Chaves – Tondela 1:1 (kon.)
konec
GD Chaves
1:1 (1:1)
CD Tondela
Pátek 29.09.2017, 21:30 • Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira (Chaves) • Portugalská Primeira Liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    90+5. Rozhodnout zápas mohl Bressan
     
    90+5
    Exekutorem nařízené standardky se stal Bressan. Obstřelil obrannou zeď a zamířil k pravé tyči, kam Ramos skočil nako nějaká kočkovitá šelma a udržel šance svého týmu nad vodou. Domácí zklamaně sklopili zrak.
     
    87
    Nesportovní chování. To bylo důvodem, proč Bruno Monteiro (CD Tondela) inkasoval žlutou kartu.
     
    85
    Střídání v týmu CD Tondela: ze hřiště odchází Pedro Nuno, přichází Joca.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Nikola Maras (GD Chaves).
     
    75
    Střídání v týmu CD Tondela: odpracováno má Murilo, činnost teď bude vykazovat Tyler Boyd.
     
    68
    Poslední střídání v týmu GD Chaves: hrací plochu opustil Domingos Duarte a do hry se těší Jorginho.
     
    59
    Střídání v týmu CD Tondela: ze hřiště odchází António Manuel Tómané, přichází Pité.
     
    58
    Domácí se okamžitě nastěhovali na útočnou půli a po přízemním centru zprava se v šanci objevil Willian, který ve skluzu těsně minul levou tyč.
    56. Červená karta
     
    56
    Jako utržený od řetězu vlétl Joãozinho (CD Tondela) do souboje se soupeřem a hlavní rozhodčí dnes už podruhé vytáhl ze své kapsy rudou kartu. Už tak oslabení hosté dohrají zápas pouze v osmi mužích v poli, což jim popravdě vůbec nezávidím.
     
    52
    Šance jako hrom! Willian hlavou po načechraném centru zprava přiťukl balon do předbrankového prostoru, kam si naběhl Galvão a jeho pokus zblízka Ramos fantasticky zneškodnil. Domácí to může jedině mrzet.
     
    46
    GD Chaves během pauzy vystřídal: dohráli Perdigao a Jefferson, přišli Matheus Pereira a Tiago Galvao.
     
    38
    Domácí si mohli vzít vedení zpět! K hranici vápna si nakráčel Davidson a jeho pokus tečoval jeden z obránců špičkou kopačky vedle vzdálenější pravé tyče. V hledišti to jen zahučelo.
     
    35
    William (GD Chaves) a António Manuel Tómané (CD Tondela), tito dva hráči se dostali do křížku. Rozhodčí je od sebe musel oddělit žlutou kartou.
    30. Hélder TAVARES - 1:1
     
    30
    Tým Tondela právě vstřelil branku!
    Oslabený celek zničehonic vyrovnal! Hlavičkovanou uvnitř šestnáctky po předchozím centru z rohu hřiště ukončil HÉLDER TAVARES střelou z hranice malého vápna.
     
    21
    A Júnior Pius (CD Tondela) je za svůj předchozí faul vyloučen! Videozáznam ukázal jeho kop podrážkou napřed do oblasti Willianova břicha. To je pro hostující tým nepříjemná zpráva.
     
    19
    Williana tam velice tvrdě atakoval Júnior Pius (CD Tondela). Žluté kartě se hříšník nemůže vůbec divit. Tak pozor, rozhodčí jde celou situaci posoudit na video!
    14. WILLIAM - 1:0
     
    14
    Chaves právě vstřelil branku!
    Po mnoha šancích na obou stranách se diváci dočkali také gólu. Ten padl po stříleném centru ze standardky, který WILLIAM povedenou tečí usměrnil k bližší tyči. Gólman byl bez šance.
    11. António Manuel Tómané (TND)
     
    11
    Nezaháleli ani hosté. Tómané se stal adresátem průnikové přihrávky a objevil se přímo před vyběhnuvším Nunesem. Balon měl ale na dlouhou nohu, a proto nezakončil přesně.
     
    10
    Po oku lahodící kombinační souhře si jeden z domácích hráčů naběhl do předbrankového prostoru a po přihrávce zprava, která měla oči, těsně minul vzdálenější tyč.
     
    4
    Příležitost ke vstřelení gólu měli také domácí. Po centru ze standardní situace došlo k zakončení hlavou, po kterém Ramos s notnou dávkou štěstí vyrazil balon na roh.
     
    2
    Hned ve druhé minutě jsme byli svědky gólové šance! Ze střední vzdálenosti se do balonu opřel Tómané a jeho ránu přizvedl některý z domácích borců kousek nad břevno.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 14. William – 30. H. Tavares

    Karty:   35. William (CVS), 78. Maras (CVS) – 35. Tómané (TND), 87. B. Monteiro (TND)   21. Pius (TND), 56. Joãozinho (TND)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 8:4. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:16.
    GD Chaves: R. Nunes – Paulinho, Maras, D. Duarte (68. Jorginho), Djavan – Tiba, Jefferson (46. Galvao), Bressan – Perdigao (46. Matheus Pereira), William, Davidson.
    Náhradníci: Filipe – Galvao, Melo, Jorginho, Rúben, Massaia, Matheus Pereira.

    CD Tondela: C. Ramos – H. Tavares, Pius, Ri. Costa, Joãozinho – M. Cardoso, B. Monteiro, Goncalves, Murilo (75. Boyd) – Tómané (59. Pité), Pedro Nuno (85. Joca).
    Náhradníci: Janota – Boyd, Pité, Joca, Zachara, Heliardo, Vasco.

    Rozhodčí: Paixão – Tomé, Roque
    bahis siteleri