Slavia – Teplice 1:4 (kon.) | Č. Budějovice – Liberec 2:4 (kon.) | Jablonec – Bohemians 1905 0:0 (kon.)
konec
FK Jablonec
0:0 (0:0)
Bohemians Praha 1905
Pondělí 25.09.2017, 14:00 • ZŠ Mozartova • Juniorská liga – Čechy • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.
     
    Delegace
    Zápas Juniorské ligy mezi Jabloncem a Bohemians 1905 bude rozhodovat jakožto hlavní rozhodčí Ondřej Lerch, prvním asistentem bude Michal Novák, nemůžeme opomenout ani druhého pomezního Davida Hocka.
     
    Vzájemné zápasy
    Bohemians – Jablonec 2:1
    Jablonec – Bohemians 4:1
    Jablonec – Bohemians 2:0
    Bohemians – Jablonec 2:1
    Bohemians – Jablonec 3:1
     
    FK Jablonec
    Domácí mužstvo je s třemi získanými body z osmi odehraných zápasů na posledním místě v tabulce české skupiny Juniorské ligy. Jablonec zvítězil pouze na Dukle 1:0 brankou Krištofa z 15. minuty. Jiný bodový zisk nezaznamenali jablonečtí junioři v této sezoně.

    Co se týče posledních dvou duelů, tak zelení měli velice těžký los. Nejprve v domácím prostředí přivítali vedoucí Teplice. Po gólech Šupa a Šimečka vyhrál soupeř poměrem 2:1, za domácí vyrovnával Jovovič.

    Přesně před týdnem hrál Jablonec na Spartě, kde neměl proti rozjetému protivníkovi moc šancí na výhru a prohrál 0:4. Pražané nastoupili bez Juliše, ale i tak zapsali tři body do tabulky nejvyšší juniorské fotbalové soutěže.
     
    Bohemians Praha 1905
    Pražský celek na tom není o moc lépe. V tabulce Juniorské ligy drží před dnešním zápasem devátou pozici (z dvanácti účastníků české skupiny) se ziskem deseti bodů. Naposledy se v domácím prostředí na výhru hodně nadřel a České Budějovice přemohl těsně 1:0. Jedinou branku zápasu vstřelil již ve třetí minutě Brak.

    Předtím Bohemka prohrála stejným poměrem doma s Libercem, když rozhodl o výhře soupeře Ulbrich v 79. minutě. Předtím se nechal Kuchta vyloučit. Nejlepším střelcem hostujícího mužstva je Brazilec Dias s třemi přesnými zásahy na svém kontě.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Jablonec: Bárta – Petržilka, Kouřil, Diviš, Kučera, Krištof, Pleštil, Haitl, Janetzký, Zezulka, Kubista (C)
    Náhradníci: Klement – Hlůže, Schön, Kozák, Vitkovič

    Bohemians Praha 1905: Šrámek – Brak, Růžička, Václavek, Vaníček, Dias, Horizrál, Vacík, Věchtík, Káš (C), Vrána
    Náhradníci: Kouba – Melíšek, Begič, Nátr, Buneš

    Rozhodčí: Lerch – Novák, Hock.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Utkání Juniorské ligy, ve kterém je domácí Jablonec jasným favoritem podle sázkových kanceláří, začalo.
     
    1
    Jako první ovšem může hru tvořit hostující celek. Jablonec se ale nebrání zle a Michal Bárta v domácí brance zatím nemusel zasahovat.
     
    2
    Domácí celek vybojoval autové vhazování na polovině hostujícího mužstva. Co předvede favorit zápasu před Janem Šrámkem? Dostane se ke střele?
     
    2
    První fáze domácího postupného útoku nevypadala zle, ale ani tak jablonečtí junioři nedonutili Jana Šrámka v hostující brance k zákroku. Následuje autové vhazování hostů z pravé strany.
     
    3
    Avšak prakticky vzápětí přichází hostující mužstvo o výhodu útoku, na tahu je tím pádem domácí celek.
     
    3
    Nakonec jeden z domácích hráčů fauloval na polovině hostů. Hráč Bohemians rozehrál, ale poté nevyšla útočná fáze outsiderovi zápasu.
     
    3
    Jenže ani jablonecký útok neměl dlouhého trvání, a tak můžeme v Jablonci sledovat kombinaci hostujícího mužstva na vlastní polovině, kdy se i nabízí spolupráce s brankářem Janem Šrámkem.
     
    4
    Michal Bárta byl při útoku hostujícího celku bez práce. Posléze spoluhráči domácího brankáře putují s míčem u nohou na polovinu hostů, ale zatím budou pouze vhazovat.
     
    5
    Domácí mužstvo se chopilo šance na rychlý úvodní gól v tomto zápase, ale zatím se jablonecký celek nemůže dostat k zakončení před brankou Jana Šrámka.
     
    5
    Domácí pokračovali v kombinaci před brankou Jana Šrámka. Poté nařídil sudí Ondřej Lerch autové vhazování pro Jablonec, ale následně ani jeden z jedenácti hráčů domácích neprověřil Jana Šrámka v hostující brance.
     
    6
    Viděli jsme střelu jednoho z domácích hráčů, ta ovšem šla mimo tři tyče. Zápas bude pokračovat rozehrávkou hostujícího brankáře Jana Šrámka.
     
    7
    Příliš dlouho netrval útok hostujícího celku, posléze se tedy pražské mužstvo musí bránit jablonecké kombinaci.
     
    7
    Domácí celek byl hodně trpělivý při své kombinaci, ale hostující mužstvo nakonec nepustilo protihráče ke střele na pokladnici Jana Šrámka.
     
    8
    V úvodních minutách nemá ani jeden z týmů žádnou větší převahu, Jan Šrámek a Michal Bárta jsou víceméně bez práce a můžeme tak říci, že sledujeme vyrovnaný úvod utkání Jablonec – Bohemians.
     
    8
    Ale střel mají na svém kontě více domácí hráči, avšak ani nyní nebyl Jan Šrámek v hostující brance donucen k zákroku. Právě brankář pražského celku bude vykopávat od vlastní branky.
     
    9
    Poté šel míč od jednoho z domácích hráčů v jabloneckém dresu do autu, takže outsider zápasu vhazoval z vlastní poloviny.
     
    9
    Hostující celek držel míč na vlastní polovině, ale nakonec došlo ke ztrátě hostů. Na programu dne je útok Jablonce.
     
    10
    Ve finální fázi domácího útoku odehrál jeden z hráčů Jablonce míč do autu, respektive za brankovou čáru. Jan Šrámek (Bohemians Praha 1905) uvede míč do hry odkopem od své branky.
     
    10
    Pražský celek šel do útoku, ale jeho šance zhatil obranný zákrok jednoho z domácích hráčů. Poté ale kontr Jablonce přerušil ještě na polovině domácího celku jeden z hostů.
     
    11
    Ani tato střela domácího celku neskončí zákrokem, natožpak úvodní brankou zápasu. Míč pošle do hry opět odkopem od vlastní branky Jan Šrámek (Bohemians).
     
    12
    Nyní se hrálo na polovině hostujícího celku. Jablonec se nemohl dostat k míči a musel se bránit kombinaci soupeře. Jenže střelu na branku Michala Bárty jsme neviděli.
     
    12
    Jablonec sice zatím remizuje s Bohemkou v rámci Juniorské ligy, ale je celkem výrazně střelecky aktivnější. Po střele jednoho z domácích hráčů mimo hostující branku rozehrává Jan Šrámek.
     
    13
    Domácí celek měl status útočícího mužstva a snažil se prosadit kombinací zhruba na polovině hřiště, hostující mužstvo se tím pádem bránilo. Ale Jablonec se celkem dlouho nemohl dostat přes defenzivu mužstva z hlavního města České republiky.
     
    14
    Vůbec první střela na branku přišla krátce před uplynutím první čtvrt hodiny zápasu. A nebylo překvapením, že se o ni zasloužil domácí hráč. Jan Šrámek ovšem nepustil balon do své sítě, a tak na světelné tabuli stále svítí bezbranková remíza.
     
    15
    Pražský celek tak rozehrával z vlastní poloviny, Ondřej Lerch zatím nepřerušil hru kvůli jakémukoliv faulu jednoho z domácích hráčů.
     
    15
    Ostatně, faulů a nebezpečných standardních situací před Michalem Bártou (FK Jablonec) či Janem Šrámkem (Bohemians Praha 1905) je zatím jako šafránů.
     
    16
    Načež podle mínění hlavního arbitra Ondřeje Lercha fauloval jeden z domácích hráčů svého protihráče na polovině hostů. Po rozehrávce nakrátko však outsider zápasu vytěžil pouze autové vhazování.
     
    17
    Opět přistál míč v zámezí po zásahu jednoho z domácích hráčů. Bohemka vhazovala zhruba z poloviny hrací plochy a poté se hnala do útoku v areálu ZŠ Mozartova.
     
    17
    Hra se přestěhovala před Jana Šrámka. Hostujícímu brankáři stačilo pouze kontrolovat dráhu balonu, protože hrací předmět šel mimo branku Bohemky. Takže posléze bude rozehrávat hostující brankář od své svatyně.
     
    18
    Útok hostujícího mužstva se jevil jako zajímavý. Michal Bárta musel být pozorný, nakonec to vzal jeden z hostujících hráčů na sebe, ale střílel pouze mimo tři tyče dobře postavené domácí branky.
     
    19
    Hostující mužstvo muselo spěchat do obrany, ale včas se vrátilo. Hlavní sudí Ondřej Lerch viděl, že jeden z domácích hráčů poslal míč do autu, takže Bohemka bude po rozhodnutí rozhodčího vhazovat.
     
    20
    Následně se před brankou Michala Bárty v jabloneckém dresu nic zásadního nestalo. Brankář Jablonce se již připravuje na výkop od své branky, do které zatím nespadl jediný míč.
     
    20
    Bohemians kombinovali na vlastní polovině, ale dá se říci, že se moc nikam nehnali. Načež přišli o míč, takže Jablonec může hrát s balonem u nohou.
     
    21
    Domácímu celku nevyšla ideálně finální fáze, Jan Šrámek nezasahoval. Kontrovat může mužstvo z hlavního města srdce Evropy.
     
    22
    Ondřej Lerch usoudil, že obranný zákrok jednoho z domácích hráčů na polovině hřiště byl v rozporu s fotbalovými pravidly. Posléze ale hostující mužstvo nevyužilo nabídnuté standardní situace.
     
    22
    Sledovali jsme kombinaci hostujícího celku a pak také ztrátu mužstva z Prahy. Navíc z kontru vybojoval favorit zápasu standardní situaci v podobě rohového kopu.
     
    23
    Hráči domácích se nestěhovali před Jana Šrámka, avšak celkem dlouho trvalo než přišlo zakončení na branku hostujícího brankáře.
     
    24
    Jan Šrámek (Bohemians Praha 1905) odkopával od vlastní branky. Poté se spoluhráči tohoto brankáře dostali do útočné fáze, ale ta nebyla povedená.
     
    25
    Následuje kombinace domácích fotbalistů před Michalem Bártou. Poté ale jeden z hostů zasahuje v obraně a nechává své spoluhráče vrátit do defenzivy.
     
    25
    Diváci v areálu ZŠ Mozartova viděli útok domácího celku, jenže nic podstatného se nestalo a Jan Šrámek v hostující brance mohl zůstat v klidu.
     
    26
    To samé platilo o hostující kombinaci na polovině hrací plochy. Také Michal Bárta mohl pouze sledovat své spoluhráče ve stejném dresu, jak brání.
     
    26
    Jablonec získal míč na polovině Bohemians, jeden z hostujících hráčů udělal chybu, ale poté vyústila kombinace domácích juniorů v míč mimo tři tyče branky Jana Šrámka.
     
    27
    Načež Jan Šrámek (Bohemians Praha 1905) vykopával od vlastní branky. Poté spoluhráči hostujícího gólmana drželi míč na svých kopačkách a nechtěli pustit Jablonec k ničemu.
     
    28
    Kombinace outsidera zápasu neměla konce. Jako kdyby snad Bohemka chtěla kombinovat až do noci, ale nakonec do dění na hřišti zasáhl svým zákrokem domácí brankář Michal Bárta.
     
    29
    Skoro půl hodina hry za námi v posledním zápase tohoto kola Juniorské ligy a zatím má radost z výsledku duelu Jablonec – Bohemka pouze Fanklub defenzivního fotbalu.
     
    30
    Hlavní rozhodčí Ondřej Lerch uznal, že hostující celek by měl vhazovat z domácí poloviny, ale poté i on viděl, že jeden z hráčů pražského celku zapsal ztrátu Bohemky.
     
    30
    Právě zmiňovaný Ondřej Lerch zapískal do píšťalky, protože podle něj fauloval jeden z domácích hráčů svého protihráče na polovině hřiště. Jakým způsobem budou hostující fotbalisté reagovat v útočné fázi na přestupek hráče Jablonce?
     
    31
    Jablonci se povedlo ubránit útoku Bohemians. Poté mohli domácí fotbalisté využívat například rozehrávky brankáře Michala Bárty.
     
    32
    Hostující celek se zatím neprezentuje vůbec špatně na hřišti Jablonce a ačkoliv byl před zápasem pasován do role outsidera, tak drží po více než půl hodině hry bezbrankovou remízu. Navíc má míč více na svých kopačkách.
     
    33
    Navíc v posledních minutách polevil favorit zápasu Juniorské ligy ve své střelecké aktivitě na branku Jana Šrámka z úvodních minut.
     
    33
    Nyní se těžiště hry dostalo na polovinu posledního týmu české části Juniorské ligy. Mužstvo, které v posledním kole porazilo České Budějovice, vhazovalo, ale poté se nedostalo ke střele.
     
    34
    Hůře postavený celek v tabulce Juniorské ligy měl výhodu útoku, ale jeden z hostů jej přerušil. Následovat bude autové vhazování, které si vezme na starost jeden z hráčů Jablonce.
     
    35
    Poté se fotbalisté z hlavního města České republiky v obraně nenudili, Jan Šrámek musel dirigovat hráče ve stejném dresu, ale nakonec skončil balon od jednoho z domácích hráčů mimo branku brankáře Bohemky.
     
    36
    Jablonec se poté přesunul do obrany. Bohemka už byla s míčem na polovině domácích fotbalistů, jeden z hostů ovšem narval míč mimo tři tyče. Michal Bárta tím pádem vykopává od vlastní branky.
     
    37
    Zatím to vypadá, že první poločas skončí bezbrankovou remízou. Vše tomu nasvědčuje. Jablonec se snaží tuto domněnku vyvrátit kombinací před Janem Šrámkem.
     
    37
    Ale obrana hostujícího celku zatím bez problémů odolává, pomáhá Janu Šrámkovi. Tak uvidíme, co se bude v areálu ZŠ Mozartova dít po autovém vhazování favorita zápasu z poloviny soupeře.
     
    38
    Ačkoliv se hra přesunula celkem blízko před branku Jana Šrámka, tak hostující brankář pouze kontroval hru. Nezasahoval.
     
    38
    Jablonec se v posledních minutách snaží tvořit hru, určitě by domácím fotbalistům pomohla branka do šatny. Ale Bohemka je pochopitelně proti.
     
    39
    Domácí hráč vystřelil směrem na Jana Šrámka, ale Ondřej Lerch poté jen ukázal, že hostující brankář bude vykopávat od vlastní branky. Míč šel mimo tři tyče svatyně pražského mužstva.
     
    40
    Špatná finální fáze. I tak můžeme nazvat Achillovu patu posledního útoku hostujícího celku. Michal Bárta bude pokračovat rozehrávkou od branky posledního celku české části Juniorské ligy.
     
    41
    Bohemka chce urvat v Jablonci poločasovou výhru a překonat Michala Bártu, do hry se nyní ovšem vložil pomezní sudí, který viděl jednoho z hostujících hráčů v ofsajdu.
     
    41
    Bohemka byla opět aktivní směrem dopředu a Michal Bárta si na nudu ve své brance a při své práci nemohl stěžovat. Nakonec jej ale (asi) potěšil jeden z hostujících hráčů střelou mimo tři tyče.
     
    42
    Posléze táhl Jablonec na branku Jana Šrámka, ale zhruba na polovině hřiště jsme zaznamenali ztrátu domácího celku.
     
    43
    Uvidíme, kolik sekund nechá Ondřej Lerch oběma týmům nad rámec prvního poločasu. Zatím sledujeme utkání bez jediné přesné trefy a zejména Bohemka není pasivní.
     
    43
    Jablonec se snažil překonat Jana Šrámka. Nejprve měl k dispozici autové vhazování, poté létal balon na kopačkách domácích fotbalistů na polovině hřiště.
     
    44
    Jeden z hostujících hráčů ovšem sebral protihráči míč a tím pádem šanci na přesné zakončení. Následně bude mít jeden z hostů aut z poloviny Jablonce.
     
    45
    Hostující mužstvo útočilo v již poslední minutě normální hrací doby prvního poločasu. Kombinace Pražanů skončila po střele na branku Michala Bárty. Ten ovšem byl připravený ve své svatyni a vyrazil míč na roh.
     
    45+1
    Bohemka dostala Jablonec pod tlak v posledních sekundách prvního poločasu, ale k zakončení na Bártu už nedošlo.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    V prvním poločase se toho již více nestane. Pražské mužstvo nepředvádí vůbec špatný výkon a po třech bodech z domácího zápasu s Českými Budějovicemi určitě má šanci na zajímavý výsledek z Jablonce. Ten v sestavě s gólmanem Bártou zatím remizuje a má ke spokojenosti se svojí hrou daleko. Zejména v jablonecké kabině bude (asi) o poločasové přestávce rušno.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Výhodu prvního útoku ve druhém poločase měl Jablonec, ale Jan Šrámek pouze sledoval, jak balon míří mimo jeho branku. Následovat tedy bude odkop od hostující svatyně brankářem pražského celku.
     
    47
    Inu, Jablonci sice vyšla přechodová fáze, ale nikoliv přechodová. Poté jeden z domácích hráčů fauloval pro ztrátě míče na polovině hostujícího mužstva.
     
    48
    Signalizace Ondřeje Lercha je zcela jasná. Hostující celek vhazoval. Poté ale daroval vlastní chybou jeden z hostů míč domácímu mužstvu.
     
    48
    Nejprve ustál hostující celek tlak soupeře, poté byl jeden z domácích hráčů v ofsajdu, což neuniklo pozornosti praporku jednoho z pomezních rozhodčích.
     
    49
    Jeden z domácích juniorů fauloval na polovině hostů. Bohemka poté celkem rychle rozehrála. Nyní se hra dostala před branku Michala Bárty, outsider zápasu vhazuje.
     
    50
    Opět ofsajd podle mínění pomezního rozhodčího, akorát s tím rozdílem, že v něm byl hráč Bohemky. Uvidíme, jakým způsobem bude souboj Jablonec – Bohemians pokračovat při útoku domácího celku.
     
    50
    Pokračoval tak, že Ondřej Lerch posoudil zákrok jednoho z domácích hráčů jako nevhodný. Hostující celek bude tak po faulu hráče Jablonce rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    51
    Na držení míče se sice fotbal nehraje, statistiky hovoří o poměru: 48% – 52%. I z toho vyplývá, že pražský celek nehraje na hřišti Jablonce vůbec zle.
     
    52
    Jeden z hostujících hráčů nabídl domácím fotbalistům autové vhazování. Poté přišel faul hráče Bohemky a nutno podotknout, že favorit zápasu bude kopat standardní situaci z velice dobré pozice.
     
    53
    Po rozehrávce domácí standardní situace jedním z hráčů Jablonce byl Jan Šrámek připravený na nebezpečí před vlastní branku, ale jeho obrana mu situaci výrazně usnadnila.
     
    54
    Hru momentálně diriguje celek z hlavního města. Zatím se snaží trpělivou hrou dostat před Michala Bártu, uvidíme, co se stane po autovém vhazování jednoho z hráčů Bohemky.
     
    54
    Poté hostující hráč ztratil balon, domácí mužstvo šlo do kontru, ale jeden z domácích juniorů vypálil mimo branku Jana Šrámka. Ostatně, právě zmiňovaný brankář hostů bude rozehrávat od vlastní branky.
     
    55
    Jablonec se stal mužstvem, které útočilo. Hra se přesunula na pravou stranu, ale hostující fanoušci můžou být v pohodě, protože hráč favorita zápasu poslal míč za brankovou čáru.
     
    55
    Žlutou kartu dostává Haitl (FK Jablonec).
     
    56
    Sledovali jsme snahu hostujícího celku o první branku zápasu. Ale i takřka po hodině hry je stav nerozhodný.
     
    56
    Bohemka pokračovala ve své kombinaci na polovině Jablonce. Jednalo se celkem o trpělivou kombinaci, načež to jeden z hostujících hráčů nevydržel, ale střela mimo tři tyče neznamená, že outsider zápasu jde v Jablonci do vedení.
     
    57
    Jeden z hostujících hráčů fauloval, takže Ondřej Lerch foukl do píšťalky a hostující brankář Jan Šrámek bude čelit celkem zajímavé standardní situaci svého protihráče.
     
    59
    Domácí celek sice rozehrál standardní situaci, ale nikdo z hráčů domácích v první fázi nevystřelil. Poté přišla střela jednoho z hráčů Jablonce mimo tři tyče.
     
    59
    Diváci sledovali, jak domácí celek kombinoval, využil svojí pravou stranu. Ale poté nepředvedl Jablonec před Janem Šrámkem prakticky vůbec nic.
     
    60
    Jablonečtí junioři se dostali s míčem u nohou na pár sekund na polovinu Bohemky. Ale jinak byli hostující fotbalisté pozorní a Jan Šrámek nebyl donucen k zákroku ve své pokladnici.
     
    61
    Jeden z hostů zasahoval v obraně, poté šel právě od hráče Bohemky míč do zámezí. Nyní ale již hrají s balonem na svých kopačkách hráči pražského celku.
     
    62
    Posléze pomohl domácím fotbalistům jeden z hráčů Jablonce. Ale i tak se favorit zápasu musí bránit, protože uvidíme autové vhazování hostujícího celku.
     
    62
    A poté jsme také zaregistrovali střelu jednoho z hostujících fotbalistů mimo branku, ve které ve druhém poločase stojí Michal Bárta.
     
    63
    Míč byl v držení hostujících fotbalistů v době, kdy se hrálo na polovině Bohemians. Poté nebyla útočná fáze pražského celku špatná. Následovat bude roh Bohemky.
     
    64
    Hostující celek nevyužil výhody nabídnuté standardní situaci, ale po obranném zásahu jednoho z domácích hráčů bude kopat další roh.
     
    64
    Ale jeden z domácích hráčů dokázal dostat míč mimo domácí vápno. Poté tím pádem může tvořit hru Jablonec, a sice na vlastní polovině.
     
    64
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Horizrál, přichází Nátr.
     
    65
    Co se týče statistiky držení balonu, tak v této statistice mají stále navrch hostující fotbalisté, a sice poměrem 53:47 (vyjádřeno v procentech).
     
    65
    Po zásahu jednoho z hostujících hráčů vhazoval domácí fotbalista. Jablonec se poté dral před Jana Šrámka, ale hostující mužstvo se ubránilo, aniž by brankář Bohemky zasahoval.
     
    66
    Následovala kombinace domácích juniorů, ale Jan Šrámek udržel svým zásahem nerozhodný stav v rámci zápasu Juniorské ligy Jablonec – Bohemians.
     
    67
    Míč šel od hostujícího brankáře na roh. Takže domácí mužstvo kopalo roh a poté drží svého soupeře pod tlakem.
     
    67
    Nakonec však jeden z hostujících hráčů přerušil snahu domácích juniorů o překonání Jana Šrámka. Jenže balon už je opět na kopačkách fotbalistů Jablonce.
     
    67
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Pleštil, přichází Schön.
     
    67
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Věchtík, přichází Melíšek.
     
    68
    Viděli jsme kombinaci domácích fotbalistů na polovině hřiště. Poté nebyla první fáze útoku Jablonce zlá, ale zatím pokračujeme pouze autovým vhazováním jednoho z juniorů zelených.
     
    69
    Jeden z domácích hráčů si dal s autovým vhazováním celkem na čas. Poté byl hostující celek pod tlakem, ale zatím bez zásahu brankáře Jana Šrámka.
     
    70
    Hostující celek svojí aktivní obranou vytáhl domácí fotbalisty až na polovinu Jablonce. Ten poté šel do útoku, ale střelou mimo tři tyče branky Jana Šrámka se nedokázal prosadit.
     
    71
    Jan Šrámek vykopával od vlastní branky, načež jeden z domácích hráčů daroval hostům autové vhazování zhruba z poloviny hrací plochy. Co předvede outsider zápasu před Michalem Bártou?
     
    71
    Jeden z domácích hráčů fauloval. Poté rozehrál hostující celek nakrátko, ale finální fáze si s pražským mužstvem příliš nepotykala.
     
    72
    Jeden z hostujících hráčů se prezentoval útočným faulem na polovině domácího celku. Jak naloží Jablonec s výhodou rozehrávky?
     
    72
    Nenaložil s ní podle představ domácích fanoušků. Útočná fáze skončila poté, co jeden z hráčů Jablonce odehrál míč za brankovou čáru. Jan Šrámek vykopává od vlastní branky.
     
    73
    Výše postavený celek v tabulce české části Juniorské ligy se dokázal ubránit, brankář Jan Šrámek dirigoval své spoluhráče v defenzivě. Míč je momentálně na kopačkách fotbalistů z Prahy.
     
    74
    Hra se přesunula na polovinu hostujících hráčů. Domácí celek vytěžil ze své aktivity rohový kop. Co se stane před brankářem Janem Šrámkem?
     
    75
    Jeden z domácích hráčů se rozhodl pro střelu na branku Jana Šrámka, od hostujícího brankáře dopadl míč za brankovou čáru, takže je tady další roh domácích.
     
    75
    A poté také další střela jednoho z domácích fotbalistů mimo tři tyče hostující branky. Jablonec drží v posledních minutách pražské mužstvo pod tlakem a čeká nás rozhodně zajímavý závěr utkání.
     
    76
    Ondřej Lerch svým gestem signalizoval, že Jablonec bude vhazovat. Poté se ale domácí celek nikam nehnal při kombinaci na vlastní polovině.
     
    77
    Jeden z hostujících hráčů se zasloužil o zisk míče pro Bohemians. Ale nakonec rychlý kontr hostů neskončil střelou na branku Michala Bárty.
     
    77
    Rozhodnutí Ondřeje Lercha znamenalo, že Jablonec bude vhazovat z vlastní poloviny. Poté byl jeden z domácích hráčů v ofsajdu. Ale to nic nemění na tom, že favorit zápasu má v posledních minutách více ze hry.
     
    78
    Hostující celek se dostal před branku Michala Bárty. Tam se také hrálo v posledních minutách 78. minuty, ale Jablonec oloupil svého protihráče o míč.
     
    79
    Utkání se nám chýlí pomalu, ale jistě, ke svému konci. Jablonec chce vstřelit první branku zápasu, která by (zřejmě) byla i vítěznou trefou.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Vaníček (Bohemians Praha 1905).
     
    80
    Ve finální fázi domácího útoku se ani jeden z fotbalistů Jablonce nedostal ke střele na svatyni, do které se ve druhém poločase postavil hostující brankář Jan Šrámek.
     
    80
    Hostujícímu celku sice vyšla přechodová fáze, ale ne ta finální. I tak zůstává outsider zápasu před Michalem Bártou s míčem na svých kopačkách.
     
    81
    Nakonec si ale hostující fotbalisté nerozuměli, takže Michal Bárta bude vykopávat od vlastní branky.
     
    82
    Protože jeden z domácích hráčů fauloval, tak bude hostující mužstvo kopat volný přímý kop z vlastní poloviny. Jablonec se musí bránit.
     
    83
    Hostující celek zvládl přechod do útoku, ale poté nevystřelil. Michal Bárta nezasahoval, poté uvidíme autové vhazování jednoho z domácích hráčů z vlastní poloviny.
     
    83
    Bohemka přerušil útok svého soupeře. Poté by měl závěr zápasu Juniorské ligy Jablonec – Bohemians pokračovat výkopem hostujícího brankáře Jana Šrámka.
     
    84
    Jablonci se naskytl volný přímý kop z vlastní poloviny. Následně favorit zápasu kombinoval na polovině hřiště, ale zatím pouze jablonečtí junioři vhazují.
     
    85
    Jablonecká snaha o překonání hostujícího brankáře Jana Šrámka skončila střelou mimo tři tyče branky Bohemians.
     
    85
    První fáze hostujícího útoku nebyla špatná, poté jeden z domácích hráčů zastavil svého protihráče v rozporu s pravidly fotbalu. Takže je tady volný přímý kop Bohemky.
     
    86
    Jeden z hostujících hráčů se chopil rozehrávky standardní situaci, ale Michal Bárta byl na svém místě. Zápas spěje k dělbě bodů po bezbrankové remíze.
     
    87
    Hostující celek držel míč, poté mu domácí hráč nabídl velice zajímavý volný přímý kop, a tak se hráči stěhují před domácího brankáře Michala Bártu.
     
    87
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Dias, přichází Begič.
     
    89
    Ještě budou hostující junioři kopat roh. Jedna z posledních šancí pro Bohemku.
     
    89
    Ale ani nyní nepustil Michal Bárta balon do své branky. Nicméně hostující mužstvo se snaží ještě domácího brankáře překonat kombinací.
     
    90
    Probíhá již poslední minuta normální hrací doby. Jeden z domácích hráčů vhazoval z vlastní poloviny, poté se Jablonec hnal před Jana Šrámka, ale skóre se nezměnilo.
     
    90
    Po zásahu jednoho z domácích hráčů nařídil Ondřej Lerch rohový kop pro hostující mužstvo.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    Zápas Juniorské ligy Jablonec – Bohemians 1905 končí bezbrankovou remízou. Michal Bárta a Jan Šrámek udrželi čisté konto. Ani jeden z hráčů se nedokázal prosadit. Zklamání je to především pro Jablonec, který by před zápasem celkem velkým favoritem. Domácí hráči tak teprve podruhé bodují v tomto ročníku Juniorské ligy (po výhře nad pražskou Duklou). Já se s vámi pro dnešek loučím a přeji hezký zbytek dne. (15:41:41)

    Vít Muzikář


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky:

    Karty:   55. Haitl (JAB) – 80. Vaníček (BOH)


    FK Jablonec: Bárta – Petržilka, Kouřil, Diviš, Kučera, Krištof, Pleštil (67. Schön), Haitl, Janetzký, Zezulka, Kubista (C)
    Náhradníci: Klement – Hlůže, Schön, Kozák, Vitkovič

    Bohemians Praha 1905: Šrámek – Brak, Růžička, Václavek, Vaníček, Dias (87. Begič), Horizrál (64. Nátr), Vacík, Věchtík (67. Melíšek), Káš (C), Vrána
    Náhradníci: Kouba – Melíšek, Begič, Nátr, Buneš

    Rozhodčí: Lerch – Novák, Hock

    Diváci: 50
    bahis siteleri