Olympia Radotín – Varnsdorf 2:2 (kon.)
konec
FK Olympia Radotín
2:2 (2:2)
FK Varnsdorf
Středa 27.09.2017, 16:00 • Stadion Evžena Rošického, Praha-Strahov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    45
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Poločas jako z partesu dovršil fantastickou akcí STANISLAV KLOBÁSA. V ponechané výhodě si na hranici vápna obhodil protihráče a zakončil do protipohybu Frydrycha. Divák se dnes na Strahově určitě nenudí.
     
    29
    Olympia právě vstřelila branku!
    A domácí zase vedou! RICHARD JUKL se postavil k rozehrávce a svou levačkou zakroutil balon k bližší tyči tak dokonale, že si na něj Samoel jen sáhl, ale v cestě do sítě mu nezabránil.
     
    26
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Tak to byla trefa, která aspiruje na úspěch v anketě gól roku. Postupný útok totiž zakončil nechytatelnou střelou o břevno z nějakých třiceti metrů FAHRUDIN DURDEVIĆ. Nádherný fotbalový moment a je srovnáno.
     
    24
    Olympia právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro hosty neskutečně nešťastná situace. Po přenesení hry na levou stranu se dostal k míči GEORGIOS KATIDIS, zpracoval si ho ve snaze zabránit nebezpečí v pokutovém území a jeden z hostujících obránců si balon nešťastně srazil do vlastní branky. Za střelce však označen i místním hlasatelem právě řecký fotbalista Olympie.

    Radek Barkman

    Branky: 24. Katidis, 29. Jukl – 26. Durdević, 45. Klobása

    Karty:   65. Ruml (OHK), 72. Liener (OHK) – 47. Bílek (VDF), 60. Chlumecký (VDF), 90+2. Samoel (VDF), 90+3. Zbrožek (VDF)   68. Chlumecký (VDF)


    FK Olympia Radotín: Frydrych (46. Soukup) – Opluštil, Verner (61. Dordević), Rothe, Liener – Frizoni, Žežulka, Jukl (80. Vopat), Hejný – Katidis, Ruml.
    Náhradníci: Soukup – Dordević, Vopat, Bareš, Kuťák.

    FK Varnsdorf: Samoel – Chlumecký, Bílek (58. Kocourek), Klobása (77. Dordič), W. Da Silva – Bláha, Durdević, Cennerazzo, Král (81. Šulc) – Zbrožek, D. Breda.
    Náhradníci: Vaňák – Dordič, Šulc, Rudnytskyy, Kocourek.

    Rozhodčí: Rejžek – Kotalík, Pečenka

    Diváci: 250
    bahis siteleri