Magnitogorsk – Toljatti 2:0 (kon.) | Jokerit – Čerepovec 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – N.Novgorod 4:0 (kon.)
HC Slovan – Spartak Moskva 1:2 (po pr.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
Lada Toljatti
Neděle 01.10.2017, 14:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Lada to ještě zkouší se šesti muži v útočném pásmu a bez brankáře.
     
    57:23
    Ještě se bude jednou vylučovat. Dvě minuty za hákování inkasuje hostující Vorobjov. To je dost možná konec nadějí pro Toljatti.
    54:27 Oskar OSALA - 2:0
     
    54:27
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Brankář hostů Lazušin měl v zápase spoustu dobrých zákroků, ale teď asi nebude úplně spokojen. OSKAR OSALA se zjevil u levého mantinelu, odkud si vyjel na kruh. Udělal dvě kličky, zmátl Lazušina a poslal kotouč přesně mezi betony. Tahle šance rozhodně byla chytatelná, což nejspíš ví sám hostující gólman. Metallurg vede o dva zásahy přesto, že v poslední části nemá moc šancí. Teď to bude mít Toljatti hodně těžké. Asistence: Matt Ellison, Jevgenij Birjukov.
     
    48:26
    Máme tu první trest ve třetí třetině. Na dvě minuty si bude muset jít sednout domácí hokejista Tomáš Filippi, jenž naprosto jednoznačně podrazil soupeře. Velká šance pro Ladu na vyrovnání.
     
    41:28
    Kapustin se u levé tyče natahoval po odraženém kotouči. Moc nechybělo, aby jej zakončil za Samsonova, ale hráči Lady chybělo trošku štěstí.
     
    38:59
    Tak nakonec se vylučovat bude. Dvě minuty za hrubost dostávají Nick Schaus a Denis Zernov. Bude se tedy dnes poprvé hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    34:49
    Ježov nebude trenéry pochválen v kabině. Dnes dostává už třetí trest, to znamená další oslabení pro Ladu Toljatti. Magnitogorsk je na vlně a další početní výhoda by mu mohla ještě více pomoci.
     
    31:56
    Rána Birjukova skončila za brankou, ale tam se k puku dostal Jan Kovář, který málem touš zasunul k tyči. Lazušin měl štěstí, že ještě nějakým způsobem dokázal zakročit.
     
    31:39
    Oddechový čas pro Ladu Toljatti.
     
    31:39
    Jedna přesilovka skončila, další následuje. Toljatti se bude muset dál bránit, jelikož menší trest za nedovolené bránění inkasuje hostující Ježov. Ten dnes jde pykat podruhé.
     
    29:18
    Početní výhoda pro domácí mužstvo, dnes podruhé. Za katr si sednout Genoway, tentokrát za držení protihráče.
     
    25:20
    Domácí Kaletník si bude muset jít odsedět dvě minuty za hákování, takže dává příležitost Toljatti dorovnat skóre. Uvidíme, zda bude tahle přesilová hra hostů už o něco lepší než předtím.
     
    11:10
    Početní výhodu si dnes poprvé zahraje také Magnitogorsk, Ježov totiž dostává dvě minuty za hákování.
    09:59 Sergej MOZJAKIN - 1:0
     
    09:59
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Prakticky až doposud jsme neviděli ani jednu lepší šanci, ale hned z úvodní velké možnosti Magnitogorsku padla branka. Všechno zařídila produktivní formace domácích, konkrétně český útočník Jan Kovář a autor gólu SERGEJ MOZJAKIN. Ten od Kováře obdržel luxusní přihrávku před brankoviště, kterou nepohrdl. Ruský forvard si počkal, pověsil puk do sítě, Lazušin vůbec nestihl reagovat. Krásná akce, Lada bude muset poměrně brzy dohánět ztrátu. Asistence: Tomáš Filippi, Jan Kovář.
     
    04:15
    Bude se poprvé v zápase vylučovat a přesilovku si zahraje Toljatti. Hosté se totiž dostali do možnosti na brankovišti a Magnitogorsk si musel pomoci faulem. Dvě minuty za držení dostává Ikamackich. Další dvě minuty za krosček inkasuje i Osala, takže Lada bude hrát dokonce v pěti proti třem!
     
    03:48
    Mastrjukov se zjevil na pravém kruhu a prověřil pozornost Samsonova. Jen tak tak, že tahle první šance neskončila brankou Lady, teď měli domácí hodně štěstí.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 10. Mozjakin (Filippi, Jan Kovář), 55. Osala (Ellison, J. Birjukov)


    Metallurg Magnitogorsk: Samsonov (Košečkin) – J. Birjukov, Pivcakin, Dronov, Schaus, Bobrjašov, Igošev, Ikamackich – Mozjakin, Jan Kovář, Filippi – Šenfeld, Osala, Ellison – Berestennikov, Platonov, Timkin – Švyrjov, Sirotkin, Kaletnik – De. Kazionov.
    Lada Toljatti: Lazušin (Krasotkin) – D. Vorobjov, Kostromitin, Ďjakov, D. Ježov, Maleňkich, Kirillov, Ch. Genoway, Gurkin – Bělousov, Zernov, Skorochodov – Mastrjukov, Filatov, Kapustin – Něstěrov, Novotný, Valujskij – Bočarov, V. Strelcov, Rachimullin.

    Rozhodčí: Ibatulin, Spirin – Galimov, Semečkov

    Diváci: 6920
    bahis siteleri