna z posledních šancí pro Bohemku.
     
    87
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Dias, přichází Begič.
     
    87
    Hostující celek držel míč, poté mu domácí hráč nabídl velice zajímavý volný přímý kop, a tak se hráči stěhují před domácího brankáře Michala Bártu.
     
    86
    Jeden z hostujících hráčů se chopil rozehrávky standardní situaci, ale Michal Bárta byl na svém místě. Zápas spěje k dělbě bodů po bezbrankové remíze.
     
    85
    První fáze hostujícího útoku nebyla špatná, poté jeden z domácích hráčů zastavil svého protihráče v rozporu s pravidly fotbalu. Takže je tady volný přímý kop Bohemky.
     
    85
    Jablonecká snaha o překonání hostujícího brankáře Jana Šrámka skončila střelou mimo tři tyče branky Bohemians.
     
    84
    Jablonci se naskytl volný přímý kop z vlastní poloviny. Následně favorit zápasu kombinoval na polovině hřiště, ale zatím pouze jablonečtí junioři vhazují.
     
    83
    Bohemka přerušil útok svého soupeře. Poté by měl závěr zápasu Juniorské ligy Jablonec – Bohemians pokračovat výkopem hostujícího brankáře Jana Šrámka.
     
    83
    Hostující celek zvládl přechod do útoku, ale poté nevystřelil. Michal Bárta nezasahoval, poté uvidíme autové vhazování jednoho z domácích hráčů z vlastní poloviny.
     
    82
    Protože jeden z domácích hráčů fauloval, tak bude hostující mužstvo kopat volný přímý kop z vlastní poloviny. Jablonec se musí bránit.
     
    81
    Nakonec si ale hostující fotbalisté nerozuměli, takže Michal Bárta bude vykopávat od vlastní branky.
     
    80
    Hostujícímu celku sice vyšla přechodová fáze, ale ne ta finální. I tak zůstává outsider zápasu před Michalem Bártou s míčem na svých kopačkách.
     
    80
    Ve finální fázi domácího útoku se ani jeden z fotbalistů Jablonce nedostal ke střele na svatyni, do které se ve druhém poločase postavil hostující brankář Jan Šrámek.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Vaníček (Bohemians Praha 1905).

    Vít Muzikář


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky:

    Karty:   55. Haitl (JAB) – 80. Vaníček (BOH)


    FK Jablonec: Bárta – Petržilka, Kouřil, Diviš, Kučera, Krištof, Pleštil (67. Schön), Haitl, Janetzký, Zezulka, Kubista (C)
    Náhradníci: Klement – Hlůže, Schön, Kozák, Vitkovič

    Bohemians Praha 1905: Šrámek – Brak, Růžička, Václavek, Vaníček, Dias (87. Begič), Horizrál (64. Nátr), Vacík, Věchtík (67. Melíšek), Káš (C), Vrána
    Náhradníci: Kouba – Melíšek, Begič, Nátr, Buneš

    Rozhodčí: Lerch – Novák, Hock

    Diváci: 50
    thejrc.org