Bolzano – Znojmo 2:4 (kon.)
konec
HC Bolzano
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 01.10.2017, 18:20 • Palaonda Eiswelle • bet-at-home ICE Hockey League • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    CSAMANGÓ - 2:4
     
    58:57
    Orli právě vstřelili branku!
    Melicherčík z branky ani nemusel, Orli přesto dávají další branku. Němec vybojoval u mantinelu puk a přihrál jej na volného ŠTĚPÁNA CSAMANGA, jenž si najel téměř mezi kruhy a osamocený krásně zamířil do horního rohu. Druhý dnešní gól pro tohoto útočníka Znojma. Melicherčík se jen ohlédl. Asistence: Erik Němec.
    47:52 LATTNER - 2:3
     
    47:52
    Orli právě vstřelili branku!
    Skvěle! Orli se dvanáct minut před koncem třetí třetiny dostávají poprvé v utkání do vedení! O vše podstatné se postaral JAN LATTNER, který obdržel přihrávku přímo na osu, od modré čáry si sjel až téměř mezi kruhy a nekompromisně prostřelil Melicherčíka. Asistence: Erik Němec.
    36:21 CSAMANGÓ - 2:2
     
    36:21
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli ale okamžitě opět vyrovnávají stav zápasu! Po krátkém pobytu v útočném pásmu se k puku dostal ŠTĚPÁN CSAMANGÓ a z úrovně mezi pravým kruhem pro vhazování a modrou čarou se napřáhl ke střele. Melicherčík pravděpodobně nic neviděl. Asistence: David Bartoš, Marek Biro.
    34:12 PETAN - 2:1
     
    34:12
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    A přesilovku domácí záhy využívají, poté co ze vzduchu sklepl letící kotouč pod břevno za Schwarzova záda ALEX PETAN. Znojmo ještě reklamovalo vysokou hůl, ale rozhodčí po poradě branku uznávají. Asistence: Charles Gartner, Austin Smith.
    NĚMEC - 1:1
     
    24:39
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli ihned po oslabení přešli do útoku. Yellow Horn se rozhlídl na pravé straně mantinelu, našel skvěle postaveného ERIKA NĚMCE, který byl sám v levém kruhu pro vhazování a vystřelil tak, že puk skončil v horním rohu. Asistence: Colton Yellow Horn, Jan Lattner.
    05:25 HALMO - 1:0
     
    05:25
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Bolzano rychle přesilovku využívá a dostává se do vedení! Smith z levého kruhu našel dobře postaveného MICHAELA HALMA, který z prostoru pravého kruhu z první propálil gólmana Schwarze. Orli musí začít dotahovat. Asistence: Austin Smith, Alexander Egger.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 6. Halmo (Smith, Egger), 35. Petan (Gartner, Smith) – 25. Němec (Yellow Horn, Lattner), 37. Csamangó (Bartoš, Biro), 48. Lattner (Němec), 59. Csamangó (Němec)


    HC Bolzano: Melicherčík (Smith) – Marchetti, Egger, Gartner, Clark, Tomassoni, Carlisle, Glira, Franza – Frigo, Oleksuk, Smith – Halmo, DeSousa, Monardo – Frank, Gander, Schweitzer – Marchetti, Angelidis, Petan.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Pechek) – Pohl, Stehlík, Bořuta, Lattner, Biro, Šnajnar, Zajíc – Csamangó, Bartoš, Yellow Horn – Němec, Plíhal, Číp – Beroun, Matuš, Mrázek – Novák, Guman, Račuk – Špaček.

    Rozhodčí: Gamper, Zrnic – Kaspar, Zgonc
    bahis siteleri